Ctac implementeert Microsoft Dynamics NAV 2015 als cloudoplossing bij de Zonnebloem voor meer efficiency en transparantie in bedrijfsprocessen

Ctac heeft Microsoft Dynamics NAV 2015 geïmplementeerd bij de Zonnebloem. De charitatieve instelling is hiermee voorzien van de nieuwste versie van Navision met veel meer gebruiksgemak en mogelijkheden voor koppelingen met andere Microsoft-bedrijfstoepassingen. Dankzij de integratie met Office 365 en Azure hebben medewerkers de mogelijkheid om flexibel via de cloud te werken. Daarmee loopt de organisatie in Nederland voorop. De implementatie werd afgerond binnen het gestelde budget en tijdsbestek.

De oplossing van Microsoft vervangt het grootste deel van de systemen bij de Zonnebloem. Doordat de organisatie afhankelijk is van donateurs, is het zaak om richting stakeholders, donateurs en lokale afdelingen zeer open en efficiënt te zijn. Dat is met Dynamics NAV goed te realiseren.

“De nauwe samenwerking met Ctac verliep erg prettig”, zegt Noud van Rooij, directeur van de Zonnebloem. “Mede daardoor is de implementatie vlekkeloos verlopen. Voor ons is dit nieuwe systeem een grote stap voorwaarts, zowel in effectiviteit als in efficiëntie.”

“Dit implementatieproject bij de Zonnebloem is een mooie, gezamenlijke eerste mijlpaal”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Ik ben er trots op dat Ctac een organisatie met een missie als de Zonnebloem kan ondersteunen in haar werk.”