Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 77 dagen geleden)
Bedrijf:

Rackspace biedt Fanatical Support voor Microsoft Azure

Bedrijven ontvangen advies over architectuur en applicaties, monitoring, patching en ondersteuning van de Azure-experts van Rackspace

Amsterdam, 13 juli 2015 - Rackspace breidt zijn dienstaanbod voor zijn Microsoft productportfolio verder uit met Fanatical Support voor Microsoft Azure. Rackspace gaat klanten helpen hun inzet van Azure te versnellen, kosten te verminderen en prestaties te verbeteren. De engineers van Rackspace bieden begeleiding bij en advies over applicaties en de infrastructuurarchitectuur, waardoor het voor klanten gemakkelijker is om Azure succesvol in te zetten. Daarnaast biedt Rackspace hybride cloud-oplossingen die Rackspace Private Cloud powered by Microsoft’s Cloud Platform en Azure combineren.

“De strategie bij Rackspace is er altijd op gericht de beste expertise en service te bieden op vooraanstaande technologie. Hieronder valt een brede selectie van Microsoft-producten”, zegt Taylor Rhodes, CEO bij Rackspace. “We zijn blij dat we zowel onze relatie met Microsoft als de mogelijkheid voor onze klanten kunnen uitbreiden met Fanatical Support voor Azure. Door ondersteuning van Azure aan ons portfolio toe te voegen, zijn we in staat klanten te bedienen die een public, private en hybride cloud-omgeving willen op basis op de Microsoft Azure Stack.” 

Microsoft Hosting Partner of the Year
Rackspace en Microsoft werken al meer dan 13 jaar nauw samen. Hierdoor kan het nu de specialistische expertise en de hoog aangeschreven Fanatical Support voor Azure gaan bieden. Als vijfvoudig Microsoft Hosting Partner of the Year heeft Rackspace inmiddels een track record opgebouwd van het bieden van managed cloud-diensten op technologie van Microsoft. Dit omvat onder meer het Microsoft Cloud Platform met Hyper-V, System Center 2012 R2 (volledige suite), System Center Operations Manager 2007 , SQL Server (2005, 2008, 2008 R2, 2012 en 2014), Exchange, SharePoint en Office365. 

“Fanatical Support voor onze Azure Stack voegt de vooraanstaande ondersteuning van Rackspace toe aan onze uitgebreide ervaring met hybride clouds. Hierdoor ontstaat er voor klanten een win-win situatie”, zegt Scott Guthrie, Executive Vice President van Microsoft’s Cloud & Enterprise group. “Dankzij deze relatie hebben onze gezamenlijke klanten nog meer mogelijkheden hun verschillende workloads te migreren naar de cloud.” 

Het aanbod van Fanatical Support voor Azure omvat:
  • Gespecialiseerde Microsoft-expertise: Rackspace is voor de vijfde keer uitgeroepen tot Microsoft Hosting Partner of the Year. Honderden professionals, gespecialiseerd in Microsoft-technologie beheren duizenden Microsoft servers en workloads, meer dan 500.000 seats van Microsoft Exchange en meer dan 85 procent van de gehoste SharePoint licenties wereldwijd. 
  • Managed support: De managed-diensten en -expertise zijn 24 uur per dag, 365 per jaar beschikbaar en worden geleverd door gecertificeerde Microsoft-professionals van Rackspace. Hierdoor hoeven klanten zich niet meer bezig te houden met het beheer van hun eigen omgeving en kunnen ze zich richten op hun core business.
  • Begeleiding bij architectuur: Rackspace helpt klanten applicaties te bouwen en databases te optimaliseren voor gebruik in de cloud. Het maakt daarbij gebruik van best practises.
  • Proactieve monitoring: Rackspace monitort de omgeving van klanten via verschillende tools om hiermee proactief systeem-issues te signaleren. De engineers van Rackspace kunnen hierdoor helpen prestatie en stabiliteit te optimaliseren en beveiligingsissues te signaleren en op te lossen. 
  • Klaar voor hybride: Rackspace helpt klanten applicaties te bouwen die on-premise IT-infrastructuur, Azure en de Rackspace Private Cloud powered by het Microsoft Cloud Platform overbruggen en de voordelen van fysiek geïsoleerde bronnen en elastische compute combineert.
  • Database-ondersteuning: De database-specialisten van Rackspace zijn als een on-demand dienst beschikbaar voor zowel SQL Server Instances als SQL-databases van klanten die draaien op Azure Virtual Machines. Deze specialisten hebben ervaring in het beheren van meer dan 30.000 SQL Server Instances. 
Twee opties
Klanten kunnen op twee manieren profiteren van de voordelen van Fanatical Support voor Azure:
  • Fanatical Support met Azure bundel (infrastructuur en support): Klanten kunnen de infrastructuur en ondersteuning van Azure als bundel aanschaffen via Rackspace. De experts kunnen hen helpen met on-boarding op het Azure-platform en het ontwerpen van de infrastructuur.
  • Fanatical Support voor Azure (support only): Klanten die al gebruik maken van de Azure-infrastructuur, kunnen voor hun Azure-infrastructuur managed diensten van Rackspace afnemen als aparte dienst. 
Het aanbod is bij de introductie beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten en zal begin 2016 wereldwijd worden uitgebreid. Voor meer informatie over het Microsoft productportfolio bij Rackspace en de recente toevoeging van Fanatical Support voor Azure, kijk op www.rackspace.nl/azure. 

------- 

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX), de #1 managed cloud-specialist, helpt klanten meer te halen uit cloud computing zonder dat deze zelf de uitdagingen en kosten hebben voor het beheren van een complexe infrastructuur en applicatieplatformen. Rackspace engineers bieden expertise op vooraanstaande technologie zoals OpenStack, Microsoft en VMware via Fanatical Support®, een resultaatgedreven dienstverlening. Rackspace bedient meer dan 300.000 klanten wereldwijd, waaronder twee derde van de FORTUNE 100-bedrijven. Rackspace wordt een ‘leader’genoemd is het 2014 Gartner Magic Quadrant for Cloud-Enabled Managed Hosting en is de afgelopen negen jaar zeven keer verkozen tot een van de ‘Fortune Best Companies to Work For’. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl

For more information

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk

Whizpr
Paul Maris / Renée Rijken
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl
Laatste van Rackspace Nederland  
Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
Intus levert geavanceerde planning- en roostertool aan Luchtverkeersleiding Nederland

Qualys biedt uitgebreide Inventory Sync met ServiceNow Service Graph CMDB als onderdeel van het nieuwe Service Graph Connector Program

Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren

Emerce trekt nieuw kapitaal aan, aandeelhouder Axivate stapt uit

BlueJeans en Microsoft bereiden zich voor op terugkeer naar het kantoor met cloud-video-interoperabiliteit

Webfleet Solutions wint Telematik Award 2020

Nederlandse online consumentenbestedingen stijgen in Q2 met 12% naar € 6,36 miljard
SoftApp breid het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

ChargePoint maakt beursgang bekend en breidt elektrisch oplaadnetwerk verder uit over Noord-Amerika en Europa

Sharp tekent Partnershipovereenkomst met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht

HPE voltooit overname SD-WAN-leider Silver Peak

Poly benoemt Dave Shull tot President en Chief Executive Officer

Connected Conservation Foundation van start

Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie

NewEdge best verbonden netwerk voor cloud-native data-security

Red Hat maakt data zichtbaar en beschikbaar in hybrid cloud omgeving

VodafoneZiggo introduceert nieuwe CSR-strategie voor 2025: People Planet Progress

Covid-19 juist geen reden tot verhoging premie bij arbeidsongeschiktheid van de ICT'er

BlackBerry AtHoc Public Safety editie stelt lokale overheden en universiteiten in staat veilig en rechtstreeks te communiceren

Marjolein van de Veerdonk benoemd tot Algemeen Directeur WerkTalent Groep

Sana introduceert het eerste ERP-geïntegreerde, headless-ready B2B e-commerce platform

DLM Finance ontwikkelt 'Trade Manager'-app om investeren in opkomende economieën gemakkelijker te maken

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 77 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl