www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1545 dagen geleden)
Bedrijf:

SAP benoemt The Next View tot eerste OEM Partner voor het HANA Cloud Platform

Den Bosch, 22 juli 2015 - The Next View is door SAP benoemd tot OEM Partner voor het SAP HANA Cloud Platform. De Bossche SAP specialist is de eerste partner in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika) die deze titel mag dragen.

De term OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. SAP OEM Partners mogen SAP technologie in hun eigen hard- of software toepassen en vervolgens onder eigen naam verkopen of licenseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan medische apparatuur die SAP software aan boord heeft of boekhoudsoftware die gebruikmaakt van SAP technologie voor het maken van dashboards.

Het SAP HANA Cloud Platform is SAP’s razendsnelle, in-memory cloud omgeving die aangeboden wordt ‘as a service’. Met behulp van dit krachtige platform is het bijvoorbeeld mogelijk om extensies te bouwen en te hosten. Als OEM Partner mag The Next View nu ook eigen apps - Smart Cloud Solutions - gaan ontwikkelen met dit platform. Deze apps mogen gelicenseerd worden aan klanten of op de markt gebracht worden. Gebruikers van deze applicaties hoeven verder niets te installeren en hoeven ook geen klant te zijn van SAP.

Klanten beter ondersteunen
“Dit partnerschap stelt ons in de eerste plaats in staat om onze klanten nog veel beter te ondersteunen”, stelt Huub Waterval, Managing Director van The Next View. “Daarnaast helpt het ons bij het ontwikkelen van nieuwe, mooie, krachtige en vooral betaalbare zakelijke oplossingen die je leven een stuk makkelijker maken.” De eerste voorbeelden van dit soort apps zijn er al in de vorm van de SAP Events app en de VNSG Congres app. Ook ontwikkelde The Next View een innovatief crediteurendashboard in de cloud. “Dit partnerschap sluit nauw aan bij alles waar wij bij The Next View voor staan”, aldus Waterval. “Security, Cloud & Mobile Apps, Big Data, Innovatie; binnen het SAP HANA Cloud Platform komt alles samen.”

Nieuwe businessmodellen
Hans Schut, Senior Channel Sales Executive OEM bij SAP, is blij met de stap die The Next View gezet heeft. “Wij vinden het belangrijk dat juist de innovaties die met applicaties en software-oplossingen op het HANA Cloud Platform bereikt worden, nieuwe businessmodellen voor de SAP partner en zijn klanten genereren. Het SAP OEM team verheugt zich op de samenwerking.” 

Ander licentiemodel
Aan de totstandkoming van dit partnerschap is veel overleg met SAP voorafgegaan. Twan van den Broek, Technology Officer bij The Next View, was hier nauw bij betrokken. “We zijn nu in staat alle  HANA Cloud Platform onderdelen, variërend van het development platform tot Mobile Services en zelfs HANA Cloud Integration afzonderlijk te gebruiken voor het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten. Dit is een veel beter alternatief voor specifieke oplossingen op het eigen SAP systeem. In plaats van dure licentie- en implementatiekosten, betalen klanten alleen voor wat ze daadwerkelijk nodig hebben in de vorm van een abonnement voor de gehele oplossing. Dus geen lastige discussies meer. Deze flexibiliteit van SAP helpt in onze ogen enorm bij het praktisch toepasbaar maken van nieuwe innovaties.”  

Over The Next View
Onder het motto ‘Simplicity Delivered’ helpt SAP specialist The Next View grootzakelijke klanten om eenvoudiger te werken en beter te presteren. Dat doet The Next View door zakelijke uitdagingen te vertalen naar innovatieve en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen op basis van SAP technologie. The Next View werkt onder meer voor banken, verzekeraars, high-techbedrijven, zakelijke dienstverleners, vervoerders en energiebedrijven. Klanten in deze sectoren waarderen het feit dat The Next View diepgaande branchekennis succesvol koppelt aan SAP innovaties op het gebied van Big Data, Cloud en Security. Het in Den Bosch gevestigde bedrijf won de afgelopen drie jaar een SAP Global Customer Impact Award en was tot twee keer toe finalist voor de SAP Best Platform Partner Award en de Most Innovative SAP Partner Award. Daarnaast won The Next View zowel in 2013 als in 2014 een FD Gazellen Award. 
www.thenextview.nl 

Over SAP 
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op 
www.sap.com/netherlands.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Heeft u vragen over dit bericht, neem dan contact op met Huub Waterval. 
E huub.waterval@thenextview.nl
M +31 (0)6 24143733

www.thenextview.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van The Next View  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1545 dagen
The Next View contact  
Logo The Next View
The Next View sociaal  
The Next View tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau