www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2486 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1694 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat introduceert OpenShift Enterprise 3

Amsterdam, 29 juni 2015 --- Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van OpenShift Enterprise 3. De oplossing is het eerste web-scale-platform voor container-gebaseerde toepassingen voor zakelijk gebruik dat zowel Docker Linux-containers, Kubernetes orkestratie als Red Hat Enterprise Linux 7 inzet. Het biedt volledige ondersteuning, van besturingssystemen tot de applicatie runtimes. Openshift Enterprise 3 is de nieuwe generatie van Red Hat’s bekroonde Platform-as-a-Service (PaaS) aanbod en helpt organisaties met het sneller en efficiënter ontwikkelen van applicaties en maakt het operationele team meer agile.

OpenShift Enterprise 3 biedt een container-gebaseerd applicatieplatform op basis van Docker en Red Hat Enterprise Linux en garandeert een veilige, efficiënte en portable manier voor de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van applicatiediensten. Gebruikers van OpenShift hebben ook toegang tot het breedste ecosysteem van verpakte applicatiecomponenten. Ze profiteren bovendien van de veiligheid en betrouwbaarheid die door het Red Hat’s Container Certification Program worden geleverd. Om de bedrijfsapplicaties, die meestal bestaan uit meerdere containers en hosts, te orkestreren omvat OpenShift Enterprise 3 ook Kubernetes, een krachtig, web-scale, open source engine van Google voor de orkestratie en het beheer van containers. Red Hat, een van de toonaangevende bedrijven die bijdragen levert aan de opensourceprojecten Docker en Kubernetes, adopteert niet alleen deze technologieën maar werkt op voorhand in de community actief mee aan het ontwerp.

Naast het infrastructuurplatform voor containers biedt OpenShift een breed scala tools voor ontwikkelaars. Deze gebruiken web en command line interfaces van OpenShift en de interface voor een geïntegreerde ontwikkelomgeving waarmee ontwikkelaars applicaties maken en waarmee ze aan projecten kunnen samenwerken. Ze kunnen de applicatiecode direct uit GIT gebruiken en het proces voor het creëren van een Docker image automatiseren dankzij de innovatieve  source-to-image functies van OpenShift. Bovendien kunnen ontwikkelaars implementaties van applicaties evenals rollbacks beheren en integreren met hun bestaande ontwikkel- en integratietools. Daarnaast omvat OpenShift Enterprise 3 middleware-diensten uit het Red Hat JBoss Middleware portfolio, waaronder applicatie container-diensten met Red Hat JBoss Enterprise Application Platform, Red Hat JBoss Web Server (Tomcat) en messaging-diensten met Red Hat JBoss A-MQ.

Aangezien organisaties steeds meer container-gebaseerde oplossingen voor hun applicaties gebruiken, benodigen ze enerzijds de mogelijkheid applicaties op een efficiëntere en consistentere manier in te zetten, te gebruiken en beheren en anderzijds moeten ze nieuwe microservice-gebaseerde applicatiearchitecturen snel kunnen inzetten en gelijktijdig de bestaande applicaties via fysieke, virtuele en private en publieke cloud-omgevingen beheren. OpenShift Enterprise 3 biedt een krachtig en volledig ondersteund container-gebaseerd ontwikkel- en deployment-platform om deze applicaties gedurende de hele levenscyclus te beheren.

Preview van OpenShift Dedicated
Naast de introductie van OpenShift Enterprise 3 kondigt Red Hat ook de bètaversie aan van OpenShift Dedicated, een nieuwe publieke cloud-dienst gebaseerd op het OpenShift 3 platform. Deze dienst borduurt verder op OpenShift Online, Red Hat’s uiterst populaire publieke PaaS aanbod. Het startte in november 2011 en inmiddels worden meer dan twee en een half miljoen applicaties gehost.

Nieuwe OpenShift-diensten verbeteren de ontwikkelervaring
Om gebruikers en ontwikkelaars te helpen bij de overgang naar OpenShift Enterprise 3 breidt Red Hat zijn consulting- en trainingsdiensten voor bedrijven uit met nieuwe cursussen. Tijdens de nieuwe OpenShift Enterprise 3 administrator cursus leren klanten hoe ze hun OpenShift 3-omgeving kunnen invoeren, configureren en beheren. Bovendien kunnen ze een test maken en een certificaat voor het Red Hat Certificate of Expertise in Platform-as-a-Service (PaaS) examen behalen. Een nieuwe cursus voor ontwikkelaars gaat in op het bouwen en uitrollen van applicaties op het OpenShift 3 platform en het oplossingen van issues. Door het invoeren van tools en methoden om het beheer van de applicatielevenscyclus te verbeteren, verhoogt Red Hat Consulting de productiviteit van ontwikkelaars. Ze kunnen applicaties sneller schrijven, de cyclustijden verkorten, de automatisering bevorderen  en de efficiëntie verhogen.    

Beschikbaarheid
OpenShift Enterprise 3 is nu algemeen beschikbaar. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal sockets en core pair-opties.

Quotes
Ashesh Badani, vice president and general manager, OpenShift bij Red Hat
“OpenShift Enterprise 3 verandert met open source containers en orkestratiemethoden de ervaring voor ontwikkelaars en beweegt het platform in de richting die organisaties graag willen, namelijk een flexibel platform voor microservices architecturen. Dankzij onze bijdragen aan de Docker en Kubernetes communities kunnen we ontwikkelaars en operators een up-to-date technologieplatform bieden waarmee ze door snellere innovaties concurrerend kunnen blijven.”

Jay Lyman, Research Manager, Cloud Platforms, 451 Research
“Software voor applicatiecontainers kent steeds meer volgelingen. Red Hat is een van de eerste en trouwste aanhangers van deze software, met name dankzij de sterke focus om deze technologie in OpenShift Enterprise 3, ‘enterprise-ready’ te maken. Met de integratie van Docker-containers en Kubernetes container orkestratie heeft Red Hat deze trend volledig omarmd. Samen met de community en klanten helpt Red Hat met OpenShift Enterprise 3, best practices en standaarden voor containers te vormen. De oplossing ondersteunt een container-gebaseerde applicatiearchitectuur voor nieuwe cloud-native applicaties evenals voor bestaande enterprise applicaties.”

Andrew Myers, general manager, Datacom
“Door deel te nemen aan het bètaprogramma van OpenShift Enterprise 3 kon Datacom significante voordelen van container-technologie identificeren en bepalen hoe de DevOps-werkwijze gemakkelijk in de huidige procedures kan worden geïntegreerd. OpenShift van Red Hat biedt een eenvoudig te gebruiken Platform-as-a-Service ervaring en we zien duidelijke voordelen in het eenvoudige beheer van de gehele ontwikkelcyclus.”

Dr. Andre Engelbertz, Digital Division, T-Systems International GmbH
“Onze verschillende klanten en eindgebruikers vereisen een robuust platform dat de gehele levenscyclus van applicaties in verschillende datacenters kan beheren. Door OpenShift Enterprise aan onze Red Hat Enterprise Linux deployment toe te voegen hebben we controle en inzicht in onze Platform-as-a-Service omgeving en met ondersteuning die we vertrouwen. Onze klanten kunnen nu eenvoudig overstappen naar de cloud waardoor migratie en innovatie sneller plaatsvindt en met meer flexibiliteit.”

Extra informatie Volg Red Hat Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: http://www.redhat.com.

Voor meer informatie voor de pers

Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428
Laatste van Red Hat, Inc.  
Red Hat versnelt cloud-native development met Unified Hybrid Cloud Storage voor Red Hat OpenShift Container Platform

Red Hat voegt voorspellende modellen toe aan nieuwste versie van Red Hat Process Automation

Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
GroenLeven selecteert Fast Lean Smart("FLS") voor het automatisch plannen van de routes en afspraken van hun adviseurs

LinQhost sluit partnership met Datadog

Lady Gaga zegt 'ja' tegen zichzelf… Met Klarna als ringdrager

Nederland in top 10 economisch meest getroffen landen door coronavirus

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award

Acer Wins Five iF Design Awards in 2020 for Innovation

NFON AG introduceert tweefactorauthenticatie voor hardware

NATO’s Allied Command Transformation selecteert Dataiku-platform voor AI-projecten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1694 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat, Inc. contact  

Logo Red Hat, Inc.

  +31 334503000
  benelux@redhat.com
  www.redhat.com
Red Hat, Inc. sociaal  


Red Hat, Inc. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl