Vernieuwde Knowliah Digital Workplace 4.0 consolideert informatie, kennis en expertise

Herveld, 2 juli 2015 - Om kenniswerkers maximaal te ondersteunen in het behalen van zakelijke doelstellingen en leveren van waarde heeft Knowliah haar oplossingen voor ongestructureerde informatie en kennis gebundeld in Knowliah Digital Workplace 4.0.

Knowliah Digital Workplace consolideert en verbindt ongestructureerde informatie, kennis en expertise binnen één modulaire digitale werkplek voor maximale controle en inzicht rond transacties, klanten, dossiers en projecten. De kracht zit in de automatische verrijking met context zodat gebruikers duidelijke toegevoegde waarde ervaren zoals 50% beter vinden, 80% meer hergebruik, 50% beter geïnformeerd, 360° inzichten en verbeterde informatiebeveiliging.

Knowliah Digital Workplace onderscheidt zich met deze geïntegreerde intelligentie van andere DMS/ECM, Enterprise Search/e-Discovery en Knowledge Management oplossingen. Presentatie, communicatie, processen en beveiliging zijn allen context gedreven, waarmee gebruikers automatisch enkel relevante en gepersonaliseerde informatie wordt aangeboden.

Hiermee wordt beantwoord aan de behoefte die zich steeds duidelijker manifesteert om te overleven in de huidige informatie- en kenniseconomie: JERI®, Just Enough Relevant reliable Information, een nieuwe user experience voor het gebruik van informatie en kennis.

Knowliah Digital Workplace is beschikbaar on-premise, private cloud of hybride, eenvoudig en snel te starten en flexibel aan te passen aan de eigen context zonder ICT competenties.

Meer informatie: http://www.i4knowledge.nl/knowliah-digital-workplace/

Over i4knowledge
i4knowledge is gespecialiseerd in het optimaliseren van het gebruik van informatie en kennis. Wij begeleiden uw organisatie met succesvol implementeren van structurele verbeteringen binnen domeinen als digitaliseren, toegankelijkheid van informatie, documentmanagement, informatie- en kennismanagement. Vanuit een duidelijke visie en best practices ten aanzien van informatie en kennis governance ondersteunen wij u met strategisch advies, coaching en implementatie van bedrijfssoftware.

Met onze expertise en persoonlijke betrokkenheid staan wij samen met u voor kwaliteit en resultaat ten aanzien van het DNA van uw organisatie.

Meer informatie: www.i4knowledge.nl of contacteer Michael van de Ven op +31 85 877 2270

Over Knowliah
Knowliah ontwikkelt en levert oplossingen voor het beheer van ongestructureerde informatie. Meer bepaald gaat het over gebruiksvriendelijke toepassingen voor digitaal archiveren, document management en enterprise search. Dankzij unieke technologie extraheert Knowliah automatisch betekenisvolle informatie uit tekst en genereert het automatisch nuttige metadata dankzij algoritmes voor auto-classificatie en tekstanalyse. Knowliah bevrijdt de gebruikers van het handmatig klasseren van documenten en informatie.

Dankzij Knowliah kunnen gebruikers snel en met minimale inspanning documenten en informatie bewaren en genieten zijn van een totaal nieuwe ervaring op hun digitale werkplek.

Meer informatie: www.knowliah.com of contacteer Johan Vranckx op +32 15 61 85 45