www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1528 dagen geleden)
Bedrijf:

QBS group ontvangt prestigieuze Microsoft 2015 Inner Circle Award

Voor het 2e opeenvolgende jaar behoort QBS group tot de Inner Circle for Microsoft Dynamics

Voor het 2de jaar op rij, is QBS group door Microsoft bekroond met het prestigieuze lidmaatschap van de Inner Circle for Microsoft Dynamics. De 2015 Inner Circle for Microsoft Dynamics, eert een elite groep van 60 van de meest strategische Microsoft-partners over de hele wereld, die door hun toewijding aan klanten uitblinken met hun zakelijke prestaties en hun verkoopresultaten. De benoeming tot lid van de Inner Circle illustreert de inzet van een partner op het gebied van de klanttevredenheid en betekent de hoogste kwaliteit voor de levering en ondersteuning van Microsoft Dynamics producten.

Neil Holloway, Corporate Vice President Microsoft Business Solutions Sales & Partners: “Elk jaar, erkennen en eren we een selecte groep van Microsoft Dynamics Partners van overal ter wereld voor hun uitzonderlijke prestaties. Deze bekroonde partners inspireren ons door de hoge standaarden die zij hanteren en het effect dat zij hebben op de markt. Het succes van Microsoft is een direct resultaat van de inspanningen van deze partners en we zijn vereerd dat we hen kunnen eren voor de resultaten van het afgelopen jaar en voor de toewijding en ondersteuning voor de Microsoft Dynamics applicaties

Joop van Voorthuijsen, CEO QBS group: “Ik ben er zeer trots op dat we deze prestigieuze award voor de 2e jaar op rij hebben mogen ontvangen. Deze onderscheiding betekent een hoop voor ons en is een direct resultaat van de enorme inspanningen van zowel onze partners alsook ons eigen team. Het is een gezamenlijk resultaat dat we in onze nog jonge bestaan als Microsoft Dynamics Master VAR hebben bereikt. Deze onderscheiding is een enorme opsteker voor onze organisatie en geeft duidelijk aan dat onze strategie werkt. We hebben het fundament gelegd voor verdere groei en toekomstig succes voor zowel onze partners, Microsoft als onze eigen organisatie en onze nieuwe rol als SMB Distributor.”Over Quattro Business Solutions:


Quattro Business Solutions (QBS group) is SMB Distributor voor Microsoft Dynamics in Europa.

QBS group ondersteunt haar partners bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, variërend van marketing & lead generatie tot sales & deal support, partner care & licensing, training & coaching, hosting services en een ISV programma.

De dienstverlening van QBS group is gericht op het ondersteunen van de aangesloten partners bij het realiseren van omzetgroei en het reduceren van kosten en dus op het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

De benoeming van Quattro Business Solutions is het directe gevolg van de Volume Strategie die Microsoft in 2011 heeft ingezet. Deze strategie is een belangrijke pijler voor het succes van Microsoft Dynamics en heeft tot doel de leidende positie van Microsoft in het MKB-segment verder uit te breiden.

Bezoek voor meer informatie onze website via www.qbsgroup.com

Media-contact: Ronald de Bakker, VP Marketing, 088-7660500, rdb@qbsgroup.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van QBS group  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1528 dagen
Bron:
QBS group contact  
Logo QBS group
  +31 88 76 60 500
  www.qbsgroup.com
QBS group sociaal  
QBS group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau