www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 26 dagen geleden)
Bedrijf:

Login Consultants stelt Mike Hes aan als Sales Director

Amsterdam, 21 augustus 2015 – Mike Hes is gestart als Sales Director bij Login Consultants in Nederland. Hes is onder andere verantwoordelijk voor de directe aansturing van de Sales organisatie in de Benelux en het verder uitbouwen van Login's proposities.

Op 1 augustus is Mike Hes (45 jaar) aangesteld door Login Consultants als Sales Director. “De reden om bij Login Consultants te gaan werken was voor mij een zeer duidelijke keuze om de applicatieve en workspace kant op te zoeken van IT”, zegt Hes. Hiervoor was Hes werkzaam bij Telindus als Sales en Marketing Manager. “De visie en professionele werkwijze van Login Consultants lijkt erg veel op die van Telindus, waarbij de medewerkers altijd het verschil maken. De aanwezigheid van eigen Intellectual Property en ontzorgende kwalitatieve diensten zijn voor mij de redenen geweest om deze mooie klus te accepteren”.

Login's marktpositie
De aanstelling van Mike Hes is volledig in lijn met de groei van Login Consultants. Managing Director Benelux Rob van Bavel: “In de komende jaren willen wij onze marktpositie verder versterken. Op verschillende afdelingen en niveaus zijn wij sterk gegroeid. Ik kijk er naar uit om onze sales organisatie verder te professionaliseren samen met Mike Hes.

Cool Vendor
Mike Hes vertelt: “Het feit dat Gartner Login Consultants tot Cool Vendor heeft benoemd in End point Computing 2015 zegt veel. De doelstellingen van Login Consultants zijn voor de aankomende jaren duidelijk geformuleerd, om deze met een no-nonsense en ‘can do mentality’ te realiseren met het team is leuk om te gaan doen” voegt Hes toe.

Einde persbericht

  
Over Login Consultants

Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gericht op End User Computing op basis van server-based computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructures (VDI). Login Consultants levert strategisch en technisch werkplekadvies, helpt organisaties bij IT-werkplek implementaties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt. Na oplevering van een project levert Login Consultants professionele support voor desktop- en applicatie-infrastructuren; van incidentele technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van uw (virtuele) desktopomgeving. De specialisten van Login Consultants creëren continue innovatieve software oplossingen om de kwaliteit van gecentraliseerde desktopimplementaties te ondersteunen en verbeteren. Deze inzet resulteerde tot nog toe in een reeks software tools die waarde toevoegen aan de software oplossingen van onder andere Citrix, Microsoft en VMware. Deze freeware tools worden wereldwijd door duizenden organisaties toegepast en gewaardeerd. Het IP-lab van Login Consultants heeft aan de wieg gestaan van succesvolle software oplossingen als Login VSI, Automation Machine, Login Online Desktop en het onlangs door VMware overgenomen Immidio Flex Profiles.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie over Login Consultants kijkt u op http://www.loginconsultants.com/nl/ of kunt u contact opnemen met Laurens Moerland, Marketing & Communications Expert Login Consultants, via +31 (0)6 1848 9564 of l.moerland@loginconsultants.nl
Laatste van Login Consultants  
Login Consultants ontvangt Microsoft Advanced Specialization Windows Virtual Desktop

VMware benoemt Login Consultants tot Elite partner End User Computing

Login Consultants benoemt tot Cool Vendor in Endpoint Computing 2015 door Gartner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 26 dagen
Login Consulta.. contact  

Logo Login Consultants

Login Consulta.. sociaal  


Login Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl