www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:

Login Consultants benoemt tot Cool Vendor in Endpoint Computing 2015 door Gartner

AMSTERDAM – 2 september 2015. Login Consultants, marktleider in de Benelux op het gebied van de IT-werkplek, is door Gartner benoemt tot Cool Vendor in Endpoint Computing 2015. De experts van Login Consultants hebben een oplossing ontwikkeld die het gat dicht tussen de DaaS-oplossingen verkrijgbaar in de markt en de eisen die organisaties aan hun werkplek stellen aldus Gartner. De oplossing is uitgebracht onder de naam Login Online Desktop.

”Wij zijn verheugd dat we onze kennis en ervaring hebben kunnen omzetten in een oplossing dat het gat dicht tussen de Cloud werkplek en de eisen van de zakelijke gebruiker.” zegt Managing Director Rob van Bavel. “Na de overname van Immidio door VMware is deze benoeming door Gartner is een erkenning van de oplossingen die we ontwikkelen in ons eigen IP lab.”

Login Online Desktop
De Login Online Desktop is een echte 'business enabled' Desktop as a Service (DaaS) cloud oplossing die overal, altijd en op elk apparaat veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en data biedt. Onze volledig gemanagede, business enabled cloud desktops zijn gebouwd door een combinatie van cloud desktops van gerenommeerde DaaS-providers met de business enablement producten van Login Consultants. Organisaties krijgen niet alleen de desktop, maar ook de functionaliteit die hen in staat stelt om deze desktop binnen een bedrijfsomgeving te gebruiken.

Einde persbericht

  
Over Login Consultants

Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gericht op End User Computing op basis van server-based computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI). Login Consultants levert strategisch en technisch werkplekadvies, helpt organisaties bij IT-werkplek implementaties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt. Na oplevering van een project levert Login Consultants professionele support voor desktop- en applicatie-infrastructuren; van incidentele technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van uw (virtuele) desktopomgeving. De specialisten van Login Consultants creëren continue innovatieve software oplossingen om de kwaliteit van gecentraliseerde desktopimplementaties te ondersteunen en verbeteren. Deze inzet resulteerde tot nog toe in een reeks software tools die waarde toevoegen aan de software oplossingen van onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Deze freeware tools worden wereldwijd door duizenden organisaties toegepast en gewaardeerd. Het IP-lab van Login Consultants heeft aan de wieg gestaan van succesvolle software oplossingen als Login VSI, Automation Machine, Login Online Desktop en het onlangs door VMware overgenomen Immidio Flex Profiles.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie over Login Consultants kijkt u op http://www.loginconsultants.com/nl/ of kunt u contact opnemen met Laurens Moerland, Marketing & Communications Expert Login Consultants, via +31 (0)6 1848 9564 of l.moerland@loginconsultants.nl
Laatste van Login Consultants  
Login Consultants ontvangt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

VMware benoemt Login Consultants tot Elite partner End User Computing

Login Consultants benoemt tot Cool Vendor in Endpoint Computing 2015 door Gartner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 38 dagen
Login Consulta.. contact  

Logo Login Consultants

Login Consulta.. sociaal  


Login Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl