www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1517 dagen geleden)
Bedrijf:

RAM Infotechnology wint Europese aanbesteding outsourcing van ICT infrastructuur diensten ten behoeve van Brandweer Brabant-Noord

Brandweer Brabant-Noord (BBN) besteedt haar ICT vrijwel volledig uit aan RAM Infotechnology. RAM Infotechnology gaat samen met RAM Mobile Data de volledige ICT dienstverlening en hosting van de ICT-infrastructuur inclusief alle vaste en draadloze verbindingen en technische en beheer activiteiten voor de gehele ICT-keten verzorgen. Belangrijke selectiecriteria voor het in beheer nemen van de volledige automatiseringsomgeving van BBN zijn de expertise en ervaring van RAM met vergelijkbare omgevingen en de aangeboden prijs/kwaliteit verhouding.

De basis voor de geboden dienstverlening wordt gevormd door het eCumulus platform; een ‘private cloud’ infrastructuur van waaruit verschillende ICT-diensten modulair worden aangeboden. Dit platform biedt BBN naast flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak ook maximale regie door het beschikbare “Self Service portaal”. Gebruikers kunnen plaats-, tijd- en device onafhankelijk werken en krijgen een desktop op maat. Door de complete suite aan modulaire diensten voor IT-werplekbeheer kan BBN per onderdeel diensten afnemen en aanpassen.

Beide RAM-bedrijven hebben voor deze opdracht hun krachten gebundeld. RAM Mobile Data levert en beheert al meer dan 20 jaar netwerkverbindingen (vast en mobiel) en aanverwante diensten voor o.a. de OOV (Openbare Orde en Veiligheid). RAM Infotechnology heeft in 2014 een geheel nieuw  datacenter in gebruik genomen en levert al meer dan 10 jaar betrouwbare hostingdiensten aan alle 24 ambulanceregio’s, 17 van de 25 veiligheidsregio’s en een groot aantal regionale eenheden binnen het nationale politiekorps.

Brandweer Brabant-Noord is een middelgrote regio met 39 posten,  250 beroeps medewerkers en 1.000 vrijwilligers. BBN wilde de ICT zoveel mogelijk uitbesteden om maximaal ontzorgd te worden. Beide partijen geven aan dat partnership en wederzijdse betrokkenheid essentieel zijn voor deze vergaande vorm van ICT-uitbesteding.

Over RAM Infotechnology
RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het hosten en beheren van ICT voor organisaties voor wie ICT geen kerntaak is, maar wel essentieel is voor het goed functioneren van de dienstverlening. Onze klanten zijn hoofdzakelijk actief in de gezondheidszorg, de financiële sector, zakelijke dienstverlening en de (semi-) overheid. Wij bieden hen mogelijkheden om een passend en flexibel maatwerkpakket samen te stellen, dat aansluit bij de huidige en toekomstige ICT behoeften. Binnen ons portfolio zijn hostingdiensten, werkplekdiensten en ondersteunende netwerkdiensten de centrale elementen. Betrokken en betrouwbaar zijn voor RAM Infotechnology de centrale kernwaarden in de relatie met klanten en stakeholders.

Over RAM Mobile Data
RAM Mobile Data is, al sinds 1993, een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten en track-and-trace ritregistratie. RAM Mobile Data beschikt over kennis en toegang tot diverse draadloze technologieën. RAM Mobile Data beheert zelf het mobiele datanetwerk Mobitex in de Benelux, een netwerktechnologie die bewezen heeft zeer goed inzetbaar te zijn voor tijdkritische bedrijfstoepassingen met 99,99% beschikbaarheid.

Over Brandweer Brabant-Noord
Op 1 januari 2011 zijn alle gemeentelijke brandweerkorpsen in de regio Brabant-Noord samengevoegd tot Brandweer Brabant-Noord. De organisatie staat onder leiding van één regionaal brandweercommandant. Alle brandweermensen (beroepskrachten en vrijwilligers) zijn in dienst van de Brandweer Brabant-Noord.

Brandweer Brabant-Noord maakt deel uit van de gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Brabant-Noord. Hierin werken 19 gemeenten, politie en GHOR samen op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing, het gemeenschappelijk meldcentrum, brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van RAM Infotechnology  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1517 dagen
Bron:
RAM Infotechnology contact  
Logo RAM Infotechnology
  030 - 2 390 390
  marketing@ram-it.nl
  www.ram-it.nl
RAM Infotechnology sociaal  
RAM Infotechnology tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl