Samenwerking Orange Business Services en Gemalto geeft klanten goed beveiligde toegang tot cloudgebaseerde applicaties

De authenticatie-oplossing van Gemalto bestaat uit diverse factoren en is bereikbaar via de beveiligde cloud-hub van Orange Business Services

Amsterdam, 18 juni 2015 – Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, en Orange Business Services, een wereldwijde exploitant en integrator van communicatie-oplossingen, kondigden vandaag de integratie van marktleider SafeNet Authentication Service van Gemalto en Business VPN Galerie, de beveiligde cloud-hub van Orange Business Services, aan. Deze oplossing van Gemalto is beschikbaar voor klanten van Orange Business Services via Flexible Identity dat gebruikt maakt van SafeNet Authentication Service.

Door de integratie met Business VPN Galerie kunnen ondernemingen profiteren van een verenigde oplossing voor naadloze authenticatie voor al hun bedrijfsapplicaties, infrastructuur en cloudservices, zoals Office 365 en Salesforce.com, zonder het internet te hoeven doorkruisen, waardoor zowel de prestatie als de beveiliging verbetert.

'Onze Business VPN Galerie is 's werelds eerste hub tussen VPN's van bedrijven en aanbieders van cloudservice,  en vormt als zodanig de basis voor cloudgebruik door meer dan 1200 bedrijfsklanten met meer dan 33.000 sites wereldwijd. Door gebruik te maken van de authenticatie-oplossing van Gemalto, breiden we het ecosysteem van beschikbare applicaties uit via Business VPN Galerie en verhogen we de beveiliging voor applicaties die via ons wereldwijde cloud-netwerk gebruikt worden,' zegt Pierre-Louis Biaggi, vicepresident, Networks, Orange Business Services.

'Nu meer diensten geleverd worden en toegankelijk zijn via de cloud, is beveiliging een prioriteit voor netwerk serviceproviders en hun bedrijfsklanten. Met de combinatie van de sterke authenticatieservice van Gemalto en het VPN Galerie netwerk, zijn bedrijven verzekerd van een beter beveiligde toegang tot applicaties en gegevens, terwijl tegelijkertijd een naadloze oplossing voor eindgebruikers en gemakkelijker management voor IT administrateurs wordt geboden,' is de mening van Andrew Young, senior vicepresident productmanagement voor authenticatie- en identiteitsoplossingen bij Gemalto.

De samenwerking tussen Gemalto en Orange Business Services biedt als enige een allesomvattende toegang tot de sterke, cloudgebaseerde authenticatieservice via de Orange IP VPN op diverse niveaus en voor meerdere afnemers. Gartner, een leider in IT-onderzoek, plaatste Gemalto in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant van 2014 voor gebruikersauthenticatie.

-----

Noot voor de redactie
De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Over Gemalto
Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2014 van € 2,5 miljard en met gerenommeerde klanten in meer dan 180 landen.

Gemalto helpt mensen elkaar te vertrouwen in een steeds meer verbonden digitale wereld. Miljarden mensen wereldwijd willen een betere levensstijl, slimmere woonomgevingen en de vrijheid om - altijd en overal - te communiceren, te winkelen, te reizen, te bankieren, zich te vermaken en te werken op een prettige en veilige manier. In deze snel veranderende mobiele en digitale omgeving stellen wij bedrijven en overheden in staat een ruim assortiment van veilige en gemakkelijke diensten aan te bieden door financiële transacties, mobiele diensten, openbare en privéclouds, eHealthcare-systemen, toegang tot eGovernment-diensten, het internet-der-dingen en ticketsystemen voor het openbaar vervoer te beveiligen.

Gemalto’s unieke technologieportefeuille - van geavanceerde cryptografische software in een verscheidenheid van vertrouwde voorwerpen tot zeer solide en schaalbare back-officeplatformen voor authenticatie, versleuteling en beheer van digitale referenties - wordt u aangeboden door onze teams van wereldklasse. Onze 14.000 werknemers zijn actief in 99 kantoren, 34 personaliserings- en gegevenscentra, en 24 centra voor onderzoek en ontwikkeling naar software, verspreid over 46 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com, www.justaskgemalto.com, blog.gemalto.com, of volg @gemalto op Twitter.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, de aan B2B services toegewijde tak van Orange, is niet alleen een telecomexploitant, maar ze integreert ook IT-oplossingen, en ontwikkelt applicaties in Frankrijk en over de hele wereld. 20.000 medewerkers bieden bedrijven ondersteuning voor alle facetten van de digitale transformatie: mobiele werkruimtes waarin kan worden samengewerkt, infrastructuur van IT/cloud, vaste en draadloze verbindingen, privé- en hybride netwerken, applicaties voor het internet-der-dingen, 360° klantervaring en Big Data analyses, en cyberbeveiliging dankzij gespecialiseerde deskundigen en een infrastructuur die informatiesystemen beveiligt. Meer dan 3000 multinationale organisaties en 2 miljoen soho's, bedrijven en plaatselijke autoriteiten in Frankrijk zijn afhankelijk van Orange Business Services als hun betrouwbare partner.

Ga voor meer informatie naar www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en onze blogs.

Orange is een van de wereldleiders in telecommunicatie met een omzet van 39 miljard euro in 2014, en een wereldwijd personeelsbestand van 155.000 medewerkers op 31 maart 2015. Orange is genoteerd op de NYSE Euronext Paris (symbool ORA) en op de New York Stock Exchange (symbool ORAN).

Orange en andere Orange producten of servicenamen die in dit bericht genoemd worden, zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

Meer informatie
Marcommit PR
Pauline van Die
035-5822730 
gemaltoidp@marcommit.nl