www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1578 dagen geleden)
Bedrijf:

First Time Right voor Amnesty International

Arnhem, 28-05-2015
De Nederlandse afdeling van de mensenrechtenorganisatie Amnesty International is een samenwerking aangegaan met Human Inference, onderdeel van Neopost en Europees marktleider op het gebied van datamanagement.

Amnesty International gaat de datakwaliteitssoftware van Human Inference implementeren om te zorgen dat gegevens bij invoer in Salesforce direct op de juiste manier worden opgeslagen. Na de uitrol van Salesforce door samenwerkingspartner CRMWaypoint, het grootste Salesforce-kenniscentrum in de  Benelux, aan het begin van dit jaar, is dit de volgende stap van de mensenrechtenorganisatie in haar innovatieve datamanagement.

Kwaliteit en betere ondersteuning
Ed van Velzen, IT Director bij Amnesty International Nederland, legt uit wat de impact is van deze samenwerking: “Het product First Time Right van Human Inference helpt Amnesty om direct bij de  implementatie van Salesforce een kwaliteitsslag te maken, waardoor er nagenoeg geen doublures in gegevens ontstaan. Bovendien neemt het onderhoud van de data veel minder tijd in beslag. Uiteindelijk resulteert dit in een betere ondersteuning van onze leden en sympathisanten. We kunnen daardoor op efficiëntere wijze onze mensenrechtendoelstellingen bereiken. Wat goed is, hoeft niet te worden verbeterd….”

Naast validatie, standaardisatie en doubluredetectie van en bij namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen, levert First Time Right for Salesforce waar nodig ook suggesties voor de invoer van deze gegevens. Rik van den Oosterkamp, Business Director Benelux , Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland van Human Inference, is verheugd: “De coöperatie tussen Amnesty International, CRMWaypoint en Human Inference bewijst de toegevoegde waarde van onze producten. Ik  ben ervan overtuigd dat dergelijke samenwerkingsverbanden in de toekomst steeds meer zullen plaatsvinden en een vast onderdeel van onze propositie zullen worden. Daarnaast ben ik zeer blij dat wij kunnen bijdragen aan het belangrijke werk dat Amnesty International doet.”

Ook CRMWaypoint, dat intussen al meer dan 580 succesvolle Salesforce-projecten heeft uitgevoerd, ziet de meerwaarde van datakwaliteitssoftware in Salesforce. Bart Greve, CCO en mede-eigenaar van CRMWaypoint: “We hebben de ervaring dat veel bedrijven de kwaliteit van hun data onderschatten. Met als risico dat de gebruikersadoptie van de geïmplementeerde CRM-oplossing laag kan zijn. Gelukkig heeft Amnesty dat belang wel tijdig ingezien. Wij zijn daarom verheugd dat wij er samen met Human Inference voor kunnen zorgen dat de voor Amnesty cruciale data in Salesforce van topkwaliteit is. “##

Over Amnesty International
Amnesty International, afdeling Nederland is opgericht in mei 1968 en is wereldwijd één van de grootste nationale afdelingen van Amnesty. Zo'n 255.000 mensen in Nederland zijn lid van de organisatie. Vanuit het Amnesty-huis in Amsterdam voert de landelijke organisatie actie en ondersteunt acties van lokale groepen in het land. Daarnaast zetten de honderd betaalde medewerkers en vijftig vrijwilligers die in dat huis werken zich in voor Amnesty’s onderzoek, mediawerk, educatie, lobby en fondsen- en ledenwerving.
Zie voor meer informatie: http://www.amnesty.nl/ of op Twitter via @amnestynl.  

Over CRMWaypoint
CRMWaypoint is hét Salesforce-kenniscentrum in de Benelux. Ruim 580 Salesforce-projecten bij 220 bedrijven en instellingen in alle branches, in binnen- en buitenland, werden de afgelopen zes jaar al succesvol uitgevoerd. De experts van CRMWaypoint helpen organisaties bij het transformeren naar het cloudtijdperk. CRMWaypoint levert businessadvies, helpt bij de integratie in het bestaande IT-landschap, ontwikkelt apps en maatwerksoftware, implementeert Salesforce-technologie en geeft hierin trainingen. Met deze Waypoint-propositie worden de beloften van Software-as-a-Service (SaaS), zoals lage investeringskosten, snelle time-to-market, goede ROI en een hoge flexibiliteit, waargemaakt. CRMWaypoint is een ‘cloud born’ Salesforce Gold Alliance Partner en won in 2012 het ICT Project van het jaar.

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.
Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de oplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.
Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al bijna 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Duitsland en Denemarken. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING,  Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp. Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen.
Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl
Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Quadient Data Nederland B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1578 dagen
Quadient Data Nede.. contact  
Logo Quadient Data Nederland B.V.
  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data Nede.. sociaal  
Quadient Data Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl