Datum: (1050 dagen oud)
Bedrijf:

ACSI breidt samenwerking met Human Inference uitArnhem, 10 augustus 2015

ACSI heeft haar samenwerking met Human Inference, Europees marktleider op het gebied van Centraal Klantbeeld en datakwaliteitsoplossingen, uitgebreid met een overeenkomst voor vijf jaar.

De afgelopen vijf jaar heeft ACSI al gebruik gemaakt van deze oplossingen voor het realiseren van een centraal klantbeeld, waardoor een goed en betrouwbaar inzicht in haar klanten is verkregen. Door inzet van de software van Human Inference is de datakwaliteit In die periode verbeterd en structureel op een hoog niveau.

Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is de implementatie van First Time Right functies van Human Inference. Hiermee voorziet ACSI zich van adequate controles op alle plaatsen waar relatiegegevens worden ingevoerd, waaronder haar webshops en de websites voor touroperating. Door direct aan de bron te controleren wordt voorkomen dat achteraf veel werk gedaan moet worden om gegevens te corrigeren.

First Time Right (FTR) omvat functies voor het controleren en standaardiseren van namen, adressen, e-mail adressen en telefoonnummers. Daarnaast worden doublures voorkomen zodat het klantbeeld zuiver en compleet blijft.

Peter Dekker, Financial Manager: ”De tools van HI dragen bij aan een optimale database, zodat ACSI haar Europese klanten iedere dag perfect in beeld heeft”.

Ron Mulderij, Accountmanager bij Human Inference: “Wij zijn verheugd over dit blijk van vertrouwen van ACSI. Door het eveneens toepassen van onze FTR functionaliteit in de webshops en websites naast het gebruik voor haar centraal klantbeeld, garandeert ACSI haar datakwaliteit op de lange termijn en worden fouten aan de bron voorkomen.”

Over Human Inference
Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al bijna 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Engeland, Duitsland en Denemarken. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Allianz, E-on, DHL, TNT, AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Veiligheid & Justitie, Essent, Holland Casino, ING, Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp, BKR en NovaMedia (Goede Doelen Loterij). Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen.

Over ACSI
ACSI is dé campingspecialist van Europa. Al 50 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren!
ACSI biedt algemene campinginformatie in 13 talen op internet (www.eurocampings.eu) en via haar camping-apps voor IOS en Android. Verder biedt ACSI informatie over kamperen, georganiseerde kampeerreizen en kant-en-klare kampeeraccommodaties in Europese landen (www.suncamp.nl).
ACSI is Europa’s best bezochte website op het gebied van campinginformatie. ACSI, al 50 jaar een begrip en klaar voor de toekomst voor de Europese kampeerder!