www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1573 dagen geleden)
Bedrijf:

Bibliotheek Kennemerwaard kiest voor Cashless met Xafax

De bibliotheken Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen en Castricum, samen Bibliotheek Kennemerwaard, kiezen voor de cashless betaaloplossing EasyAccountPlus van Xafax.

Alkmaar 28 mei 2015 – Voorheen waren de bibliotheken voorzien van diverse betaalsystemen van verschillende leveranciers. Sinds de fusie van de bibliotheken is de wens ontstaan om 1 betaaloplossing in te voeren voor alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard.

Kennemerwaard kiest met EasyAccountPlus voor een totaaloplossing met toegang tot alle diensten in de bibliotheek. Deze diensten kunnen met korting of tijdelijk gratis zijn voor (bepaalde) leden(groepen). Ook de toegang tot de publieks pc’s en het beheer van de pc’s is onderdeel van de oplossing.

Carola Schaak, accountmanager van Xafax: “Wij zijn erg blij dat Bibliotheek Kennemerwaard voor onze oplossing heeft gekozen. Xafax was al leverancier voor de Alkmaarse vestigingen. Wij kunnen EasyAccountPlus nu uitrollen naar alle vestigingen, dat zijn er in totaal 14.”

Jeanette Bijlsma, beleidsmedewerker ICT van Bibliotheek Kennemerwaard: ”Wij streven ernaar dat klanten en bezoekers zich zo goed mogelijk zelfstandig kunnen redden. Optimaal gebruik van betaalsystemen en van de werk- en studieplekken is hier onderdeel van. Met de keuze voor Xafax biedt Kennemerwaard straks al haar klanten en bezoekers eenzelfde gebruiksgemak en is Kennemerwaard voorbereid op de toekomst.”

Over Bibliotheek Kennemerwaard
Op 1 juli 2008 is de Stichting Bibliotheek Kennemerwaard opgericht. Per 1 januari 2009 zijn de openbare bibliotheken van de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Castricum gefuseerd tot de Bibliotheek Kennemerwaard. Op 1 januari 2012 zijn de bibliotheken van de gemeente Bergen ook toegetreden tot Bibliotheek Kennemerwaard. De organisatie bedient een werkgebied van ongeveer 224.000 inwoners, heeft 14 vestigingen en een enorme collectie aan boeken, bladmuziek, cd’s en dvd’s. In totaal werken er ongeveer 140 beroepskrachten. Daarnaast zijn er veel vrijwilligers actief.

Over Xafax
Xafax is al 30 jaar een toonaangevende leverancier van systemen voor betalingen, identificatie en toegangsbeheer. Xafax neemt een leidende positie in als specialist in cashless betaalsystemen, betaalautomaten en innovatieve oplossingen voor mobiel, follow me en betaald printen.Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit persbericht van Xafax Nederland:
Carola Schaak, Tel: +31 (0)72 5667400, E-mail: cschaak@xafax.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Xafax  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1573 dagen
Bron:
Xafax contact  
Logo Xafax
  +(31)(0)72 5667 400
  info@xafax.nl
  www.xafax.nl
Xafax sociaal  
Xafax tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl