Nutanix benoemt ICT-Partners tot Premier Partner

APELDOORN – Nutanix, leverancier van web-scale converged infrastructuuroplossingen, heeft ICT-Partners, ICT-dienstverlener met vestigingen in Apeldoorn en Paterswolde, benoemd tot Premier Partner. Hiermee erkent Nutanix ICT-Partners als advies- en implementatiepartner voor software defined en hyperconverged oplossingen.

“Onze specialisten voorzien onze klanten van hoogwaardig advies en implementeren betrouwbare en gedegen werkplek- en datacenteroplossingen vanuit optimale efficiency gedachte en met oog voor duurzaamheid. De producten van Nutanix passen daarom naadloos in ons portfolio”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners.

“Dankzij Nutanix, met haar geïntegreerde appliance voor compute (server) en storage, kunnen wij onze klanten vooruitstrevende oplossingen bieden, waarmee drastisch bespaard kan worden op zowel stroom- als beheerkosten.”

“ICT-Partners heeft door de jaren heen ruimschoots bewezen een innovatieve kwaliteitspartner te zijn voor Nederlandse IT organisaties. Door de sterk groeiende vraag naar onze oplossingen gekoppeld aan onze focus op kwaliteit en duurzaamheid in ons partnerkanaal willen wij graag partners toevoegen die het verschil kunnen maken. De transitie naar hybride en private cloud omgevingen en de veranderende werkplek verdienen gedegen advies. Daarom zijn wij erg blij met deze samenwerking”, aldus Patrick van de Werken, Regional Director Northern Europe Nutanix.

Zie ook www.ict-partners.nl/nutanix

Over ICT-Partners
ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.
It’s all connected.

Over Nutanix
Nutanix is een fabrikant van web-scale IT infrastructuur voor medium en grote enterprise organisaties met haar software gedreven Virtual Computing Platform. Nutanix biedt een convergentie platform van compute en storage in een oplossing die ongekende eenvoud voor het datacenter betekent. Organisaties kunnen starten met enkele servers en naadloos opschalen naar honderden, met voorspelbare performance en kosten. Door het gepatenteerde elastic data fabric en haar gebruikersvriendelijke beheer, zet Nutanix de blueprint neer voor application-optimized infrastructure.

Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met:

ICT-Partners
P. Verberkt, Algemeen Directeur
Vosselmanstraat 2
7311 CL Apeldoorn
T 055 528 22 22
E p.verberkt@ict-partners.nl