Datum: (1125 dagen oud)
Bedrijf:
PR: AddIT Benelux

MOBOTIX stelt Gold-IP aan als distributeur22 juni 2015 – MOBOTIX heeft Gold-IP uit Papendrecht aangesteld als distributeur. Directeur Frank Goldewijk continueert onder deze nieuwe naam de activiteiten van CNI Europe op het gebied van IP-gebaseerde video-oplossingen en bijbehorende netwerkinfrastructuur.  Behalve via Gold-IP worden de MOBOTIX-oplossingen in Nederland ook gedistribueerd door ADI Global Distribution en Smartwares Security Benelux. MOBOTIX maakt tegelijkertijd bekend dat Willem Schonewille is benoemd tot Business Development Manager Nederland.

“Met de nieuwe naam en vanuit een nieuw kantoor kunnen wij ons duidelijker profileren als volledig gespecialiseerde distributeur op het gebied van IP-gebaseerde video-oplossingen”, licht Goldewijk toe. “Ondersteund door de tientallen jaren ervaring en kennis van ons complete team“. “Wij wensen Frank Goldewijk en zijn team veel succes met het verder uitbouwen van de business vanuit Gold-IP, zowel met betrekking tot onze hoge resolutie video-oplossingen als bijbehorende infrastructuur”, zegt Tristan Haage, de CSO van MOBOTIX.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
MOBOTIX
Willem Schonewille, Business Development Manager Nederland
Telefoon: +49 6302 9816 103
e-mail: willem.schonewille@mobotix.com

of met:

AddIT Benelux, PR-bureau voor MOBOTIX
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
e-mail: peter.gloudemans@addit-benelux.nl

Over MOBOTIX AG:
MOBOTIX AG is een softwarebedrijf met ontwikkeling van eigen hardware op het gebied van digitale, op een netwerk gebaseerde video-veiligheidssystemen met hoge resolutie. Daarbij ligt de focus op de ontwikkeling van gebruikersvriendelijke complete systeemoplossingen uit eigen productie. Het Duitse bedrijf staat sinds de oprichting in 1999 bekend als de pionier in netwerk-cameratechnologie en om het gedecentraliseerde concept dat videosystemen met hoge resolutie in de praktijk voor het eerst kostenefficiënt maakt. Sinds 2010 breidt MOBOTIX het portfolio aan producten uit met zelfontwikkelde intelligente producten op het gebied van huistechniek. Of het nu om ambassades, luchthavens, stations, havens, tankstations, hotels of snelwegen gaat, al jaren worden er meer dan honderdduizend videosystemen van MOBOTIX op alle continenten toegepast.

Meer informatie is te vinden op: www.mobotix.com