www.LVTPR.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1729 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Nieuwe fi Series-scanners voor professioneel gebruik binnen organisaties

Fujitsu fi-7140 en fi-7240 scannen veertig pagina’s per minuut

  • Geavanceerde GI-processor voor professionele image capture
  • Unieke automatische papierstabilisator en papierbeschermer
  • Voert meerdere scanopdrachten binnen de organisatie tegelijk uit
  • Volledige integratie met fi Series-ecosysteem beschermt investeringen en biedt upgrademogelijkheden
Londen, 2 september 2015 – PFU (EMEA) Ltd. – een dochtermaatschappij van Fujitsu – introduceert twee nieuwe fi Series-documentscanners: de Fujitsu fi-7140 en de fi-7240 met geïntegreerde flatbed-unit. Deze scannen veertig pagina’s per minuut (A4 kleur, 200/300 dpi; tachtig afbeeldingen per minuut, dubbelzijdig). De professionele, voordelige scanners zijn te gebruiken voor zakelijke processen en bieden features die ervoor zorgen dat alle informatie op de juiste manier wordt vastgelegd, zoals de GI-processor, automatische papierstabilisator, intelligente papierbescherming en ultrasone multi-feed detectie. Hiermee halen organisaties het beste uit hun papier en afbeeldingen. Net als alle andere leden uit de Fujitsu fi Series-familie zijn de fi-7x40-modellen voorzien van de PaperStream-software, die is ontworpen om afbeeldingen beter te verwerken en om het scannen van een grote hoeveelheid documenten tegelijk te verbeteren.


Fujitsu fi-7140

Mike Nelson, vicepresident van Fujitsu’s dochteronderneming PFU (EMEA) Ltd.: “Met de nieuwe fi Series-modellen introduceren wij een high-end oplossing die op elk bureau kan worden geïnstalleerd, voor elk bedrijf dat vraagt naar het beste voor zijn documentprocessen. Bedrijven van iedere grootte krijgen met deze scanners de hulp die zij nodig hebben voor het implementeren van scanroutines. Deze scanners geven ze de snelheid en flexibiliteit die zij nodig hebben om de steeds toenemende concurrentie bij te houden.”


Fujitsu fi-7240

“De introductie van de Fujitsu fi-7140 en fi-7240 is een belangrijke mijlpaal in de professionele document-capture met de Fujitsu fi Series”, zegt Klaus Schulz, manager Product Marketing EMEA bij PFU (EMEA) Ltd. “De nieuwe modellen bieden ondernemingen meer flexibiliteit, of ze nu bezig zijn met het verbeteren of uitbreiden van hun documentmanagement, recordsmanagement of archiveringsprocessen.”

GI-processor en high-end papierbescherming  
De Fujitsu fi-7140/fi-7240 bieden de vertrouwde documentinvoer-features van de fi-7000 Series-modellen nu met veertig pagina’s per minuut.
  • GI-Processor: De krachtige GI-processor zorgt voor auto-gecorrigeerde, gedigitaliseerde beelden van hoge kwaliteit van elk document. Deze zijn na het scannen beschikbaar in JPEG, PDF, doorzoekbare PDF of als aanpasbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden.
  • Papierstabilisator: Het papierinvoermechanisme van de fi-7140/fi-7240 behandelt automatisch elk papier uit een stapeltje individueel, om te voorkomen dat papieren scheef worden ingevoerd. Hiermee glijdt elk papier gegarandeerd probleemloos door de scanner. De papierstabilisator werkt voor verschillende documentformaten, en zorgt ervoor dat documenten van hoek tot hoek recht worden vastgelegd.
  • Papierbeschermer: De nieuwe scanners verwerken verschillende papierdiktes (27 tot 413 g/m²): van verschillende stapels papier tot plastic kaarten. Daarnaast houdt de papierbeschermingsfunctie de beweging van het document in de gaten en stopt hij de papierinvoer automatisch wanneer hij afwijkingen opspoort. Dit geeft het waardevolle, gevoelige origineel extra bescherming. De ultrasone sensor voorkomt ook dat er twee of meer pagina’s tegelijk worden ingevoerd, zodat alle relevante informatie gegarandeerd tijdens het scanproces wordt vastgelegd.
PaperStream-software voor afbeeldingen van hoge kwaliteit 
De PaperStream-software zorgt voor een hoge kwaliteit van afbeeldingen. PaperStream IP bereidt gedigitaliseerde gegevens voor op een verdere verwerking, zoals OCR (Optical Character Recognition) en maakt verbinding met alledaagse scanapplicaties, via de TWAIN of de ISIS-interface. Met PaperStream Capture kunnen gebruikers hun documentenstroom (inclusief batches) op elk moment verfijnen. Wanneer zij een stapeltje hebben gescand, kunnen zij de data controleren, opdrachten wisselen en documenten verzamelen in een gemeenschappelijk bestand. Ze kunnen deze ook indexeren en verplaatsen naar lokale of juist verre opslagruimte, workflows of ECM-systemen. Dit kan direct, maar ook na een gepauzeerd proces.

De Fujitsu fi-7140- en fi-7240-scanners zijn verkrijgbaar bij Fujitsu-verkooppunten vanaf september 2015. De adviesprijs is 899 € (649 £, 959 $) exclusief btw voor de fi-7140 en  1.499 € (1.099 £, 1.599 $) exclusief btw voor de fi-7240.

Download hogeresolutiebeeldmateriaal: http://j.mp/1S54oGc

Dit persbericht in PDF: http://j.mp/1VcXSAz

Volg ons op: Over PFU
PFU Limited (Japan), een dochtermaatschappij van Fujitsu, is de producent van Fujitsu-scanners. PFU is een wereldwijd opererende IT-onderneming die computerhardware, randapparatuur en bedrijfssoftware ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het bedrijf is een van de wereldleiders in de sector van documentscanners en biedt een breed portfolio van documentscanners voor professioneel gebruik in desktop-, werkgroep-, productie- en netwerkomgevingen waarin grote volumes documenten worden verwerkt, maar ook voor individueel gebruik. PFU is ruim 25 jaar actief in de markt voor document- en beeldscanners, en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan een miljard dollar. Voor meer informatie zie: www.pfu.fujitsu.com/en/.

PFU (EMEA) Limited is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van Fujitsu-documentscanners. Het Europese hoofdkantoor werd in 1981 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en het bedrijf heeft ook kantoren in Duitsland, Italië en Spanje en een Marketing Suite in Frankrijk. Voor meer informatie zie:

http://www.fujitsu.com/nl/scanners


PFU-Perscontacten

Sabine Holocher
Manager PR & Social Media EMEA
PFU (EMEA) Limited
Germany
Tel. +49 (0)89 32378-0
Fax +49 (0)89 32378-100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited
Frankfurter Ring 211
80807 Munich
Germany
Tel. +49 (0)89 32378 0
Fax +49 (0)89 32378 100
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited
Hayes Park Central
Hayes End Road
Hayes Middlesex UB4 8FE
United Kingdom
Tel. +44 (0)20 8573 4444
Fax +44 (0)20 8573 2643
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited
Via Nazario Sauro, 38
20099 Sesto San Giovanni (MI)
Italy
Tel. +39 02 26294 1
Fax +39 02 26294 201
pr@fel.fujitsu.com

PFU (EMEA) Limited
Camino Cerro de los Gamos s/n. 28224
Pozuelo de Alarcón, Madrid, 
Spain
Tel. +34 91 784 9000
pr@fel.fujitsu.com

Copyright 2015 PFU (EMEA) Limited. All rights reserved. PFU and the PFU logo are registered trademarks of PFU Limited. Fujitsu and the Fujitsu logo are registered trademarks of Fujitsu Limited. All other trademarks are the property of their respective owners. Statements herein are based on specified operating conditions and are not intended to create any implied warranty of merchantability or fitness for a particular purpose. PFU (EMEA) Limited reserves the right to modifications at any time without notice of these statements, our services, products, and their warranty and performance specifications.
Tags  
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van PFU (EMEA) Limited  
Fujitsu verkoopt wereldwijd meer dan tien miljoen scanners

Nieuwe PFU-CEO richt zich op het uitbreiden van leiderspositie in documentscannermarkt

Versnel digitale transformatie met de nieuwe fi-7600- en fi-7700-documentscanners van Fujitsu
Schoevers ziet vraag naar Virtual Assistants flink stijgen

Yellowtail en IFS breiden partnership uit om EOI-mogelijkheden voor klanten sterk te vergroten

Drie kwart van de Nederlanders twijfelt aan betrouwbaarheid online informatie over financiële producten

Milšped Group kiest Shippeo om klanten tegemoet te komen in vraag naar real-time transport visibility

Iemand thuis bij pakketbezorging? Nóg belangrijker tijdens de coronacrisis

Trend Micro onderzoek constateert gebrek aan vertrouwen binnen de cybercriminele onderwereld
Talking Bikes: Siemens Mobility maakt fietsers digitaal zichtbaar

Nieuwe softwareomgeving voor financiële dienstverlener SKG

Johnny Pronk aangesteld als key accountmanager bij Renewd

Pure biedt flexibiliteit en keuzevrijheid aan klanten die een weg moeten vinden in de uitdagende omgeving van vandaag

Greenhouse verdubbelt capaciteit datacenter Naaldwijk en benoemt Chief Commercial Officer

Uptime datacenter BIT cruciaal voor kwaliteit van diensten Missing Piece

Sharp introduceert stijlvol zwart PV-zonnepaneel met half-cut-cellen

commercetools erkend om B2B-commerce

Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Razer Gigantus V2 – go big or go home

F5 maakt Tom Fountain topman voor wereldwijde services en strategie

Nakko becomes Notificare partner

Scale-up Gymeyes lanceert bestelkiosk voor horeca

Vanaf 1 juni reserveren bij cafés en terrassen met nieuwe app

Cybereason sluit samenwerking met Pinewood om slagkracht in Nederland te vergroten

GitLab breidt functionaliteiten van DevSecOps-platform uit met release 13.0

VMware introduceert tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC

CM.com takes Conversational Commerce to the next level through the acquisition of leading Conversational AI provider CX Company

Verdwijnen DWDD doet literatuurwereld veel pijn
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1729 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
PFU (EMEA) Lim.. contact  

Logo PFU (EMEA) Limited

  +49 (0)89 32378-0
  pr@fel.fujitsu.com
  www.pfu.fujitsu.com/en
PFU (EMEA) Lim.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Logo BIT
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo commercetools
Logo Toshiba
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88459 persberichten
- 5694 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8075 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl