www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 78 dagen geleden)
Bedrijf:

Portland en Datto gaan partnership aan

Betaalbare business continuity-oplossingen voor het mkb

Zoetermeer, 2 juli 2015 – Softwaredistributeur Portland en Datto, leverancier van uitgebreide oplossingen voor databack-up, recovery en business continuity, sluiten met ingang van deze maand een samenwerkingsovereenkomst. Op basis daarvan wordt Portland de exclusieve distributeur van Datto-producten in de Benelux. Datto biedt het Belgische kmo en het Nederlandse mkb een betaalbare, kant-en-klare business continuity-oplossing bestaande uit hardware, software en services. Datto claimt dat bij een serieuze calamiteit de tools voor de bedrijfsvoering binnen zes minuten weer in de lucht is. Daardoor beschikken resellers met Datto over de perfecte software voor het beheer van een veilige cloudomgeving van hun mkb-eindgebruikers.

Voor Portland betekent het partnership een ideale aanvulling op het shrink wrapped service-portfolio. Deze diensten zorgen voor een maandelijks terugkerende omzet voor de reseller zonder dat extra operationele inspanning noodzakelijk is.
Datto werd in 2007 opgericht en heeft momenteel bijna twee miljoen klanten en achtduizend partners over de gehele wereld. Het bedrijf wil nu via een trusted advisor voet aan de grond krijgen in de Benelux.

Phil Sansom, Channel Development Director EMEA bij Datto: “Portland is een gevestigde, bekende en gewaardeerde distributeur in de Benelux. Het bedrijf heeft een uitstekende trackrecord als het gaat om het op de markt brengen van nieuwe, toonaangevende technologieën. Dat maakt deze partij de ideale partner voor Datto. Onze producten zijn alleen verkrijgbaar via het kanaal en met Portland zijn we in staat onze oplossing te introduceren bij een aanzienlijk aantal managed service providers en resellers. Portland zorgt niet alleen voor een snelle introductie van Datto bij veel partners. Het bedrijf heeft ook de focus en vaardigheden die nodig zijn om awareness te creëren en de gehele markt de voordelen van business continuity boven een standaard back-upoplossing te laten zien. En dat is absoluut essentieel.”

Kim van Brugge, CEO van Portland: “Wij zijn trots dat Datto aan Portland het vertrouwen geeft voor de introductie van zijn oplossingen in deze regio. Het bedrijf past met zijn innovatieve producten precies bij de ICT-partijen waarmee Portland graag in zee gaat. De producten van Datto bieden onze resellers een goede marge en uitstekende oplossingen voor hun mkb-klanten. Ik kijk dan ook uit naar een lange, succesvolle samenwerking.”

Over Datto
Datto is een innovatieve leverancier van complete back-up-, recovery- en business continuity-oplossingen die wereldwijd in gebruik zijn bij duizenden  managed-serviceproviders. De private cloud van  Datto met meer dan 140 PB aan data en de software en hardware van het bedrijf bieden Total Data Protection, ongeacht de locatie van de bedrijfsgegevens. Of uw data zich bevindt op een fysieke of virtuele server of in de cloud via SaaS, alleen Datto biedt complete herstelmogelijkheden en één aanspreekpunt.  Datto werd in 2007 opgericht door Austin McChord. Datto is een niet-beursgenoteerde onderneming, die in 2013 25 miljoen dollar aan groeikapitaal kreeg van General Catalyst Partners.  McChord werd in 2015 opgenomen in de Forbes ‘30 Under 30’-lijst van dertig meest invloedrijke technologievertegenwoordigers onder de dertig jaar. www.datto.com.

Over Portland
Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen. Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business.

Wereldwijd is Portland continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn ze beter en altijd zijn ze goedkoper dan de traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux – The Gateway to Europe.
 
Voor meer informatie

LVTPR
Nienke Geudeker / Ruud Poels
T: 030 - 656 50 70
E: Portland@lvtpr.nl
Laatste van Portland  
ConnectWise kondigt overname van Service Leadership, Inc. aan

Value Add Distributor Portland versterkt dienstenpakket voor IT Service Providers

Nieuw in Portland trading: Foxit Software
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 78 dagen
Portland contact  

Logo Portland

  +31 79 363 00 63
  info@portland.eu
  www.portland.eu/nl
Portland sociaal  


Portland tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl