www.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1551 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Voiceworks introduceert Cloudscape en Managed Office voor zijn partners

Nieuwe Cloudscape biedt negen geïntegreerde cloud-diensten

Almere, 18 juni 2015 – Vandaag introduceert Voiceworks tijdens de ON AIR partnerdag, waarvoor zo’n 200 partners naar Radio Kootwijk zijn gekomen, zijn eigen Managed Office en Cloudscape. In de eigen cloudstore ‘Cloudscape’ kunnen partners van het telecombedrijf verschillende cloud-producten van externe partijen bestellen. Al deze producten helpen gebruikers gemakkelijker te werken, communiceren en samen te werken. Daarnaast biedt Voiceworks zijn eigen nieuwe cloud-dienst:  Managed Office. Hiermee hebben gebruikers een alles-in-één-werkplek in de cloud.

Zakelijke gebruikers nemen steeds vaker communicatiediensten af als onderdeel van een alles-in-één-werkplek in de cloud. Daarnaast blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau PanelClix in opdracht van Voiceworks onder 380 zakelijke respondenten dat 41 procent van hen positief staat tegenover het afnemen van betaalde cloud-diensten, waarbij ze de voorkeur geven aan een partij die alles kan leveren. Voiceworks speelt hier nu op in door als totaalleverancier op te treden richting zijn partners. Het bedrijf levert het volledige spectrum aan communicatie, office, veiligheid, productiviteit en collaboratiediensten aan met zijn eigen cloud-portfolio.


Managed Office; één overzichtelijke en veilige werkplek in de cloud
Het tijdens de Voiceworks partnerdag gelanceerde Managed Office is een alles-in-één-werkplek in de cloud. Dit is een complete next generation online communicatie en collaboratie-tool, met een gebruiksvriendelijke suite, bestaande uit een persoonlijk dashboard, een e-mailomgeving, office applicaties, communicatieoplossingen en een veilige cloud-opslag. En dit allemaal te gebruiken met een device naar keuze. Bovendien biedt Voiceworks de mogelijkheid aan partners om dit in hun eigen ‘look and feel’ aan te passen en wordt de oplossing in Nederland gehost. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: ‘Managed Office is gebaseerd op de OX App Suite van Open-Xchange, waar OX Messenger onderdeel van is. Deze tool, om audio- en videogesprekken op te zetten en chatberichten te versturen, is in samenwerking met ons ontwikkeld. Momenteel wordt dit wereldwijd door Open-Xchange uitgerold naar hun 130 miljoen gebruikers. Goede communicatie gaat ook om context en door verschillende communicatie-instrumenten rechtstreeks te integreren met productiviteitstools kunnen we mensen helpen effectiever samen te werken. Wij zijn dan ook erg blij dit nu ook aan te kunnen bieden aan onze partners onder de naam Managed Office.’

Cloudscape
Voiceworks biedt, naast zijn eigen cloud-dienst Managed Office, initieel negen cloud-diensten van externe partijen, die allen bestelbaar en te beheren zijn vanuit de Voiceworks’ Cloudscape. Het gaat om: Microsoft Office 365, Workspace 365, inBusiness Music, Kaspersky, CamaraManager Go!, Perfectview, Werktijden.nl, Libersy Calender en Zendesk. Voiceworks zal de komende maanden een continue stroom van nieuwe applicaties aan deze line-up toevoegen om zo de meest uitgebreide en innovatieve cloud-portfolio aan te bieden aan zijn partners.

Partners kunnen de eerste negen cloud-diensten vanaf heden direct bestellen in de gemakkelijke orderstraat in Operator Online. Nijhuis licht dit toe: ‘Wij bieden een cloud-portfolio waarbij we zorgen voor een overzichtelijke storefront en geautomatiseerde orderstraat waarbij onze partners met één druk op de knop de beschikking krijgen over de licentie voor de gekozen cloud-dienst. Dit ontzorgt onze partners en zij kunnen snel en gemakkelijk leveren aan hun zakelijke eindklanten.’ Nijhuis vervolgt: ‘Daarnaast biedt de aanvulling van onze Cloudscape verschillende cross- en upsell-mogelijkheden aan partners voor bestaande zakelijke klanten. En uiteindelijk willen we nog meer toegevoegde waarde bieden door verregaande integratie met ons hosted voice platform Managed Voice. Dit hebben we al gedaan voor Zendesk en PerfectView, maar zullen we in de loop van het jaar ook voor zoveel mogelijk andere cloud-diensten uit onze Cloudscape realiseren.’

De Voiceworks Academy organiseert deze zomer verschillende Summerclasses, zodat partners alle ins and outs van het cloud-portfolio kunnen leren.

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 100 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in 2013 de Gouden FD Gazelle Award. Voor meer informatie: www.voiceworks.com; @voiceworksnl

Dit persbericht is ook online te vinden.

Meer informatie en beeldmateriaal voor de pers:

Voiceworks
Lenneke Antes
Marketing & Communication Manager
T +31 (0)36 7606720
E lenneke.antes@voiceworks.com

Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T +31 (0)20 4210565
E margreet@lubbersdejong.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Voiceworks B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1551 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Voiceworks B.V. contact  
Logo Voiceworks B.V.
  036 - 546 88 55
  support@voiceworks.nl
  www.voiceworks.nl
Voiceworks B.V. sociaal  
Voiceworks B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl