Datum: (1116 dagen oud)
Bedrijf:

Rackspace biedt volledige managed dedicated MongoDB-oplossing op basis van ObjectRocket

Maakt veilig schalen van MongoDB mogelijk voor markten met veel regelgeving zoals de gezondheidszorg en financiële dienstverleningAmsterdam, 5 juni 2015 - Rackspace kondigt een optie aan voor het draaien van dedicated ObjectRocket voor MongoDB databases. Deze oplossing combineert de snelheid en schaalbaarheid van het platform, dat speciaal gebouwd is voor ObjectRocket, met volledige dedicated hardware en networking voor situaties waarin compliancy van belang is. De oplossing helpt klanten met eisen rondom prestatie, veiligheid en regelgeving binnen risicovolle sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en verzekeringen.

ObjectRocket voor MongoDB is gebouwd op een dedicated architectuur. De oplossing is in staat om aan veeleisende database workloads te voldoen door bronnen van host machines volledig te benutten. Daarnaast biedt het een isolatieniveau dat veel enterprise-klanten wensen. Klanten van ObjectRocket voor MongoDB profiteren van de kennis en Fanatical Support van Rackspace, waardoor zij zich volledig kunnen richten op het bouwen van bedrijfskritische en veilige applicaties in plaats van op het beheer van hun database-omgeving.

“Dedicated ObjectRocket laat applicaties schalen naar miljoenen MongoDB-operaties per seconde en biedt hogere beveiligingsniveaus omdat het klanten een volledig beheerde, dedicated rack MongoDB biedt”, zegt Chris Lalonde, medeoprichter van ObjectRocket. “Dit aanbod brengt alle functies die klanten van ObjectRocket verwachten samen, waaronder een volledig geïsoleerde omgeving, encryptie at rest en dedicated networking-componenten. Daarnaast staat een team van MongoDB experts 24x7 klaar waardoor klanten zich kunnen richten op het uitbouwen van hun bedrijf.”

Inmiddels gebruiken duizenden klanten de volledig beheerde ObjectRocket voor MongoDB-oplossing vanwege de veiligheid, krachtige prestaties, automatische schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en intelligentie. Functies van ObjectRocket voor MongoDB omvatten:
  • Enterprise beveiligingsopties - Beveiligt applicaties van klanten met beveiligingsopties op enterprise-niveau zoals encryptie at rest, beleidsgebaseerde netwerktoegangscontrole, functie-afhankelijke controle en inlogbeheer.
  • Beveiliging en compliance - Stelt beveiligingsexperts van Rackspace in staat  toegang te krijgen tot de klantomgevingen, biedt begeleiding en geeft advies over tools om aan strenge normen te voldoen.
  • Purpose built-platform - Laat klanten profiteren van een volledig beheerd platform, geoptimaliseerd voor MongoDB workloads met ondersteuning van MongoDB-experts.
  • Keuze in deployment-modellen - Biedt deployment-opties die aansluiten bij de interne IT-, veiligheids- en compliance-behoeften met op maat gemaakte, dedicated architecturen voor volledige controle.
  • Tools voor ontwikkelaars en automatisering - Versnelt de time-to-market en helpt downtime te verminderen met zowel backed (automatische implementatie) als klantgerichte tools voor meer gebruiksgemak.
  • Dataportabiliteit - Maakt gebruik van open source, community edition, MongoDB waardoor klantgegevens overdraagbaar zijn.
  • Applicatieportabiliteit - Laat applicaties overal draaien, waaronder in de datacenters van Rackspace of AWS via AWS Direct Connect met geïntegreerde Acces Control List (ACL) synchronisatie.
Rackspace richt zich op het ondersteunen van volledige managed-versies van de meest gebruikte NoSQL, big data en relationele databases zoals MongoDB, Redis, Hadoop, Apache Spark, Oracle Database, Microsoft SQL Server, MySQL, Percona en Maria DB. Dankzij de ondersteuning van verschillende databases hebben klanten de flexibiliteit om database-applicaties in te zetten op private, public, bare metal en hybride clouds met opties voor het automatiseren en verminderen van de tijd en het geld die nodig zijn voor het inzetten, schalen, en beheren en daarnaast te zorgen voor de beschikbaarheid van de productie van database applicaties.

ObjectRocket voor MongoDB op de dedicated-infrastructuur van Rackspace is wereldwijd beschikbaar. Voor meer informatie, kijk op https://objectrocket.com/dedicated/.

------------

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX) is de #1 managed cloud specialist. Dankzij de technische expertise en de Fanatical Support ® van Rackspace kunnen bedrijven profiteren van de kracht van de cloud, zonder de bezwaren van het inhuren van experts voor allerlei complexe technologieën. Rackspace is tevens de leider in hybride cloud en biedt elke organisatie de meest geschikte oplossing voor zijn behoeften. Of dit nu op single-of multi-tenant servers is of een combinatie van platformen. Rackspace is de oprichter van OpenStack, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Rackspace bedient meer dan 300.000 zakelijke klanten vanuit datacenters op vier continenten. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl

Voor meer informatie over Rackspace

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk

Whizpr
Paul Maris / Renée Rijken
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl