Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 130 dagen geleden)
Bedrijf:

Tahzoo neemt voorsprong in Digital Transformation door fusie met HintTech

Hierdoor ontstaat een van de grootste onafhankelijke Customer Experience agencies

Washington, DC and Delft, Nederland–18 mei 2015 – Tahzoo, een vooraanstaande Amerikaanse leverancier van digitale Customer Experience (CX) diensten en oplossingen en het Nederlandse HintTech kondigen vandaag hun fusie aan. De bedrijven zullen verder gaan onder de naam Tahzoo.
Door deze fusie zal het nieuwe Tahzoo meer dan verdubbelen in omzet, waardoor het een van de grootste onafhankelijke CX agencies wordt en het een  logische stap is om de groei van beide bedrijven verder te versnellen.

Al sinds haar oprichting verbetert Tahzoo de wijze waarop bedrijven met klantervaringen omgaan. Sindsdien heeft het haar groei jaarlijks zien verdubbelen, hetgeen heeft geleid tot een vermelding op plaats 85 van INC. 500’s list of America’s Fastest Growing Private Companies. Tahzoo is nu het eerste bedrijf uit de derde generatie van digital agencies met een schaalgrootte om succesvol diensten te verlenen aan Fortune 500 clienten.

“Door de complexiteit in customer experience zijn bedrijven op zoek gegaan naar een ander type consulting partner. Zo’n partner moet niet alleen het probleem van de klant begrijpen, maar moet waare toevoegen door  met behulp van de slimmer wordende marketingtechnologie de content en context om te zetten  naar relevante contextuele  ervaringen.” zegt  Tahzoo CEO Brad Heidemann (@brad_heidemann).

“Wij hebben Tahzoo opgericht om onze klanten te helpen met hun digital transformation. Nu de fusie een feit is, voegt HintTech hieraan veel waarde toe. Haar medewerkers zijn ervaren en hebben de kennis om met een breed scala aan marketing enterprise platforms te werken. Dat versterkt onze positie als vooraanstaande onafhankelijke digital transformation services en solutions provider en daarom zijn wij samen met onze nieuwe HintTech collega’s, zo enthousiast dat wij nu onze clienten een betere schaalbaarheid, technische kennis en vaardigheden en een wereldwijde ondersteuning  kunnen bieden.” 

Egbert Hendriks (@ephendriks), oprichter en inmiddels ex-CEO van Hinttech, zal in het fusiebedrijf de rol van Chief Strategy Officer gaan vervullen. Dat stelt hem in staat zijn  visie en leiderschap in te zetten voor Tahzoo, waarmee hij HintTech  wou uitbouwen tot een vooraanstaande Enterprise Digital Agency. “Ons gezamenlijke aanbod door de fusie stelt ons  in staat om nu al aan de toenemende en veranderende vraag  van de moderne bedrijven  te voldoen.”

Internationale bedrijven vertrouwen steeds meer op digitale CX oplossingen om hun klantervaringen onderscheidend te maken. Door de schaalgrootte en breedte van ons kennisgebied, wordt  het fusiebedrijf beter gepositioneerd om Fortune 500 clients te ondersteunen op het gebied van CX consulting services (inclusief het ontwerp van de gewenste ervaring en het bijbehorende change management, customer insights, content en  data strategy en analytics). Maar daarbij houdt het niet op. Tahzoo ontwikkelt, implementeert en integreert de gevonden oplossingen inclusief Web Content Management (WCM), Digital Asset Management (DAM), Customer Relationship Marketing (CRM), Marketing Automation and eCommerce. Tahzoo doet dat met behulp van HintTech’s global delivery model en met de diepgaande technologiekennis die zo kenmerkend was voor HintTech.

Deze fusie leidt tot een aanzienlijke uitbreiding van het aantal Tahzoo vestigingen in Noord Amerika en in Europa, waardoor huidige en toekomstige cliënten in Financial Services, Retail, Manufacturing en Zakelijke Dienstverlening kunnen profiteren van de toegenomen schaalbaarheid en van de mogelijkheid van 24x7 global support.

In het recent verschenen rapport Market Overview: Digital Experience Delivery Service Providers van Forrester Research  noemt Anjali Yakkundi een Senior Analyst bij Forrester (@AYakkundi), Tahzoo en HintTech ieder afzonderlijk als specialist agency. Dat Tahzoo en HintTech zich differentiëren van andere bedrijven mag duidelijk  zijn, slecht twaalf andere agencies worden genoemd. Forrester stelt tevens in dit rapport dat service providers  “Bepalend zijn in het succes of juist het falen van initiatieven rondom digital experience.” Adage’s 2014 (die o.a. een lijst digital en CRM agencies publiceert), gaat zelfs nog een stap verder en stelt dat het fusiebedrijf tot de Top-10 van onafhankelijke digital agencies behoort en tot de Top-5  van Amerikaanse onafhankelijke CRM-agencies.

Er is een grote behoefte aan een nieuw type agency die door Forrester Research digital experience delivery service providers worden genoemd. Kyle McNabb (@mcnabb_kyle), VP Research Strategy  Forrester Research, “Maar liefst 74% van de executives is van mening dat CX in 2015 een van hun topprioriteiten is. Zij vinden dat, omdat dit de leidt tot nieuwe cliënten en tot het vergroten van de klantloyaliteit. Maar het vernoemen van CX als een prioriteit is eenvoudig, het is echter de kunst dit om te zetten in daden.”[1]

Voor meer informatie:  www.tahzoo.com | www.hinttech.com of volg ons op Twitter @Tahzoo.


Noot voor de redactie

Over Tahzoo
Op het snijvlak van klantervaring en resultaat is verstoring van de normale business de nieuwe norm. Tahzoo bevindt zich in de voorhoede van agencies die clienten helpen met het realiseren van de beste customer experiences (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten. Als een modern, end-to-end agency. Werken wij samen met grote merken om klantervaringen te verbeteren door een totaal andere aanpak. Iedere samenwerking met een klant voelt als een nieuwe reis, een wandeling naar de toekomst, U zorgt voor comfortabele schoenen, wij doen de rest.

Contactpersoon pers:
Ruth Bisschop
Marketing manager
T: + 31 6 14366828

[1] Saying CX Is A Priority Is Easy. Following Through On It Is Tough, Forrester Research, Inc. blogs, March 30, 2015
Laatste van HintTech  
Tahzoo neemt voorsprong in Digital Transformation door fusie met HintTech

HintTech in Delft heeft Egbert Hendriks benoemd tot CEO

HintTech, Dayon en Tripitch bundelen hun krachten als HintTech, the Enterprise Digital Agency
IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Sharp introduceert de NU-JD440: een nieuw PV-zonnepaneel van 440 watt met half-cut-cellen

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Barracuda breidt CloudGen WAN-service uit met personal remote access

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Onderzoek: Tweederde van organisaties haalt geen waarde uit investering in analytics

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland

ThoughtSpot komt met SaaS-oplossing om cloud datawarehouses te benutten voor search- en AI-gedreven analytics

Oude printinfrastructuur vormt obstakel voor digitale transformatie

Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy
Intramed gaat met Marcommit in zee om zichtbaarheid te vergroten

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten

Thales lanceert CipherTrust Data Security Platform

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

Auto Kort gaat samenwerken met WeGo Carsharing  

Microsoft neemt ZeniMax Media en game uitgever Bethesda Softworks over voor $7,5 miljard

Veeam kondigt nieuwe competenties en beloningen aan binnen EMEA ProPartner Network om de groeiende vraag naar Cloud Data Management te ondersteunen

Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk

ZIVVER door Gartner als representatieve leverancier gepositioneerd in de ‘2020 Market Guide for Email Security’

Over Exact & Unit4: Varen in dichte mist
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 130 dagen
HintTech contact  

Logo HintTech

  +31 (0)88 268 25 00
  info@hinttech.com
  www.hinttech.com
HintTech sociaal  


HintTech tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89302 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8751 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl