ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1551 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Sitech Services kiest Valid voor Managed Services

Eindhoven, 18 juni 2015 – Sitech Services en Valid hebben overeenstemming bereikt over een Managed Services contract voor een periode van drie jaar. Gedurende deze periode zal Valid infrastructurele beheer- en supportdiensten leveren voor zo’n 2200 gebruikers. De gebruikers bestaan uit medewerkers van Sitech en Plant Units, die eveneens gebruik maken van de Sitech systemen.

Om haar infrastructuur te ontvlechten van DSM heeft Sitech het SEITO project gestart. Als onderdeel van dit project heeft Valid voor Sitech een nieuwe werkplekinfrastructuur ontworpen en geïmplementeerd. Parallel aan dit traject is tevens begonnen met een omvangrijk en complex project om alle applicatieservers van DSM naar de Sitech omgeving te migreren. Om ook de Plant Units, altijd en ongeacht het device dat ze gebruiken, toegang te kunnen bieden tot de Sitech applicaties, heeft Valid een volledig transparante Portal omgeving ontworpen en geïmplementeerd.

Al gedurende de projectfase is door Valid de Managed Services organisatie ingericht. Gebruikers konden zo na de migratie van hun werkplek direct gebruik maken van de Valid supportdiensten. In nauwe samenwerking zijn vervolgens ook alle applicatieservers gemigreerd en door Valid in beheer genomen.Valid is uitermate blij met deze overeenkomst en ziet er naar uit om met haar professionele dienstverlening een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van Sitech.

Over Valid:
Voor solide ICT-infrastructuren, innovatieve Business Applications en slimme Business Intelligence-oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Met de Outsourcing & Cloud Services ontzorgt Valid klanten en biedt Valid de broodnodige flexibiliteit. Met het Project-, Quality- en Service Management-diensten zorgt Valid ervoor dat veranderingen niet alleen succesvol doorgevoerd worden, maar dat deze ook duurzaam zijn en in de praktijk gaan renderen.

Vanuit drie regiokantoren, Eindhoven, Maastricht en Utrecht, zijn ruim 300 professionals actief bij tal van gerenommeerde middelgrote en grote organisaties. Betrokken vakmensen, die ambities delen en die zich thuis voelen bij Valid. Gedreven en klantgericht. Want bij Valid draait het om tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Valid op www.valid.nl, of volg ons op Twitter @valid, LinkedIn of  Facebook.

Over Sitech Services:
De procesindustrie is een uitdagende werkomgeving, waar de focus ligt op veilig en optimaal produceren. De experts van Sitech Services nemen een aantal Plant Units op de Chemelotsite zorgen uit handen voor de ondersteunende processen, zodat de Plant Units zich volledig kunnen richten op hun kerntaak: produceren. Zo organiseert Sitech bijvoorbeeld het complete onderhoud van fabrieksinstallaties, van probleemanalyse tot scope, van planning tot uitvoering en borging. Maar Sitech ondersteunt ook bij het aanvragen van vergunningen of het managen van een crisissituatie. Hoe gevarieerd ook, al onze diensten zijn erop gericht om de prestaties van haar klanten te verbeteren. De diensten van Sitech zijn onder te verdelen in Manufacturing en Park Services.

Meer informatie over Sitech vindt u op www.sitech.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Valid  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1551 dagen
Bron:
PR bron: Loth PR Writing
Valid contact  
Logo Valid
  +31 (0)88 900 95 00
  info@valid.nl
  www.valid.nl
Valid sociaal  
Valid tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl