www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:

Portland breidt portfolio Continuiteït uit met productinnovaties van Datto

Datto DNA Router en Datto Backupify voor Office 365 nieuw onderdeel van Portlands Continuïteit en Shrink Wrapped Service

Zoetermeer, 26 augustus 2015 – Softwaredistributeur Portland introduceert productinnovaties van Datto, leverancier van uitgebreide oplossingen voor databack-up, recovery en business continuity. Het gaat om innovaties die zijn ontworpen voor dataprotectie. Ze zijn zowel geschikt voor on-premise op fysieke of virtuele servers, als in de cloud via SaaS-applicaties. Portland biedt resellers de mogelijkheid om de nieuwe Datto-producten als Shrink Wrapped Service te verkopen.

De vijf nieuwe oplossingen zijn ontworpen om data van klanten beter te beschermen, terwijl deze gewoon verder gaan met hun eigen business. De innovaties maken deel uit van Datto’s Total Data Protection-platform dat bestaat uit fysieke en virtuele apparaten, software en Datto’s private cloud van meer dan 140 petabyte. Datto voorziet in de mogelijkheid van recovery – on-site of in de cloud – binnen zes seconden.

Portland introduceert de volgende productinnovaties van Datto.

Datto Networking Appliance (DNA) Router: de Datto DNA Router is de eerste router die ‘in de cloud is geboren’. Zijn remote configuration en 4G-failover zijn ontworpen om in te gaan op de specifieke behoeften van MSP’s en om hun data-in-transit te beschermen. De Datto DNA Router kan eenvoudig in de cloud worden geconfigureerd – in tegenstelling tot traditionele routers die vaak vatbaar zijn voor downtime en op afstand soms lastig te bedienen zijn. Daardoor is er minder fysiek onderhoud nodig en hebben eindgebruikers een betere gebruikservaring. De verwachting is dat hij herfst 2015 verkrijgbaar is.

Datto Backupify voor Office 365: in navolging op Datto’s Backupify (de maker van cloud-naar-cloudback-up) van december 2014 komt de Datto Backupify voor Office 365 nu met een geautomatiseerde, veilige back-up voor Office 365. Voor partners die gebruik maken van Microsoft Office 365, betekent dit dat zij hun gebruikers cloud-naar-cloudback-upbescherming kunnen bieden. Dit zorgt ervoor dat klanten geen data verliezen door (al dan niet opzettelijke) menselijke fouten, hackers of virussen. Het is een toevoeging op de Backupify-producten voor Google Apps, Salesforce en andere SaaS-applicaties, en is op dit moment al verkrijgbaar.

Bestanden synchroniseren en delen dankzij een nieuwe partnership met ownCloud: Datto sloot recentelijk een nieuw partnership met ownCloud – de organisatie achter de meest populaire software voor het synchroniseren en delen van bestanden. Hiermee synchroniseer en deel je bestanden veilig met alle nieuwe en bestaande Datto SIRIS 1- en Datto SIRIS 2-apparaten. Hierdoor is het voor klanten mogelijk om vanaf elke plek samen te werken en documenten te delen. Zij slaan de data op hun SIRIS-apparaat in hun lokale infrastructuur op, maken tegelijkertijd een back-up in de Datto-cloud en geven toegang aan de (mobiele) gebruikers op afstand met ownCloud. Dus direct een private-cloudoplossing voor de eindgebruiker zonder extra investeringen.

Datto Linux Agent: Datto’s nieuwe Linux Agent levert betrouwbare, zakelijke ondersteuning voor het Linux-besturingssysteem als toevoeging op Windows. In tegenstelling tot concurrerende oplossingen omvat Datto Linux Agent incrementele back-ups, geïntegreerde opslag, cloudreplicatie, het terugzetten van individuele bestanden en lokale virtualisatie. MSP’s die met Datto werken, kunnen hun bestaande Datto-apparatuur hiervoor gebruiken. Deze nieuwe functie is direct beschikbaar.

Updated Partner Portal: de Datto Partner Portal maakt het voor MSP’s mogelijk om vanaf één plek al hun Datto-apparaten en -diensten te beheren. Met de toekomstige Datto Activity Feed en andere verbeteringen kunnen MSP’s belangrijke notificaties en updates eenvoudiger zien. Hiermee lossen zij sneller problemen op en beheren zij deze efficiënter. Verwacht wordt dat het geüpdatet portaal herfst 2015 beschikbaar is.

“De nieuwe producten van Datto passen perfect binnen ons productportfolio Continuïteit”, zegt Kim van Brugge, CEO van Portland. “De DNA Router, Datto Backupify voor Office 365 en andere nieuwe productkenmerken en -functionaliteiten zijn voor onze resellers waardevolle producten en diensten. Hiermee geven zij hun klanten de garantie dat zij hun data kunnen beschermen, of het nu gaat om on-premise, in een SaaS-applicatie of in de cloud. De IT-dienstverlener krijgt bovendien eenvoudig toegang tot deze nieuwe diensten en behoudt zijn directe contact en contract met de klant, een ideale ‘shrink wrapped service’.”

Over Datto
Datto is een innovatieve leverancier van complete back-up-, recovery- en business continuity-oplossingen die wereldwijd in gebruik zijn bij duizenden managed-serviceproviders. De private cloud van Datto met meer dan 140 PB aan data en de software en hardware van het bedrijf bieden Total Data Protection, ongeacht de locatie van de bedrijfsgegevens. Of uw data zich bevindt op een fysieke of virtuele server of in de cloud via SaaS, alleen Datto biedt complete herstelmogelijkheden en één aanspreekpunt.
Datto werd in 2007 opgericht door Austin McChord. Datto is een niet-beursgenoteerde onderneming die in 2013 25 miljoen dollar aan groeikapitaal kreeg van General Catalyst Partners. McChord werd in 2015 opgenomen in de Forbes ‘30 Under 30’-lijst van dertig meest invloedrijke technologievertegenwoordigers onder de dertig jaar. www.datto.com

Datto business continuity-oplossingen worden uitsluitend geleverd door IT-dienstverleners die het leveren als dienst aan hun klanten.

Over Portland
Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen. Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business. Wereldwijd is Portland continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn ze beter en altijd zijn ze goedkoper dan de traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux – The Gateway to Europe.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker / Eline Alberts
T: 030 - 656 50 70
E: Portland@lvtpr.nl
Laatste van Portland  
Nieuw in Portland trading: Foxit Software

ConnectWise IT Nation Explore gaat virtueel

Veilig thuiswerken: VPN of VDI?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 41 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88829 persberichten
- 5742 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8400 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl