www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Symantec beveiligt meer dan 1 miljard Internet of Things (IoT)-apparaten

Symantec breidt beveiligingsportfolio uit om IoT-apparaten te beschermen tegen zero-day-aanvallen

Utrecht, 25 augustus 2015 – Symantec maakt vandaag bekend meer dan één miljard Internet of Things (IoT)-apparaten te gaan beveiligen, variërend van televisies en auto's tot slimme meters en belangrijke infrastructuur. In 2020 zullen er naar verwachting 25 miljard IoT-apparaten zijn[1], en Symantec neemt het voortouw in het beschermen van consumenten tegen aanvallen op hun met internet verbonden apparaten.

“Terwijl IoT-innovatie en -acceptatie blijft groeien, groeit ook de kans op nieuwe online beveiligingsrisico’s. In de auto-industrie bijvoorbeeld, kunnen hackers letterlijk met hun toetsenbord een auto besturen en de rem gebruiken," aldus Wouter Mariën, Country Sales Manager Belux van Symantec. “Naast de gezondheidszorg en detailhandel, werken we ook nauw samen met producenten in de auto-, industrial control- en halfgeleiderindustrie.”

Als onderdeel van de bredere Unified Security Strategy, investeert Symantec in en biedt het de meest uitgebreide IoT-beveiligingsoplossingen die beschikbaar zijn in de industrie. Dit aanbod omvat verificatie, apparaatbeveiliging, analyses en beheer om te helpen voorkomen dat auto's, medische apparaten, industriële controlesystemen en talloze consumentenelektronica gehackt en elektronisch gegijzeld worden.

Het IoT-technologieportfolio van Symantec bevat:
  • Beveiliging van apparaten met Symantecs Embedded Critical Systems Protection: Symantecs nieuwste aanbod beschermt IoT-apparaten door de software die ingesloten is in het apparaat te vergrendelen om deze te beschermen tegen zero-day-aanvallen en om risico’s te voorkomen. Symantec heeft een overeenkomst gesloten met Wincor, 's werelds leidende aanbieder van IT-oplossingen en -diensten aan retailbanken en de detailhandel, en met andere leidende producenten in de industriële en automotive-sector.

  • IoT-roots of trust en -apparaatcertificaten: Symantec werkt samen met 's werelds grootste chipproviders en cryptografische bibliotheek-partners, waaronder Texas Instruments en wolfSSL, om beveiliging op hardwareniveau in te sluiten. Deze samenwerkingen combineren de leidende Certificate Authority van Symantec met de insluitbare engines van partners om nieuwe “Roots of Trust,” de hoekstenen voor apparaten om informatie, veilig te versleutelen en verifiëren.

  • Code signing-certificaten en veilige app-services: Om ervoor te zorgen dat de code die draait op IoT-apparaten geautoriseerd is, levert Symantec code signing-certificaten en een op cloudgebaseerde signing-as-a-service voor een aantal code-indelingen die relevant zijn voor IoT.
De toekomstplannen van Symantec om bedrijven te helpen met het aanpakken van IoT-beveiliging omvatten het introduceren van nieuwe technologieën, zoals een IoT-portal voor het beheren van alle IoT-beveiliging vanaf een enkele interface en beveiligingsanalyses voor het proactief detecteren van afwijkingen die kunnen duiden op sluipende aanvallen op IoT-netwerken.

Om innovatie in IoT-beveiliging een impuls te geven, heeft Symantec onlangs een samenwerking met Frost Data Capital aangekondigd om startende bedrijven te helpen met financiering, resources en expertise. Frost Data Capital versterkt startende bedrijven met ervaren ondernemers, bewezen innovatiemethoden en -processen, en grondige ervaring in big data-analyses, IoT en gezondheidszorg. Deze startende bedrijven krijgen de kans om samen te werken met Symantec om de meeste complexe uitdagingen aan te gaan in het bedreigingslandschap van de toekomst.

Ondersteunende partners:
  • “Voor Wincor Nixdorf was het belangrijk om Symantec te selecteren voor het leveren van de veiligste middelen aan mensen die financiële transacties uitvoeren op pinautomaten. Symantecs belangrijkste beveiligingstechnologie, in combinatie met de domeinkennis van Wincor Nixdorf, leidde tot een oplossing die de beste beveiliging biedt tegen software-aanvallen op pinautomaten," zei Karan Oberoi, internationaal productmanager – softwarebeveiliging, Wincor Nixdorf.

  • “Het leveren van veilige, eenvoudige en naadloze verificatie vereist ingesloten certificaten in IoT-producten," aldus Gil Reiter, directeur, strategische marketing - IoT, Texas Instruments (TI). "Om klanten te helpen met veilige communicatie in de cloud heeft TI onlangs het basiscertificaat van Symantec ingesloten in meerdere IoT-apparaten om internetcommunicatie en firmware-updates digitaal te ondertekenen en verifiëren. In de toekomst zal TI nieuwe functies aanbieden voor geverifieerd beveiligd opstarten met digitaal ondertekende ontwikkelaarscodes die klanten helpen de beveiliging van IoT-apparaten te verhogen.”

  • “De IoT-markt is op zoek naar een uitgebreide beveiligingsoplossing,” aldus Larry Stefonic, oprichter en CEO van wolfSSL. “Aangezien de industrieleiders op het gebied van IoT infrastructuur vertrouwen, spelen wolfSSL Inc. en Symantec in op de behoeften van de markt met hun gecombineerde oplossing om ontwikkelaars te helpen zich te beveiligen tegen de drie meest fundamentele beveiligingsuitdagingen in de IoT: Man in the Middle (MITM)-aanval, veilige firmware-updates en het versleutelen van data op het apparaat.”

[1] Gartner http://www.gartner.com/newsroom/id/2905717

Over Symantec
Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) is een expert in informatiebescherming die mensen, bedrijven en overheden helpt de enorme kansen van technologie te benutten, waar en wanneer dan ook. Symantec, een Fortune 500-bedrijf dat in april 1982 werd opgericht, heeft een van de grootste wereldwijde informatienetwerken en levert toonaangevende oplossingen op het gebied van beveiliging, back-up en beschikbaarheid overal waar belangrijke informatie wordt opgeslagen, gebruikt en gedeeld. Het bedrijf heeft meer dan 19.000 medewerkers in dienst verspreid over meer dan 45 landen. Negenennegentig procent van de Fortune 500-bedrijven is klant van Symantec. In het boekjaar 2015 heeft Symantec een omzet bereikt van 6,5 miljard dollar. Ga voor meer informatie naar  www.symantec.nl of volg Symantec via: http://www.symantec.com/social/.

MEDEDELING OVER TOEKOMSTPLANNEN: Een vooruitblik op plannen over producten is nooit definitief en alle toekomstige releasedatums zijn voorlopig en kunnen worden gewijzigd. Een eventuele toekomstige versie van het product of geplande wijzigingen van productcapaciteit, -functionaliteit of -kenmerken zijn onderhevig aan evaluaties door Symantec. Mogelijk worden deze niet geïmplementeerd en deze dienen dan ook niet te worden beschouwd als een definitieve belofte van Symantec en niet bij aankoopbesluiten te worden meegewogen.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, of graag in contact willen komen met een expert, kunt u contact opnemen met Rosalie de Hoop van Edelman.

Edelman
Rosalie de Hoop
Telefoon: 020 30 10 939 / 06 12 07 37 32
Rosalie.deHoop@edelman.com

Volg Symantec op Twitter en Facebook of bekijk het kanaal van Symantec op SlideShare.

Laatste van Symantec B.V.  
Onderzoek: schermtijd verleidelijker voor kinderen dan snoep

Cryptojacking stijgt explosief en vormt enorme bedreiging voor cyber- en persoonlijke beveiliging

Symantec introduceert nieuwe geïntegreerde data-beveiligingsoplossing
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 30 dagen
Symantec B.V. contact  

Logo Symantec B.V.

  +31 30 799 1090
  www.symantec.com
Symantec B.V. sociaal  


Symantec B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl