www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 64 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Solipsis en Lensen Projectinrichters verankeren samenwerking

Brakel/Zaltbommel, 13 juli 2015 – ICT-dienstverlener Solipsis en Lensen Projectinrichters hebben hun samenwerking opnieuw bekrachtigd met een overeenkomst voor tenminste vijf jaar. Solipsis Managed Services blijft op deze manier onderdeel van de werkhuisvesting van Lensen te Zaltbommel. Lensen Projectinrichters heeft een deel van zijn ICT uit handen gegeven aan Solipsis. Een combinatie die voor beide partijen goed werkt.

De samenwerking is een voorbeeld van een trend die commercieel directeur van Lensen, Edwin van der Waal, omschrijft als teaming. “Solipsis ontzorgt op ICT-gebied. Ook bij onze klanten merken we dat er een tendens ontstaat in het volledig ontzorgd willen zijn. Een integrale aanpak als beste oplossing waarbij specialisten zich verenigingen.”

Het 50-man sterke team van Lensen werkt onder dagelijkse leiding van Mark Brok en Edwin van der Waal vanuit twee locaties in Nederland. De vestiging in Roermond en de vestiging in Zaltbommel die tevens over een grote showroom beschikt. “In ons bijna 40-jarige bestaan hebben we geleerd niet zomaar een projectinrichter te zijn. Waar andere partijen in de markt zich profileren als goedkoopst, zoeken wij naar duurzame en totaaloplossingen. We investeren in materialen en producten die bijdragen aan ultiem woon-, werk-, relax-, en zorgcomfort. Maar ook in creatieve concepten die aansluiten op de behoeften die het nieuwe werken en de veranderingen in de zorgsector met zich meebrengen.

Het niet plaatsgebonden werken betekent volgens Edwin binnen de kantoormuren ook een omgeving creëren die zich leent om vrijer te werken. Een loungebank op de route naar de koffieautomaat bijvoorbeeld als onderdeel van het totale belevingsconcept. “Lensen Projectinrichters is met recht specialist op dit gebied. Het is daardoor heel fijn dat we de samenwerking op ICT- gebied met Solipsis Managed Services, die al vele jaren bestaat, wederom met vijf jaren hebben kunnen bestendigen. Dat is weer een zorg minder.”

Wim Buitenhuis, algemeen directeur Solipsisgroep: “De relatie met Lensen is heel goed omdat we elkaar als partners zien, ieder sterk in zijn eigen specialisme, die elkaar versterken en succesvol kunnen opereren dankzij een goede en open samenwerking .”

Over Solipsis
Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Managed Services, Performance Management en Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.

Solipsis Managed Services biedt met zijn ICT-expertise zowel pasklare oplossingen als maatwerk. Met de jarenlange ervaring van het team van specialisten zorgt Solipsis voor een goed presterende, continue beschikbare en beveiligde ICT-omgeving tegen een vaste prijs.

Solipsis Managed Services is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, IntraData en Holland House behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsismanagedservices.nl, www.intradata.nl, www.solipsis.nl en www.hollandhouse.com

Noot voor de redactie:


V.l.n.r.: Mark Brok, Wim J.N. Buitenhuis, Edwin van der Waal en Marien van Bezooijen

Voor redactionele informatie of een high res afbeelding kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com
Laatste van Solipsis b.v.  
Computron neemt Solipsis Managed Services B.V. over

Partnership Solipsis Managed Services en Printix maakt locatieonafhankelijk printer-management mogelijk vanuit de cloud

Solipsis deelt 5 praktische tips voor een sterk beleid op het gebied van cybersecurity en privacy
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 64 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Solipsis b.v. contact  

Logo Solipsis b.v.

  +31 (0) 418 57 61 00
  info@solipsis.nl
  www.solipsis.nl
Solipsis b.v. sociaal  


Solipsis b.v. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers