www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 40 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Satellite C-serie: geknipt voor dagelijks gebruik

Nieuwe laptopserie van Toshiba biedt keuze te overBreda, 18 juni 2015 Toshiba Information Systems Benelux lanceert een nieuwe serie betaalbare en stijlvolle laptops, de Satellite C-serie, bestaande uit vier modellen en twee formaten, de 43,9 cm (17,3”) Satellite C70-C en C70D-C en de 39,6 cm (15,6”) Satellite C55-C en C55D-C, met een scala aan productiviteits- en entertainmentfuncties. Alle modellen uit deze serie, voorzien van een nieuwe, elegante, scherp gesneden behuizing met een aantrekkelijke haarlijnafwerking, stellen gebruikers in staat in stijl te voldoen aan de eisen die hun dagelijkse bezigheden stellen. Beide formaten, verkrijgbaar in diverse configuraties om tegemoet te komen aan individuele behoeften en voorkeuren, zijn beschikbaar in zowel een zwarte als een witte uitvoering.

Behalve een fraaiere uitstraling hebben beide formaten ook een slanker profiel dan hun evenknieën uit 2014. Zo zijn de Satellite C70-C en C70D-C ruim twintig procent[1] dunner dan hun voorgangers. Het grotere beeldscherm van deze modellen biedt de gebruiker niet alleen een intensere entertainmentervaring, maar ook een bredere blik op zijn werk. Daarmee is het een ideale desktopvervanger. Het 39,6 cm (15,6”) model is bij uitstek geschikt voor gebruikers die vooral belang hechten aan mobiliteit en op zoek zijn naar een laptop die ze in en om het huis kunnen gebruiken of mee naar buiten kunnen nemen. Alle modellen zijn uitgerust met Touchpad Palm Rejection-technologie, die onbedoelde aanrakingen van de handpalm negeert, terwijl de gevoeligheid voor vingerbewegingen om fouten te minimaliseren intact blijft.

Klaar voor Windows 10
De modellen uit de Satellite C-serie worden geleverd met Windows 8.1 voor-geïnstalleerd. Dit besturingssysteem is gratis op te waarderen naar Windows 10 bij release van de upgrade[2]. Om optimaal te kunnen profiteren van de belangrijkste functies van Windows 10 beschikken beide modellen over hardware en componenten die instaan voor een vlotte performance alsmede een dubbele microfoonset voor de best mogelijke Cortana[3]-ervaring, inclusief Clear Voice Capture en een sneltoets op het toetsenbord. De intelligentie van Cortana zorgt ervoor dat hij zijn gebruiker leert kennen en zijn leven op orde helpt te brengen, of het nu gaat om verkeersopstoppingen, herinneringen of een intuïtievere manier om het web te doorzoeken.

Helder beeld en geluid
Het grotere beeldscherm van de Satellite C70-C en C70D-C biedt indrukwekkende entertainmentmogelijkheden in elke situatie. In de HD+-resolutie wordt iedere film en video glashelder weergegeven. De combinatie van hoogwaardige stereoluidsprekers en Toshiba Audio Enhancement-software stelt gebruikers in staat optimaal te genieten van hun favoriete muziek of hun favoriete film.

Probleemloze prestaties
Met de nieuwste processors onder de klep, waaronder maximaal vijfde generatie Intel® Core i5-CPU’s of – desgewenst – de meest recente AMD A8-7410 APU’s, leveren de laptops uit de Satellite C-serie prestaties die zowel werken als gamen naar een hoger niveau tillen. Gebruikers kunnen de hele dag door rekenen op een indrukwekkende reactiesnelheid, of ze nu werken in meerdere documenten tegelijk, ongedwongen gamen of surfen op internet. De Satellite C55D-C ondersteunt AMD Radeon R5 M330-graphics met 2 GB VRAM, terwijl de Intel®-modellen hun voordeel doen met maximaal NVIDIA® GeForce® 930M-graphics met 2 GB VRAM, wat garant staat voor soepel gamen en een moeiteloze mediaweergave. Bij de Satellite C55-C en C55D-C kan gekozen worden voor een HDD van maximaal 2 TB of een SSD van maximaal 256 GB; de eerste keer dat de Satellite C-serie in Europa een SSD-optie kent, waardoor de gebruiker profiteert van kortere opstarttijden en hogere snelheden.

Essentiële connectiviteit
Dankzij een reeks connectiviteitsopties kunnen gebruikers hun essentiële media en bestanden snel en gemakkelijk benaderen. Een HDMI®-poort en drie USB-poorten, waarvan een met Sleep-and-Charge[4]-functionaliteit, maken het mogelijk allerhande devices aan te sluiten. Een Bridge Media-slot, dat UHS-I SD-kaarten ondersteunt, stelt gebruikers in staat foto’s en video’s in hoge resolutie razendsnel van hun camera’s naar hun laptops te verplaatsen. Alle Intel-modellen zijn uitgerust met een 802.11agn-ac module waarmee gebruik gemaakt kan worden van de allernieuwste generatie snelle draadloze acces points.

Beschikbaarheid en prijzen
De laptops uit de Satellite C-serie zijn leverbaar vanaf eind juni 2015 tegen een adviesprijs vanaf €449,-.

Specificaties
 • Beeldscherm:
  - 43,9 cm (17,3”) HD+ (1.600 x 900) LED-display
  - 39,6 cm (15,6”) HD (1.366 x 768) LED-display             
 • Processors: keuze uit maximaal vijfde generatie Intel® Core i5-CPU’s of maximaal AMD A8-7410 APU’s
 • Grafische kaart:
  - C55-C/C70-C: maximaal NVIDIA® GeForce® 930M-graphics met NVIDIA® Optimus-technologie en 2 GB VRAM
  - C55D-C: maximaal AMD Radeon R5 M330-graphics met AMD Enduro-technologie en 2 GB VRAM            
 • SSD/HDD: maximaal 2 TB HDD of 256 GB SSD (alleen C55-C, C55D-C)
 • Geheugen: maximaal 16 GB DDR3L RAM
 • Aansluitmogelijkheden: 3 x USB-poorten, 1 x HDMI®-uitgang met Ultra HD 4K-ondersteuning[5], 2-in-1 SD/MMC-slot met UHS-I-ondersteuning, draadloze displaytechnologieën
 • Communicatie: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth 4.0
 • Dubbele microfoonset met HD-webcamera, koptelefoon/microfoon-combipoort
 • Audio: stereospeakers met Toshiba Audio Enhancement
 • Verkrijgbaar met of zonder Slim DVD Super-Multi (Double Layer)-drive, M-DISC-ready
 • Besturingssysteem: Windows 8.1 voorgeïnstalleerd, Windows 10 beschikbaar via gratis upgrade na release
 • Levensduur batterij: maximaal 7,45[6] uur
 • Kleur: matzwart of matwit met haarlijnafwerking
 • Gewicht:
  - C55-C/C55D-C: maximaal 2,2 kg
  - C70-C/C70D-C: maximaal 2,73 kg
 • Afmetingen (B x D x H):
  - C55-C/C55D-C: 380 x 259,9 x 23,5 mm
  - C70-C/C70D-C: 412,7 x 279,4 x 26,5 mm
[1] Hoogte achterzijde, volgens Z-meting: 33,7 mm (2014) vs. 26,5 mm (2015).
[2] Windows 8.1 voorgeïnstalleerd. Gratis upgrade naar Windows 10 tot een jaar na release. Meer bijzonderheden: windows.com/windows10upgrade.
[3] Beschikbaarheid en uitvoering Cortana regioafhankelijk.
[4] Geselecteerde modellen.
[5] Ultra HD 4K-output op bepaalde configuraties (alleen Satellite C55-C).
[6] Gebaseerd op MobileMark 2014.

Over Toshiba
Toshiba Corporation, een Fortune Global 500-bedrijf, levert toonaangevende oplossingen in de vorm van geavanceerde elektronische en elektrische producten en systemen in vijf strategische businessdomeinen: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components en Lifestyle Products & Services. Op basis van het commitment van de Toshiba Group, ‘Committed to People, Committed to the Future’, bevordert Toshiba wereldwijd activiteiten die groei door creativiteit en innovatie helpen waarborgen en bijdragen bij aan de totstandkoming van een wereld waarin mensen overal onder veilige en comfortabele omstandigheden leven.

Toshiba, in 1875 opgericht in Tokio, is vandaag de dag de spil in een mondiaal netwerk van meer dan 590 bedrijven en 200.000 werknemers en een jaaromzet van ruim 6,5 biljoen yen (63 miljard US dollar).

Toshiba Information Systems Benelux maakt deel uit van Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland, een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokio.

Meer informatie over Toshiba is te vinden op: www.toshiba.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie, specificaties of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

Toshiba Information Systems Benelux
Simon Bontje
Tel. +31 (0)76 - 5438712
simon.bontje@toshiba.nl

The Communication Force

Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 5656850
ankevdv@communicationforce.com

De informatie in dit persbericht is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toshiba Information Systems Benelux kan er echter niet voor instaan dat deze informatie juist en/of volledig is. Aan de inhoud van het persbericht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Alle in dit persbericht vermelde handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaar. De exacte productspecificaties zijn afhankelijk van het model en de lokale beschikbaarheid.
Laatste van Toshiba  
Toshiba Tec Retail gaat verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Toshiba en IGEL sluiten partnership voor mobiele thin client oplossing

Toshiba presenteert 2019 voorspellingen in digitale werkomgeving
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 40 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Toshiba contact  

Logo Toshiba

Toshiba sociaal  


Toshiba tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers