www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1679 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Total War Battles™: KINGDOM draait nu wereldwijd op bare metal servers van LeaseWeb

Amsterdam, 24 juni 2015 – Creative Assembly, een gamestudio uit de UK, eigendom van SEGA® Corporation, heeft de PC open Beta versie van Total War Battles™: KINGDOM - een real-time, multi-player game - ondergebracht op on-demand Bare Metal servers van LeaseWeb. Creative Assembly heeft LeaseWeb gekozen vanwege LeaseWeb’s wereldwijde aanwezigheid. Ook het hosting services aanbod met de nodige ad hoc schaalbaarheid en veel beschikbare bandbreedte speelden een belangrijke rol bij de keuze voor LeaseWeb.

Creative Assembly’s Total War Battles™: KINGDOM is een free-to-play game met een persistente online wereld. Het verhaal in de game speelt zich af rond de eeuwwisseling van de 10e eeuw, op het moment dat de wereld zich net herstelt van de donkere middeleeuwen met grote verdeeldheid en veel oorlogen. In het spel wordt het bouwen van een rijk gecombineerd met het voeren van grootschalige strategische veldslagen. Spelers kunnen deelnemen aan massale multi-player oorlogen tegen andere veldheren om een plek op de troon te bemachtigen.

Deze nieuwe, gratis te spelen game is op dit moment nog in ontwikkeling. Het team achter Creative Assembly’s Total War Battles: KINGDOM, het team dat tevens een Golden Cube won met het spel Total War Battles™: SHOGUN, heeft de game ontwikkeld voor gebruik op verschillende platformen. Omdat een plotselinge populariteit van het nieuwe spel kan zorgen voor grote pieken in internet traffic, was schaalbaarheid van de te leveren hosting services belangrijk voor Creative Assembly. Dit was een van de belangrijkste redenen voor Creative Assembly om LeaseWeb’s services entiteiten in Azië, Europa en de Verenigde Staten te selecteren als wereldwijde hosting providers voor Total War Battles: KINGDOM.

De game kan nu gespeeld worden op de PC. Om de game te downloaden via Steam, ga naar: http://store.steampowered.com/app/300080/

Top hosting provider

Creative Assembly gebruikt voor ieder gaming project altijd een unieke hosting oplossing. Het bedrijf heeft voor Total War Battles: KINGDOM specifiek voor LeaseWeb’s on-demand Bare Metal servers gekozen vanwege de enorme kracht en de flexibiliteit in het implementatieproces. In de nabije toekomst kan LeaseWeb’s Private Cloud oplossing worden ingezet om overloopcapaciteit toe te voegen.

“Creative Assembly heeft op dit moment verschillende projecten lopen met een variëteit aan nieuwe games, maar met Total War Battles: KINGDOM bieden we voor het eerst een free-to-play, cross-platform game ervaring,” zegt James Maxwell, IT Director van Creative Assembly. “Het is een rol-gebaseerde game met een persistente, real-time online wereld die zich over de tijd heen ontwikkelt. Het is een game waarin steeds nieuwe features worden toegevoegd en onze spelers oneindig veel optionele uitbreidingsmogelijkheden hebben.”

“Daarom hebben we LeaseWeb benaderd, een van de top hosting providers wereldwijd,” zegt Maxwell. “Zij hebben datacenters in Europa, aan de Oost- en Westkust in de Verenigde Staten en in Azië, met wereldwijd een groot aantal hoge-bandbreedte PoP’s in hun netwerk. De game heeft in potentie een enorm wereldwijd bereik, maar we kunnen nog niet exact inschatten hoeveel spelers de game zullen gaan spelen. Om die reden hebben we een hosting partner nodig met wereldwijde aanwezigheid, een partner die ons hoge-bandbreedte en ad hoc schaalbaarheid kan bieden. LeaseWeb heeft die kwaliteiten.”

Lage latency

Creative Assembly bleek uiteindelijk een geografisch gedistribueerde, on-demand bare metal server infrastructuur nodig te hebben voor Total War Battles: KINGDOM – een high performance oplossing met grote hoeveelheden RAM en 100 Mbit unmetered bandbreedte op alle dedicated servers. Creative Assembly had bij LeaseWeb tevens de mogelijkheid om zijn eigen hardware fabrikant te kiezen, iets wat vrij uitzonderlijk is binnen de hosting wereld.

De engineers van Creative Assembly en LeaseWeb hebben nauw samengewerkt om een klant-specifieke technische oplossing voor de game te realiseren. “Voor een free-to-play game met een persistente online wereld is het zeer belangrijk om een zo laag mogelijke latency te hebben,” zegt Maxwell. “Slechts een paar milliseconden vertraging in een gaming sessie kan al het verschil maken en wij willen onze spelers echt dezelfde ervaring geven vanaf iedere server overal ter wereld. Het mag geen verschil maken of een server in Azië staat of in een datacenter aan de Oost- of Westkust in de Verenigde Staten. De engineers van LeaseWeb hebben ons geweldig geholpen bij het selecteren en implementeren van een Two-by-Two configuratie voor lage latency tijdens het spelen.”

-------------------
Over Total War

Total War is een veelgeprezen games serie die al 15 jaar bestaat en waarvan inmiddels miljoenen exemplaren zijn verkocht. Aandacht voor authenticiteit en een uitmuntende gaming kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat het een van de meest succesvolle PC game franchises allertijden is. De bestaande historische games in de Total War game series zijn recent uitgebreid met gratis te spelen titels voor mobiel (Total War Battles™: KINGDOM) en PC (Total War™: ARENA). Deze game titels zijn momenteel nog in ontwikkeling. Hun ontwikkelteams zijn de afgelopen tijd uitgebreid met ontwikkelaars die werken aan Total War: WARHAMMER en aan toekomstige Total War titels. De website van Total War: www.totalwar.com.

-------------------
Over Creative Assembly

Creative Assembly, opgericht in 1987 en gevestigd in Horsham, West Sussex, is een van de meest gerenommeerde en succesvolle gaming studios in de UK. Het bedrijf is eigendom van het in Tokyo gevestigde SEGA® Corporation, een wereldwijd toonaangevende speler op het gebied van interactieve entertainment in en buitenshuis. Creative Assembly, producent van de veelbekroonde Total War strategie series, heeft over de jaren heen veel erkenning gekregen van pers, vanuit de industrie en van consumenten – met bijvoorbeeld een BAFTA award en de Develop Industry Excellence award. Met meer dan 300 getalenteerde ontwikkelaars en een groeiende organisatie, werkt de gamestudio aan verdere uitbreiding met nieuwe projecten voor triple-A console, PC en mobiel. De website van Creative Assembly: http://www.creative-assembly.com/studio

-------------------
Over LeaseWeb

LeaseWeb heeft een sterke aanwezigheid binnen de gaming industrie. Het is een van de grootste hosting merken ter wereld en levert on-demand Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossingen aan meer dan 17.500 klanten wereldwijd, van MKB tot enterprise organisaties. De diensten bestaan onder andere uit: Bare Metal Servers, Public Cloud, Private Cloud, Hybride oplossingen en CDN (Content Delivery Network).

LeaseWeb beheert 9 datacenters in Europa, Azië, en de Verenigde Staten, die allemaal zijn verbonden met een van de grootste netwerken ter wereld. LeaseWeb (LeaseWeb) is een groep onafhankelijke bedrijven die opereren onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb USA, Inc. (LeaseWeb VS), LeaseWeb Netherlands B.V. (LeaseWeb Nederland), LeaseWeb Deutschland GmbH (LeaseWeb Duitsland), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (LeaseWeb Asia Pacific), en LeaseWeb CDN B.V. (LeaseWeb CDN).

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.

-------------------
Mediacontact
Dyan Koning
PR & AR Marketing Executive
E-mail: PR@leaseweb.com
Tel: 0031 646-351-821
Laatste van Leaseweb  
Leaseweb brengt klanten dichterbij ‘always on’ met nieuwe DRaaS-dienst

Leaseweb en delaware Nederland ontwikkelen enterprise cloud-oplossing voor SAP S/4HANA

Leaseweb USA biedt met nieuw datacenter in Miami springplank naar Zuid-Amerika
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1679 dagen
Leaseweb contact  

Logo Leaseweb

Leaseweb sociaal  


Leaseweb tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ConoScenza
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Genesys
Logo Dell Boomi
Logo AEB
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Zircon
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87574 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7270 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau