www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1595 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

ZyXEL introduceert Armor Z1 wireless router

High-performance wifi-router is ideaal voor huishoudens met veel mobiele apparatuur, gamers, techies en early adopters

Hoofddorp, 6 mei 2015 – ZyXEL, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert de snelle ZyXEL Armor Z1 Dual-Band AC2350 Wireless Router. De ZyXEL Armor Z1 haalt draadloze snelheden tot maximaal 2350 Mbps. De innovatieve router is uitgerust met de nieuwste 802.11ac Wave 2 wifi-technologie. De ingebouwde Smart QoS functie garandeert de beste prestaties van iedere smartphone, tablet en notebooks die verbonden is met de ZyXEL Armor Z1. De router is ideaal voor huishoudens met veel draadloze apparatuur, gamers, techneuten en early adopters.

De ZyXEL Armor Z1 router heeft een 1.4GHz dual-core processor met 512MB RAM en 4GB flash geheugen die ervoor zorgt dat de prestaties altijd uitstekend zijn, ook als het netwerken wordt overbelast. De configuratie kan eenvoudig worden geregeld door de ZyXEL OneConnect toepassing. Deze gratis applicatie is te vinden in app-stores van Android en iOS-apparaten. Het wifi-apparaat kan worden gebruikt als op verschillende manieren. Ten eerste kan het fungeren als een access point zonder routing of firewall-functionaliteit. Ten tweede als router waarbij het apparaat tegelijkertijd fungeert als een draadloos toegangspunt, router en firewall dat een ethernetverbinding heeft met het internet. De router is vanaf een browser te beheren.

Gigabit snelheden
De router haalt een maximale snelheid van 600 Mbps snelheid bij gebruik van 2,4 GHz en maximaal 1377 Mbps snelheid bij 5,0 GHz. Bij Dual-band, waarbij beide frequenties gelijktijdig kunnen worden gebruikt, kunnen er wifi-snelheden tot 2350 Mbps worden gehaald. De ZyXEL Armor Z1 router is volledig compatibel met 802.11a / b / g / n standaarden en biedt IPv6-ondersteuning. De ZyXEL Armor Z1 kan ook dienen als een 4-poorts switch en heeft vier afneembare externe antennes voor een goede verbinding met devices van gebruikers. De Quality of Service-functie geeft de gebruiker gigabit snelheid en hoge-bandbreedte voor online activiteiten, zoals spelletjes, VoIP-gesprekken, video’s en Smart TV met Ultra HD of 4K streaming. De router ondersteunt Wifi Multimedia (WMM) waardoor er heldere beelden van video’s op een smartphone, tablet of notebook wordt getoond.

Sterke beveiliging
De ZyXEL Armor Z1 is sterk beveiligd en ondersteunt WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK beveiligingstandaarden. Met de Wifi Protected Setup (WPS) functie is het mogelijk om draadloze netwerk encryptie tussen router en het mobiele apparaat, zoals smartphone, tablet of notebook, met één druk op de knop mogelijk te maken. De DoS / SPI firewall beschermt het netwerk en is ook geschikt voor multiple SSID tot maximaal vier afzonderlijke netwerken. De ZyXEL Armor Z1 biedt volledige VPN-ondersteuning voor IPSec Pass-Through, PPTP Pass-Through en L2TP Pass-Through.

Digital Living Network Alliance gecertificeerd
De ZyXEL Armor Z1 is een Digital Living Network Alliance (DLNA) compatibel apparaat. DLNA biedt richtlijnen voor het delen van bestanden tussen verschillende apparaten binnen een thuisnetwerk. Op deze manier wordt het mogelijk een bestand van notebook naar een tablet van een ander merk te sturen. De router is in staat om met andere apparaten te werken die door DLNA gecertificeerd zijn zoals pc's, smart tv's en mediaspelers voor het afspelen van video's, foto's en muziek.

Universal Plug and Play
De ZyXEL Armor Z1 is uitgerust met een Universal Plug and Play (UPnP) en daarom ideaal voor huishoudens. XUPnP is een verzameling van netwerkprotocollen die bedoeld zijn om de connectie tussen de apparatuur van verschillende fabrikanten te vergemakkelijken en automatiseren. Het gaat hierbij om UPnP-apparaten zoals computers, mediaspelers, tv's en servers die dan met elkaar automatisch communiceren zonder dat de gebruiker daar zelf zaken voor moet instellen.

Energiezuinig
Tot slot is de ZyXEL Armor Z1 energiebesparend dankzij de ZyXEL Green Technology, zoals controle en timing van het wifi-zendvermogen. De router wordt geleverd met een aparte aan-uitschakelaar en een knop dat een connectie met een draadloos netwerk kan afsluiten en weer aansluiten.

Beschikbaarheid
De ZyXEL Armor Z1 Dual-Band AC2350 Wireless Router is verkrijgbaar bij officiële ZyXEL distributeurs en resellers. De adviesprijs is 299,99 euro.

Over ZyXEL
ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten. Voor hen maakt het bedrijf internet toegankelijker met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt ZyXEL onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Copaco, E92plus, Exertis Go Connect, Ingram Micro en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, Deltalink, Exertis Go Connect en Valadis. Voor meer informatie, zie www.ZyXEL.nl

Dit persbericht is ook online te vinden.

Voor meer informatie voor de pers of test exemplaren:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
margreet@lubbersdejong.nl 
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van ZyXEL  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1595 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
ZyXEL contact  
Logo ZyXEL
  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  
ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau