www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1757 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Branchespecifieke functionaliteiten in Infor M3 vergemakkelijken beheer bedrijfsprocessen

Barneveld, 16 juni 2015 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, introduceert Infor M3 versie 13.3 met branchespecifieke functionaliteiten die voldoet aan uiteenlopende, unieke bedrijfsbehoeften. De ERP-oplossing vergemakkelijkt het beheer van de productieactiviteiten, financiën, klantenservice en de supply chain en kan worden geïntegreerd met andere best-in-class applicaties. Infor M3 biedt klanten in de F&B-, mode-, distributie-, equipment-, en productie-industrie de mogelijkheid in te spelen op de veranderde eisen van hun specifieke branche. De oplossing is geschikt voor organisaties van elke omvang en kan zodanig worden aangepast dat het voldoet aan de individuele behoeften van klanten.

Infor M3 13.3 is gebouwd op het 13.x infrastructuurmodel, een nieuwe en verbeterde updatemethode van Infor. Hiermee kunnen nieuwe en verbeterde functionaliteiten worden geleverd zonder dat grote upgradeprojecten uitgevoerd moeten worden. Dankzij vereenvoudigde en regelmatige upgrades kunnen Infor M3-klanten profiteren van de nieuwste functionaliteit en is het eenvoudiger geworden om processen continu te verbeteren. In de nieuwe versie zijn meer dan 200 verbeteringen opgenomen. Bovendien wordt met de toevoeging van Turkije en Rusland de ERP-oplossing Infor M3 nu in 43 landen en 18 talen ondersteund.

De geüpdatete Quality Management-module biedt betere ondersteuning voor shipment tests en configureerbare Certificates of Analysis. De Grower Contract Management-module ondersteunt F&B-klanten die geoogste grondstoffen bij kwekers en boeren inkopen. Speciaal voor klanten in de mode-industrie zijn verbeteringen aangebracht om de efficiëntie te verbeteren, bijvoorbeeld ten aanzien van onderhoud en het alloceren van afgewerkte producten. Distributeurs kunnen profiteren van betere ondersteuning voor target buying in het inkoopproces. Daarnaast is het promotiebeheer voor distributeurs uitgebreid met extra kortingsmethoden.

Kavli Holding AS, een internationale producent en distributeur van levensmiddelen en dranken, is een van de eerste klanten die Infor M3 13.3 wil implementeren. “Bij Kavli zoeken we altijd naar mogelijkheden om processen in onze organisatie te verbeteren en versie 13.3 draagt bij aan de realisatie daarvan. Het meest belangrijke voor onze productie is robuustheid. We produceren elke dag en elk uur volgens zeer strikte SLA’s en onze ERP-oplossing moet onze veeleisende standaarden faciliteren,” aldus Tom In’t Veen, IT director, Kavli Holding AS. “Met de nieuwe Graphical Lot Tracker kunnen we ingrediënten en producten beter lokaliseren, en de voedselveiligheid en traceringsprocessen die de consument beschermen, waarborgen. Met de nieuwe Quality Management Module kan elke vestiging consequent rapporteren over de informatie die afkomstig is van het testen van samples, en wel met minder inspanning dan bij het handmatig laden van data. De integratie met ons Infor Optiva PLM-systeem zal bovendien onze efficiëntie nog verder verbeteren.”

De nieuwste versie van de Infor M3-oplossing omvat het open middleware platform Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.le. De release maakt gebruik van de H5 thin client om de samenwerking te verbeteren en het exporteren van gegevens naar populaire bedrijfsapplicaties, zoals Microsoft Excel, te vergemakkelijken. Tevens helpt de H5 thin client om scripting-mogelijkheden toe te passen om een goede gebruikerservaring te bieden. 

Met behulp van de Web Mashup software development kit (SDK) en de nieuwe configuratiemogelijkheden kunnen klanten de gebruikerservaring op functie- en individueel niveau aanpassen. Dit kan doordat er tools worden geboden die het personaliseren van een Infor M3-oplossing mogelijk maken op een manier die geen invloed heeft op het uitvoeren van upgrades en het gemak daarvan. Dit in tegenstelling tot veel andere ERP-systemen waar klantspecifieke aanpassingen het upgraden bemoeilijken, dan wel niet onmogelijk maken. Dankzij Infor M3 Analytics en mobiliteit, kunnen werknemers overal en op elk moment gebruik maken van real-time business intelligence.

De nieuwe versie van de Infor M3-oplossing kan op het open source Linux-platform worden gebruikt, zodat de TCO (Total Cost of Ownership) verlaagd kan worden.

“Het is onze taak om het leven van onze klanten makkelijker te maken. Infor M3 wordt continu verbeterd en we bieden klanten de mogelijkheid om meer werk, efficiënter uit te voeren,” aldus John Gledhill, global director, M3 Product Management bij Infor. “Met Infor M3 versie 13.3 kunnen onze klanten hun bedrijfsvoering verbeteren zonder complete revisie van de bestaande hardware. Wij willen software maken die innovatie bevordert en deze update is daar een voorbeeld van. Bovendien ligt de focus op onze belangrijke branches om zo al onze klanten beter te bedienen.”

Volg Infor:

·         Door je te abonneren op de Infor RSS Feed
·         Op Twitter
·         Op LinkedIn
·         Op Facebook
·         Op YouTube

Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepubliceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 73.000 klanten in 200 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor het realiseren van snelheid, met een innovatief ontwerp die eenvoudig, transparant en elegant is en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:
 • 19 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 22 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 16 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 16 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken

Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.

# # #

This announcement reflects the direction Infor may take with regard to the specific product(s) described herein, all of which is subject to change by Infor in its sole discretion, with or without notice to you.  This announcement is not a commitment to you in any way and you should not rely on this document or any of its content in making any decision.  Infor is not committing to develop or deliver any specified enhancement, upgrade, product or functionality, even if such is described in this announcement and even if such description is accompanied by words such as “anticipate,” “believe,” “expect,” “intend,” “may,” “plan,” “project,” “predict,” “should,” “will,” and/or similar expressions.  Many factors can affect Infor’s product development plans and the nature, content and timing of future product releases, all of which remain in the sole discretion of Infor.  This announcement, in whole or in part, may not be incorporated into any contractual agreement with Infor or its subsidiaries or affiliates.  Infor expressly disclaims any liability with respect to this announcement.

Tags  
Laatste van Infor  
Koch Industries rondt overname Infor af

Oudste trailerfabrikant van Nederland blijft innoveren om klanten makkelijker, beter en sneller te helpen

Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1757 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88075 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7731 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauContentbureau