Registratie voor vierdaagse ICT & Logistiek-vakbeurs nu geopend

Centraal thema: Smart LogisticsUtrecht, 3 september 2015 – De inschrijving voor ICT & Logistiek is geopend. Deze vierdaagse vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is hét platform voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Bezoekers krijgen inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen, en zien de nieuwste producten en oplossingen binnen de handel, industrie, retail, transport en logistieke dienstverlening. Belangrijk onderdeel van ICT & Logistiek is het inhoudelijke congres- en seminarprogramma met diverse toonaangevende sprekers, onder meer van Capgemini, AIM en Exact. Zij gaan in op hun logistieke uitdagingen.

Het thema dat dit jaar centraal staat, is Smart Logistics. Hierbinnen vallen vijf verschillende subthema’s: Transport, Magazijn & Distributie, Sales & Operations Planning, Business Intelligence & Analytics en Mens & Milieu. Ruim honderd exposanten en tal van experts zorgen binnen deze subthema’s voor inspiratie, innovatie en kennisoverdracht.

“De logistieke sector is volop in ontwikkeling. Flexibiliteit is daarbij van belang, want de klant heeft steeds meer eisen, mogelijkheden en alternatieven. Daarom moeten logistieke organisaties hun strategie, infrastructuur en wellicht mindset aanpassen om mee te kunnen komen. Of liever nog: om voorop te lopen in de logistieke branche van nu en de toekomst. Hiervoor is inspiratie en advies nodig. Tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek 2015 komt naar voren hoe logistieke bedrijven hun processen zo efficiënt en slim mogelijk kunnen inrichten met de technieken van nu”, zegt Paul Verdult, Brand Manager bij Jaarbeurs.

Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van ICT & Logistiek. De beurs is geopend van 10 tot en met 13 november 2015 van 10.00 uur tot 17.30 uur, gelijktijdig met Logistica 2015. Ook het exacte programma is te vinden op deze website. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via @ICTenlogistiek en de hashtag: #ICTLogistiek.Over ICT & Logistiek

De vakbeurs ICT & Logistiek vindt plaats van 10 tot en met 13 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Via seminars, keynotes en casestudy’s verwoorden marktleiders, verenigingen en professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s in de logistieke keten. Vakbeurs ICT & Logistiek vindt gelijktijdig met Logistica plaats.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs online platforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Voor meer informatie
LVTPR
Tessa Louwersheimer / Eline Alberts
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl