Datum: (1164 dagen oud)
Bedrijf:

Leadgate, True en Multrix starten een intensieve samenwerking op het gebied van online marketingRotterdam, 12 mei 2015 - Leadgate, de organisatie die zich richt op Online Marketing en Lead Generation voor IT organisaties, is een intensieve langdurige samenwerking gestart met managed hostingprovider True en online werkplekkenspecialist Multrix. Leadgate ondersteunt beide organisaties met haar zogenoemde Leadgate Smart Marketing Engine waarin de volledige ‘customer journey’ online plaatsvindt. De dienstverlening die wordt aangeboden aan True en Multrix beslaan Online Advertising, Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Website maintenance, Marketing Automation/Lead Nurturing en Marketing/CRM integratie.

Managed hostingprovider True en online werkplekkenspecialist Multrix zijn onderdeel van Broad Horizon. Door de bundeling van krachten tussen beide organisaties vinden er schaalvoordelen plaats en kunnen onderdelen als marketing in sommige gevallen integraal worden opgepakt. De samenwerking met Leadgate is een mooi voorbeeld om één systeem voor beide organisaties in te zetten.

‘Nadat Multrix een zusterorganisatie werd van True zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner voor de conversieoptimalisatie van ook de Multrix website. Leadgate bleek voor ons een logische keuze gezien zowel de kennis van online marketing, website optimalisatie en IT die door Leadgate geintegreerd aangeboden wordt. Doordat Multrix en True zeer nauw met elkaar samenwerken kunnen we de Leadgate Smart Marketing Engine in sommige gevallen voor beide partijen inzetten en daarmee synergievoordelen behalen’, aldus Olaf van Veen, Business Development Manager van True & Multrix.

‘Nadat er overleg had plaatsgevonden over de invulling van Online Marketing en Marketing Automation voor True werd al snel de vraag gesteld om ook een voorstel te doen voor implementatie en optimalisatie voor een nieuwe website voor Multrix. Zodoende zullen nu dus beide organisaties gebruik maken van de diensten van Leadgate. True staat bij ons bekend als één van de beste en kwalitatief hoogstaande webhosters in Nederland. Daarnaast kunnen we de nieuwe propositie van Multrix, één van de grootste spelers op het gebied van online werkplekken, ook online positioneren. Voor Leadgate twee fantastische merken om aan mee te mogen bouwen’, aldus Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director van Leadgate.

Voor meer informatie:
Leadgate Europe BV
Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director
Tel: +31 641149494
E-mail: s.teeuwen@leadgate.eu
Web:  Leadgate Europe, Marketing-as-a-Service en Pay-per-Lead

Over Leadgate
Leadgate biedt IT organisaties een vernieuwende, alles omvattende  Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s. Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate IT bedrijven zoals fabrikanten, partners en distributeurs diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation, Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing campagnes mogelijk te maken. Alle diensten kunnen tevens apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a- Service. Een Pay-per-Lead formule stelt organisaties daarnaast in staat om de afrekening van de marketing services op basis van de gegenereerde leads te voldoen.

Over True
Private cloud en Managed hostingprovider True is gespecialiseerd in het volledig beschikbaar stellen van applicatie-infrastructuren, met een focus op bedrijfskritische webapplicaties, webshops en websites.

True neemt de uitdagingen en bedrijfsprocessen van de opdrachtgever als vertrekpunt en stelt zijn applicatie-infrastructuur daarop samen. De volledige applicatie-infrastructuur wordt vervolgens continu en op proactieve wijze geoptimaliseerd om de groei van opdrachtgevers duurzaam te ondersteunen. Hierdoor kunnen opdrachtgevers van True diensten eerder lanceren, de IT-operaties efficiënter inrichten en de continuïteit en prestaties van webapplicaties, websites en webshops maximaliseren.

Over Multrix
Online werkplekspecialist Multrix is opgericht in 2000 en een van de grootste aanbieders op het gebied van hosted applicatieservices en online workspaces in Nederland. Multrix biedt geïntegreerde werkplekoplossingen op maat waarmee opdrachtgevers de time-to-market van diensten kunnen versnellen, kosten kunnen flexibiliseren en medewerkers altijd en overal met elk willekeurig toegangsapparaat met hun bedrijfsapplicaties kunnen werken. Multrix beheert meer dan 400 kritische bedrijfsapplicaties en stelt deze applicaties geïntegreerd en beveiligd ter beschikking vanuit een private en/of hybride cloudomgeving.