www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1725 dagen geleden)
Bedrijf:

'IT-werkplek van de toekomst' aan de A2 geopend door directie Broad Horizon

Nieuw onderkomen van dochterbedrijven True, Multrix en S2B volledig ingericht voor realisatie van geïntegreerde digitale transformaties van organisatiesAmsterdam, 04 juni 2015 – Onder grote belangstelling heeft Broad Horizon vandaag het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost officieel geopend.

De drie dochterbedrijven van Broad Horizon: managed hostingprovider True, online werkplekkenspecialist Multrix en softwareleverancier voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen S2B, worden in dit nieuwe onderkomen aan de A2 gehuisvest. Met betrekking tot kennis van en ervaring met IT-projecten vullen de eerdergenoemde bedrijven elkaar aan. De hosting van webapplicaties, webshops en websites gebeurt door True, terwijl Multrix het online faciliteren van bedrijfsapplicaties mogelijk maakt. S2B ontwikkelt software voor branches en verenigingen. Door deze kennis en ervaring in een gezamenlijk gebouw te huisvesten kunnen de zusterbedrijven van Broad Horizon een geïntegreerde totaaloplossing bieden.

De IT-werkplek van de toekomst
Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen kantoor, dat op duurzame wijze is gerenoveerd, is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin interactie, kennisdelen en samenwerken centraal staan. 

Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de drie zusterbedrijven en het pand heeft voldoende ruimte om kennissessies mogelijk te maken. Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden gecombineerd met inspiratie- en concentratieplekken. Het IT-ecosysteem binnen het kantoorpand zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen. 

Medio juni 2015 zal Citrix in het nieuwe pand het eerste Executive Briefing Center (EBC) van Europa openen dat is gehuisvest bij een partner. Scott Swanburg, Global Senior Director van Citrix, zal het EBC op 15 juni 2015 officieel openen. 

Rudolf Meijer, Founding Partner van Broad Horizon: “Veel bedrijven, organisaties en verenigingen maken de komende jaren een digitale transformatie door, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties deze digitale technologieën weten te integreren in hun kernprocessen. Door het samenvoegen van verschillende IT-expertises kunnen wij die organisaties die gewenste snelheid en een complete IT-dienstverlening bieden.”

Over Broad Horizon
Broad Horizon is innovatieve groep die zich richt op hoogwaardige applicatiehosting, workspace- en portaloplossingen. Tot Broad Horizon behoren managed hostingprovider True, cloud serviceprovider Multrix en S2B, digitaal bureau voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen. De bedrijven staan aangeschreven als absolute kwaliteitsprovider in hun segment en delen hun passie voor hoogwaardige technologie en klantgerichtheid. Tegelijkertijd zijn ze zeer complementair aan elkaar voor wat betreft productportfolio en marktsegmenten die ze bedienen. In combinatie creëren ze een unieke cloudprovider met veel interne synergie en financiële slagkracht die de gehele range aan enterprise class cloudoplossingen bestrijkt. De bedrijven onderscheiden zich van hun directe concurrenten door hun niveau van proactieve customer support, het vermogen om complexe projecten te implementeren en proactief te beheren en door business-partnership; de bereidheid om zich de specifieke business-processen van de opdrachtgever eigen te maken en op maat een oplossing daar omheen te ontwikkelen.


Noot voor redacties: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Olaf van Veen
Business Development Manager True
olaf@true.nl, 06-46593546

Download hier de foto in hoge resolutie.
Laatste van True B.V.  
True genomineerd voor twee Dell EMC Partner Awards

Decode: Container Technology documentaire vandaag gelanceerd

True van start met private bèta managed Kubernetes hosting
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1725 dagen
True B.V. contact  

Logo True B.V.

True B.V. sociaal  


True B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87782 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7485 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com