www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Juniper Networks en Ruckus Wireless bundelen hun krachten voor de ontwikkeling van krachtige, schaalbare en open netwerkoplossingen

Combinatie van beproefde vaste en draadloze producten resulteert in netwerkoplossingen van carrier-kwaliteit

Schiphol-Rijk, 23 juni 2015 – Juniper Networks (NYSE: JNPR), leider in netwerkinnovatie, en Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS), wereldwijd leverancier van geavanceerde draadloze systemen, maken vandaag bekend dat ze een technologische samenwerking zijn aangegaan. Het doel is om vaste en draadloze netwerkoplossingen met een open karakter te ontwikkelen voor overheidsinstellingen, grote ondernemingen en onderwijsinstellingen. De bedrijven werken samen aan de ontwikkeling van geïntegreerde vaste en draadloze oplossingen. Zij zullen gezamenlijk inspringen op wereldwijde ‘go to market’-kansen, om middelgrote en grootzakelijke klanten te laten profiteren van prestaties, veerkracht en schaalbaarheid van carrier-kwaliteit.

Gartner voorspelt dat de wereldwijde investeringen in WLAN-apparatuur zullen groeien van 5,3 miljard dollar in 2015 naar een niveau van 7,8 miljard in 2019. Volgens Ruckus en Juniper Networks is deze stijging met name te wijten aan werknemers die voor hun werk een beroep doen op draadloze apparatuur en cloud-applicaties. Hierdoor komen de netwerkprestaties en bandbreedte verder onder druk te staan, van de draadloze access points tot de kern van het netwerk. Organisaties hebben daardoor behoefte aan flexibele en veilige oplossingen waarin vaste en draadloze technologie zijn geïntegreerd.

Belangrijkste nieuwsfeiten
Met een krachtige track record in open, op standaarden gebaseerde oplossingen van carrier-kwaliteit, zijn Juniper Networks en Ruckus Wireless gepositioneerd om ruimschoots te voldoen aan de unieke eisen van campusnetwerken. Hun technologische samenwerking heeft ten doel om netwerken flexibeler te maken en de Total Cost of Ownership voor organisaties terug te dringen.
  • Krachtige prestaties en schaalbaarheid: De combinatie van Ethernet-switches uit de Juniper Networks® EX-reeks met de access points Ruckus ZoneFlex en het SmartZone (SZ)-beheerplatform voor draadloze verbindingen resulteert in oplossingen van carrier-kwaliteit die voor een groot aantal bedrijfsomgevingen geschikt zijn. Gebruikers kunnen hun netwerk eenvoudig uitbreiden als hun bedrijfsbehoeften daarom vragen.
  • Vereenvoudigd, geautomatiseerd en veilig netwerkbeheer: De Ruckus Wireless 3+1 SmartZone-clustering en de Virtual Chassis-technologie van Juniper zorgen ervoor dat er minder vaste en draadloze apparaten nodig zijn voor beheer- en automatiseringsdoeleinden en waarborgen optimale beschikbaarheid. Junos® Space Network Director van Juniper Networks zorgt voor overzicht op en beheer van de switching-infrastructuur. Dit biedt organisaties eenvoudiger grip op hun groeiende netwerken en nieuwe netwerkservices. Controle van de netwerktoegang op basis van 802.1x-authenticatie staat garant voor uitgebreide beveiliging van de Ruckus Smart WiFi en de switches uit de EX-reeks van Juniper. Ruckus biedt simpele en veilige inrichting en onboarding voor BYOD-omgevingen, terwijl de Juniper Networks SRX Series Services Gateways voorzien in geavanceerde firewall-functionaliteit.
  • Oplossingen op basis van open standaarden: De samenwerking bouwt voort op het Open Converged Framework van Juniper. Beide bedrijven zullen gebruikmaken van open, op standaarden gebaseerde hardware en software. Zo kunnen zij de investeringen van hun klanten beschermen tijdens de verdere ontwikkeling van hun vaste en draadloze netwerken.
Ondersteunende citaten
"Jarenlang maakten we gebruik van vaste en draadloze oplossingen van Cisco. We hadden echter een sterke behoefte aan een ‘best in class-aanpak'. We wilden scholieren, medewerkers en gasten een optimale vaste en draadloze gebruikservaring kunnen bieden in alle scholen binnen ons district. Onze keuze om te standaardiseren op de switches en firewalls van Juniper Networks en Ruckus Smart WiFi heeft gezorgd voor lagere totale eigendomskosten. Daarnaast kunnen we nu krachtig presterende en betrouwbare netwerkdiensten aanbieden op basis van een geïntegreerde infrastructuur die we kunnen opschalen om te voorzien in elke denkbare vaste of draadloze behoefte."
- Mike Leseberg, ICT-directeur Richland School District, Richland, Washington

"Onze keuze voor de switches van Juniper Networks — de beste in hun soort — in aanvulling op ons nieuwe Ruckus Wireless Smart WiFi-netwerk, was het gevolg van de onstilbare vraag van eindgebruikers naar betrouwbare en razendsnelle draadloze verbindingen. Dit vraagt om een vaste infrastructuur die daar optimale ondersteuning voor biedt. De switching-infrastructuur van Juniper vormt de basis voor ons nieuwe, op Wave 2 gebaseerde 802.11ac Ruckus Smart WiFi-netwerk. Deze combinatie stelt ons in staat om de prestaties van onze netwerkservices op kostenefficiënter wijze op te schalen. Hierdoor kunnen wij inspelen op de steeds minder voorspelbare behoeften van eindgebruikers en innovaties op het gebied van client-technologie. De samenwerking tussen Juniper Networks en Ruckus levert een win-/win-situatie op voor onze scholieren en medewerkers."
- Aaron Heath, eerste netwerk-/serverspecialist bij Columbia Public Schools in Columbia, Missouri

“Overal ter wereld staan bedrijven voor de opgave om het toenemende gebruik van mobiele apparaten en toepassingen te ondervangen. Tegelijkertijd moeten zij voor een veilige en krachtig presterende netwerkomgeving zorgen. Juniper Networks biedt de vaste infrastructuur die de ruggengraat vormt van de Smart WiFi-netwerken die wij leveren. Onze compromisloze samenwerking biedt bedrijven de toegevoegde waarde en ROI waarnaar zij op zoek zijn en de prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid die hun netwerken nodig hebben.”
- Dan Rabinovitsj, chief operating officer bij Ruckus Wireless

“De prestaties van de netwerken van onze klanten staan onder enorme druk door de toestroom van mobiele apparaten op de werkplek, waarmee medewerkers verbinding maken met bedrijfskritische applicaties en content in de cloud. Voortbouwend op het Open Converged Framework van Juniper Networks zorgt de samenwerking met Ruckus voor schaalbaarheid en carrier-grade prestaties. Met onze interoperabele vaste en draadloze oplossingen bieden wij een oplossing voor problemen rondom de draadloze capaciteit en dekking waar onze gezamenlijke klanten mee worstelen.”
- Jonathan Davidson, executive vice president en directeur Juniper Development & Innovation bij Juniper Networks

Aanvullende informatie

Bron: Gartner, Inc. “Forecast: Enterprise Network Equipment by Market Segment, Worldwide, 2012-2019, 1Q15 Update”, maart 2015

Over Juniper Networks
Juniper Networks (NYSE: JNPR) biedt innovatie in routing, switching en security. Juniper Networks innoveert op het gebied van software, chips en systemen om de gebruikservaring en kostenstructuur van netwerktechnologie te transformeren. Ga voor meer informatie naar Juniper Networks of volg Juniper op Twitter en Facebook.

Over Ruckus Wireless
Het in Sunnyvale, Californië gevestigde Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) is een wereldwijd opererend leverancier van geavanceerde draadloze systemen voor de snel groeiende markt voor mobiele internetinfrastructuren. Het bedrijf levert een breed scala aan indoor en outdoor ‘Smart WiFi’-oplossingen aan mobiele providers, breedbandproviders en grote ondernemingen en bedient wereldwijd zo’n 52.000 klanten. De technologie van Ruckus biedt een oplossing voor problemen rond de draadloze capaciteit en dekking als gevolg van het toenemende draadloze netwerkverkeer dat afkomstige is van mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets. Ruckus is de bedenker en octrooihouder van baanbrekende innovaties in spraak-, video- en datatechnologie zoals adaptieve antennesystemen die het signaalbereik uitbreiden, de gegevensoverdracht van en naar clients versnellen en storingen voorkomen. Dit resulteert in een consistente en betrouwbare levering van vertragingsgevoelige multimediacontent en –diensten via standaard draadloze 802.11-verbindingen. Raadpleeg voor meer informatie http://www.ruckuswireless.com.

Volg Ruckus Wireless op LinkedIn en Twitter voor het laatste nieuws over #SimplyBetterWireless.

Juniper Networks en Junos zijn gedeponeerde merken van Juniper Networks, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. De logo’s van Juniper Networks en Junos zijn merken van Juniper Networks, Inc. Alle overige merken, dienstenmerken, gedeponeerde merken en gedeponeerde dienstenmerken vormen het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ruckus, Ruckus Wireless, SmartZone, en ZoneFlex zijn merken van Ruckus Wireless, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige productnamen en bedrijfsnamen zijn mogelijk merken van hun respectieve eigenaars.

Forward-Looking Statements
This press release contains forward-looking statements that involve a number of assumptions, uncertainties and risks including, among other things, statements concerning Juniper Networks' prospects, product availability, future products and performance and benefits to customers. Actual results or events could differ materially from those anticipated in those forward-looking statements as a result of certain factors, including delays in scheduled product availability, incompatibility of technologies, the company's failure to accurately predict emerging technological trends, and other factors listed in Juniper Networks’ most recent report on Form 10-K and Form 10-Q filed with the Securities and Exchange Commission. All statements made in this press release are made only as of the date of this press release. Juniper Networks undertakes no obligation to update the information in this release in the event facts or circumstances subsequently change after the date of this press release. Any future product, feature, enhancement or related specification that may be referenced in this press release are for information purposes only, are subject to change at any time without notice and are not commitments to deliver any future product, feature, enhancement or related specification. The information contained in this press release is intended to outline Juniper Networks’ general product direction and should not be relied on in making a purchasing decision.

Laatste van Brocade-Ruckus Wireless   
Ruckus komt key partners tegemoet met vereenvoudigde channel programma’s

Ruckus introduceert betaalbare, high-performance WiFi voor de vrijetijdsbranche

Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit voor zowel vaste als draadloze verbindingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 41 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Brocade-Ruckus.. contact  

Logo Brocade-Ruckus Wireless

Brocade-Ruckus.. sociaal  


Brocade-Ruckus.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers