www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Toshiba introduceert nieuwe lijn interne harde schijven

Vijf nieuwe en betrouwbare SATA harde schijven voor desktop-pc's, laptops en consoles

Neuss/Duitsland, 1 september 2015 – Toshiba Europe GmbH (TEG), Storage Peripherals Division lanceert een indrukwekkende, nieuwe productlijn met vijf SATA harde schijf (HDD)-modellen die speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning van diverse toepassingen. Er zijn drie harde schijven van 3,5" (8,9 cm): de stille E300 Low-Energy Desktop Hard Drive, bedoeld voor algemeen gebruik, de P300 High-Performance Desktop Hard Drive waarmee de pc een krachtige boost krijgt en de X300 High-Performance Desktop Hard Drive voor mensen die zware toepassingen gebruiken, zoals grafisch ontwerpers en pc-gamers. Daarnaast zijn er twee harde schijven van 2,5" (6,4 cm) voor laptopgebruikers: de L200 Mobile Hard Drive en de H200 High-Performance Hybrid Drive, een Solid State Hybrid Drive die tevens voorziet in de behoeften van console- en pc-gamers.

De X300 is met haar uiterst krachtige prestaties met name afgestemd op de echte specialistische techneuten en zakelijke gebruikers, zoals grafisch ontwerpers, gamers en andere gebruikers die hoge eisen stellen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid. Deze harde schijf beschikt over geoptimaliseerde real-time technologieën die prestaties en data beschermen, met een hoge opslagcapaciteit en- dichtheid. De harde schijf werkt met databuffers van 128 MB, heeft een rotatiesnelheid van 7.200 rpm en beschikt over een Dual-Stage Actuator voor betrouwbare prestaties en snelheden. De harde schijf is beschikbaar met een geheugencapaciteit van 4, 5 en 6 TB[1].

De P300 is een high-performance model dat perfect is voor het uitvoeren van zware toepassingen. De harde schijf werkt met databuffers van 64 MB, heeft een rotatiesnelheid van 7.200 rpm en beschikt over een SATA 6 Gbit/s-interface. Deze harde schijf is compatibel met Native Command Queuing (NCQ), is uitgerust met een speciale databeschermingstechnologie en is verkrijgbaar in vier versies: 500 GB, 1 TB, 2 TB en 3 TB.

De milieuvriendelijke E300 is zeer geschikt voor desktops, met technologie die weinig geluid produceert en garant staat voor een stille werking en energiezuinigheid (verbruikt tot 25% minder energie in vergelijking met harde schrijven met een rotatiesnelheid van 7.200 rpm), waardoor deze betrouwbaarder is en garant staat voor langdurig gebruik en hoge prestaties. De harde schijf is verkrijgbaar in een versie van 2 en 3 TB.

Binnen de lijn van 2,5 inch (6,4 cm) is de H200 Solid State Hybrid Drive met zeer goede prestaties en productiviteit de high-speed harde schijf van 2,5 inch met 500 GB en 1 TB. Deze schijf vormt de perfecte upgrade voor de pc of gameconsole van zowel algemene gebruikers als gamers. Deze harde schijf combineert de prestaties van een SSD met de capaciteit van een HDD. Door het samenvoegen van Toshiba's NAND-technologie en de bewezen waarde van de HDD, ontstaat er een geweldige balans tussen prestaties en capaciteit op een ongekend niveau.

De L200 biedt betrouwbare prestaties aan mensen die dagelijks een pc gebruiken of gamen en is beschikbaar is een versie van 500 GB en 1 TB. Deze harde schijf beschikt over een grote opslagcapaciteit, is compatibel met NCQ en is bovendien uitgerust met de Ramp Load-technologie voor de beveiliging van data, met name in mobiele computeromgevingen.

Bij de nieuwe productgroep staan hoge prestaties en betrouwbaarheid centraal. Deze elementen zijn terug te zien in kenmerken als Toshiba’s Dual-Stage Actuator (DSA) voor positionele precisie bij het lezen van en schrijven naar een schijf, RV-sensoren die mogelijke trillingen in de rotatie opvangen, technologie voor een stille werking en Native Command Queuing (NCQ) voor het efficiënt verwerken van commando's. Gebruikersdata worden beter geïntegreerd met Advanced Format (AF) en met een hogere dichtheid opgeslagen dankzij de Perpendicular Magnetic Recording (PMR)-technologie. De Tunnel Magneto-Resistive (TMR) Recording-technologie biedt meer stabiliteit en de Ramp Load-technologie zorgt ervoor dat de harde schijf beter beschermd wordt wanneer deze wordt vervoerd en de stootsensor voorkomt dat er data verloren gaan.

Zie de afzonderlijke specificaties hieronder voor de kenmerken van iedere harde schijf.

De nieuwe lijn SATA harde schijven is verkrijgbaar vanaf september 2015 voor een aanbevolen verkoopprijs vanaf € 59 (P300), € 99 (E300), € 229 (X300), € 59 (L200), € 69 (H200) inclusief BTW.

[1} Eén gigabyte (1GB) betekent 109 = 1.000.000.000 bytes en één terabyte (1TB) betekent 1012 = 1.000.000.000.000 waarbij machten van 10 worden gebruikt. Een computerbesturingssysteem vermeldt de opslagcapaciteit echter met gebruik van machten van 2, wat leidt tot de volgende definitie van 1GB= 230 = 1.073.741.824 bytes en 1TB = 240 = 1.099.511.627.776 bytes, wat een lagere opslagcapaciteit oplevert. De beschikbare opslagcapaciteit (inclusief voorbeelden van verschillende mediabestanden) varieert afhankelijk van de bestandsgrootte, formaat, instellingen, software en besturingssysteem en andere factoren.

           
Over Toshiba's Storage Peripherals Division
Toshiba Europe GmbH Storage Peripherals Division, gevestigd in Neuss, Duitsland, brengt HDD- en SSD-opslagoplossingen gericht op consumenten en retailers in Europa. Het huidige productassortiment loopt uiteen van externe en interne harde schijven tot SSD's en oplossingen voor netwerkopslag.

Toshiba beschikt over ruim 40 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van harde schijven die door elke vooraanstaande fabrikant van notebooks worden gebruikt. Meer informatie over hoe Toshiba deze technologie toepast in eigen producten, is te vinden op http://www.toshiba.nl/hard-drives/

Over Toshiba
Toshiba Corporation, een Fortune Global 500-bedrijf, levert toonaangevende oplossingen in de vorm van geavanceerde elektronische en elektrische producten en systemen in vijf strategische businessdomeinen: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components en Lifestyle Products & Services. Op basis van het commitment van de Toshiba Group, ‘Committed to People, Committed to the Future’, bevordert Toshiba wereldwijd activiteiten die groei door creativiteit en innovatie helpen waarborgen en bijdragen bij aan de totstandkoming van een wereld waarin mensen overal onder veilige en comfortabele omstandigheden leven.

Toshiba, in 1875 opgericht in Tokio, is vandaag de dag de spil in een mondiaal netwerk van meer dan 590 bedrijven en 200.000 werknemers en een jaaromzet van ruim 6,5 biljoen yen (63 miljard US dollar).

Meer informatie over Toshiba is te vinden op: www.toshiba.co.jp/index.htm

Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland, is een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokio.

Contacten voor de media:

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. 023 56 56 850
nandab@communicationforce.com

Storage Peripherals Division
Toshiba Europe GmbH
Julia Lepping
www.toshiba.eu/storage
Laatste van Toshiba  
Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Toshiba en IGEL sluiten partnership voor mobiele thin client oplossing

Toshiba presenteert 2019 voorspellingen in digitale werkomgeving
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 46 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Toshiba contact  

Logo Toshiba

Toshiba sociaal  


Toshiba tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92332 persberichten
- 6070 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10909 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR