www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1568 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Bright Computing sluit zich aan bij TM Forum en onthult Service Provider aanbod voor OpenStack

Amsterdam, 2 juni 2015 – Bright Computing, een leidende aanbieder van hardware neutrale managementoplossingen voor clusters en clouds, heeft zich aangesloten bij het TM Forum en is daarom aanwezig bij het belangrijke TM Forum Live evenement van 1 tot 4 juni 2015 in Nice (Frankrijk).

TM Forum is een wereldwijde non-profit organisatie, met als doelstelling de meer dan 900 aangesloten bedrijven te helpen transformeren en slagen in de digitale economie. Onder de leden bevinden zich service providers, leveranciers, system integrators en grote internationale organisaties.  Het programma van TM Forum Live is zeer uitgebreid met meer dan 200 sprekers verdeeld over zes verschillende summits. Bovendien is er ruim 30 uur ingeruimd voor netwerkactiviteiten.

Focus op Bright OpenStack
Op het TM Forum Live zal Bright Computing vooral het onlangs aangekondigde Bright OpenStack bespreken. Bright OpenStack is de OpenStack distributie van Bright en stelt service providers in staat een ??complete OpenStack cloudomgeving op bare metal te implementeren en effectief te beheren.  Bright OpenStack biedt single pane-of-glass management voor de hardware, het besturingssysteem, de cloud-software en de gebruikers. Hierdoor kunnen systeembeheerders de cloud-infrastructuur snel en succesvol implementeren en het betrouwbaar laten functioneren gedurende de gehele levenscyclus, allemaal met het gemak en de elegantie van een volledig uitgeruste, carrier-grade manager cloud-infrastructuur. Bright biedt het extra voordeel van een goed beheerd OpenStack platform voor NFV/SDN, dat voor de bezoekers van TM Forum live zeker interessant zal zijn.

Uitdagingen 
Dietmar Fuchs, Sales Director voor DACH, CEE, Rusland en GOS bij Bright Computing en specialist voor telecommarkt, stelt: ‘Het is logisch dat service providers geïnteresseerd zijn in Bright OpenStack. Het enige dat ze hoeven te doen, is een aantal vragen te beantwoorden over de cloud en Bright OpenStack zorgt voor de rest. De complete oplossing van Bright installeert alle software en creëert de essentiële configuratiebestanden, waardoor het heel eenvoudig is om een ??cloud service te bouwen en het gebruik van de servers in uw datacenter te optimaliseren, zonder concessies te doen aan de service levels waar uw klanten naar vragen.’

Lee Carter, vice-president EMEA bij Bright Computing, voegt daaraan toe: ‘De feedback die we krijgen vanuit de markt vertelt ons dat OpenStack echt moeilijk is om te implementeren. Bright OpenStack is ontworpen om deze complexiteit te verminderen, door een een aantrekkelijke oplossing te bieden voor de service providers. We zijn verheugd dat we een oplossing kunnen bieden voor de uitdagingen met de uitrol van Open Stack, waar operators tegenwoordig mee worden geconfronteerd. ###

Over Bright Computing
Bright Computing ontwikkelt producten die klanten helpen om HPC-, Hadoop-, storage-, database- en workstation-clusters te beheren, zowel on premise als in de cloud. Bright heeft kantoren in Amsterdam en in San Jose, Californië en verkoopt haar producten wereldwijd. Partners zijn onder andere: Amazon, Cisco, Cray en Dell. Bright Computing won in 2013 de Deloitte Fast50 ‘Rising Star’ Award en de Red Herring Top 100 North America Award. Tot haar klanten rekent Bright onder andere Boeing, ING, NASA, Roche en Stanford University.

Meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Bram Semeijn
020 205 04 48
bram@lubbersdejong.nl

Bright Computing, Inc.
Matthijs van Leeuwen
020 491 9324
06 419 419 92
M.VanLeeuwen@BrightComputing.com

Dit persbericht is ook online te vinden op de website van Lubbers De Jong.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Bright Computing BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1568 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Bright Computing B.. contact  
Logo Bright Computing BV
Bright Computing B.. sociaal  
Bright Computing B.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl