Infopact organiseert kick-off Vast-Mobiel Integratie voor ICT-resellers

Rotterdam, 26 augustus 2015 – Infopact, leverancier van zakelijke IP-communicatieoplossingen, organiseert op 23 september in Rotterdam en op 7 oktober in Zwolle een kick-off van haar nieuwe oplossing Vast-Mobiel Integratie. Met Vast-Mobiel Integratie kunnen ondernemers in het MKB de telefonische bereikbaarheid van hun organisatie verhogen, continu meten en bijsturen en daardoor effectiever communiceren. Infopact geeft ICT-resellers tijdens deze middagen een aantal handvatten om maximale telefonische bereikbaarheid te realiseren bij klanten, aan de hand van vier inspirerende presentaties. Na afloop zijn de resellers volledig geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden van de dienst Vast-Mobiel Integratie en zijn zij op de hoogte van de nieuwe features die Telefonie in de Cloud biedt.

Maximale telefonische bereikbaarheid
Voor MKB’ers is het essentieel om altijd bereikbaar te zijn en maximale controle te hebben over al het vaste én mobiele telefonieverkeer. Door hun telefonieomgeving met de juiste middelen in te richten kunnen zij dit waarborgen. Tijdens deze kick-off bijeenkomsten geeft Infopact handige tips en worden resellers bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van telefonie. Naast alle ins and outs over de nieuwe dienst van Infopact, leren potentiële partners het Infopact Partnerprogramma 2015/2016 kennen en krijgen zij exclusieve partnerinformatie. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Programma
14.30 uur      Ontvangst
15.00 uur      Presentaties
·       Infopact Vast-Mobiel Integratie
·       Nieuwe features Telefonie in de Cloud
·       Partnerprogramma 2015/2016
·       Exclusieve Partnerincentive najaar 2015
16.30 uur      Netwerkborrel
17.30 uur      Afsluiting

Datum en locatie
Op 23 september vindt de kick-off plaats op het kantoor van Infopact aan het Weena 670 te Rotterdam en op 7 oktober in het IJsseldelta Stadion te Zwolle. Beide sessies zijn van 14:30 uur tot 17:30 uur en kunnen kosteloos worden bijgewoond. Aanmelden kan via: www.infopact.nl/aanmelden.  

------------

Over Infopact
Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Zij streeft ernaar om het hart van organisaties – daar waar de communicatie plaatsvindt – voortdurend in topconditie te houden. Zo kunnen haar klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact is netwerkonafhankelijk en kan daardoor optimaal en efficiënt opereren en adviseren. Zij onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service. Het hoofdkantoor staat in hartje Rotterdam. Meer informatie: www.infopact.nl

Meer informatie
Marcommit
Jill Faro
035-582 2730 
infopact@marcommit.nl