www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 102 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

IT-specialist PQR viert 25-jarig jubileum

De wereld verandert, PQR verandert mee

De Meern, 28 augustus 2015 – Het jaar 2015 is voor PQR een bijzonder jaar. Vandaag viert het bedrijf namelijk haar 25-jarig jubileum. PQR is een begrip in de Nederlandse IT-markt en daarbuiten en staat bekend als advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen. PQR levert haar klanten innovatieve ICT-oplossingen zonder dat processen complexer worden.

PQR heeft een plaats als ‘trusted advisor’ op de markt veroverd. Het PQR Experience Center wordt goed bezocht, aan de PQR-whitepapers wordt regelmatig gerefereerd en het PQR-magazine Inspire wordt door de lezers gewaardeerd. Klanten vragen PQR om IT-advies vanwege de aanwezige kennis en ervaring. PQR levert veel input voor diverse IT-communities en mag regelmatig sprekers voor wereldwijde IT-conferenties, van bijvoorbeeld HP, Citrix en Microsoft leveren.

De wereld verandert, PQR verandert mee
“Als we kijken naar hoe de wereld in 25 jaar is veranderd en hoe ver de digitalisering van de maatschappij inmiddels gaat, dan hebben wij altijd vooropgelopen,” aldus Ronald Schaap, Directeur PQR. “Wij hebben expertise op het gebied van datacenter, workspace en cloud en bieden daarbij een set aan IT- services. Wij adviseren de klant over de te volgen IT-strategie. Wij ontwerpen en implementeren en ontzorgen onze klanten met een pakket van managed services. De klant zoekt een gesprekspartner die hem adviseert, die IT-services levert en kennis heeft van het gehele traject: visie, strategie, ontwerp, realisatie, migratie, overdracht, beheer en optimalisatie.“ PQR wordt daarom steeds vaker vanaf het begin af aan betrokken bij de inrichting van IT-omgevingen.

Kennis delen, sparren, voelen en ervaren
Contact met klanten en het delen van kennis staan bij PQR hoog in het vaandel. Naast de ontwikkeling van content en actieve inzet van (social) media, organiseert PQR regelmatig workshops, seminars en evenementen. Eén daarvan is het jaarlijks terugkerende kenniscongres IT-Galaxy dat op 8 oktober aanstaande voor de zevende keer wordt georganiseerd. Het wordt een speciale editie in het kader van 25 jaar PQR. IT-Galaxy biedt IT-professional en (IT-)beslisser een waardevolle dag boordevol inspirerende sessies over datacenter, workspace, cloud en IT-strategie.

25 jaar PQR
PQR staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de variëteit en complexiteit van IT eerder toeneemt dan afneemt, blijft het werkgebied en de positionering van de organisatie in de markt hetzelfde. Klanten hebben meer keuzes waardoor het lastiger wordt om de juiste keuze te maken. PQR helpt klanten te verbinden, te groeien en kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden.

Over PQR
PQR, advies- en implementatiepartner, verzorgt het gehele traject voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. Met de expertises datacenter, workspace, cloud en bijbehorende IT-services, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden.

Naast de vele referenties beschikt PQR over een breed kennisgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor & Elite Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
@PQRnl
Tags  
Laatste van PQR  
Ministerie van Defensie gunt infrastructuur-aanbesteding aan PQR

PQR introduceert nieuwe dienst ‘Workspace Security as a Service’

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 102 dagen
PQR contact  

Logo PQR

  030 662 9729
  www.pqr.com
PQR sociaal  


PQR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers