Datum: (1125 dagen oud)
Bedrijf:

Trust is klaar voor de nieuwste ontwikkelingen in de markt

Dordrecht, Nederland (April 2015) –De Trust R&D afdeling zorgt ervoor dat er snel kan worden ingespeeld op iedere technologische ontwikkeling. In lijn met deze strategie ziet Trust erop toe dat alle producten geschikt zijn voor alle apparaten.

Windows 10 & Cortana
Naar alle verwachting lanceert Microsoft Windows 10 deze zomer. Windows 10 biedt nieuwe mogelijkheden op kantoor, het spelen van games en verbinding met je netwerk. Het nieuwe besturingssysteem is geschikt voor een breed scala aan apparaten.

Om uw Windows 10 ervaring te optimaliseren, biedt Trust gebruiksvriendelijke computer accessoires. Met Windows 10 ligt de focus meer op de ‘traditionele’ invoerapparaten in plaats van het touch-georiënteerde Windows 8. Voornaamste reden hiervoor is dat de eindgebruikers toch een lichte voorkeur hebben voor het comfort en de snelheid van een groot toetsenbord en een muis.
Meer info over de Trust muizen
Meer info over de Trust keyboards

Een nieuwe feature binnen Windows 10 is de personal assistent Cortana. Communiceren met Cortana kan met de taal van uw voorkeur door te typen of spraak invoer. Net zoals Siri op je iPhone, kan je met Cortana praten en vragen om informatie of hulp. Voor deze innovatieve nieuwe functie heeft Trust speciale PC microfoons en headsets in het assortiment. Tevens erg handig als je regelmatig gebruik maakt van Skype, wat overigens ook deel uitmaakt van het Windows 10 besturingssysteem.
Meer info over Trust Headsets
Meer info over Trust Microfoons

Spotify op de PS4
Sinds kort is Spotify beschikbaar voor de PlayStation 4. De bekende muziek streaming service is momenteel ontzettend populair. Zo waren er op de eerste dag van de release maar liefst 1.5 miljoen downloads via de game console. Trust bereidde zich al geruime tijd voor op de release van Spotify op de PS4. Daarom heeft de nieuwe Trust GXT 638 speaker naast analoog ook optische input. Dit maakt het de ideale speaker voor het spelen van je games en het luisteren naar je favoriete muziek. Met 120W piekvermogen en diepe bass, is deze speaker perfect voor ieder nummer of geluidseffect.
Meer info over de Trust GXT 638

USB Type-C
One plug to rule them all! De USB type-C kabel wordt met de dag populairder, vooral nadat Apple bekendmaakte dat de nieuwe Macbook alleen is uitgerust met een USB type C aansluiting. Kort daarna volgde de nieuwe Google Pixel Chromebook en de verwachting is dat vele grote merken snel zullen volgen.

Omdat ook Trust de veranderingen in de markt op de voet volgt, hebben zij speciaal voor deze aansluiting een Type-C kabel van 1 meter ontwikkeld. Deze kabel is gemakkelijk in te pluggen en is voorzien van een zacht rubberen coating. De Trust Type-C-kabel is verkrijgbaar in juli.

Product images: Download
F: Facebook.com/Trust.International

Contactgegevens
Department of marketing & communications
E: pr.nl@trust.com
Daisy Yong
Marketing Campaign Coordinator
T: +31 (0) 78 654 3208