Datum: (1182 dagen oud)
Bedrijf:
PR: The Communication Force

OKI breidt portfolio MFP’s uit met MC800-serie

Nieuwe multifunctionele A3-kleurenprinters laten zich naadloos integreren in documentstroom binnen kleine en middelgrote organisaties

Hoofddorp, 28 april 2015OKI Systems, toonaangevend specialist in innovatieve printoplossingen, introduceert een nieuwe serie multifunctionele A3-kleurenprinters: de MC800. Beide modellen uit deze MFP-serie, de MC853 en de MC873, beschikken over een ingebouwd smart Extendable Platform (sXP), een platform met een open architectuur die het mogelijk maakt de devices naadloos te integreren in de documentstroom binnen kleine en middelgrote organisaties en het beheer van documenten te stroomlijnen. Resultaat: een hogere productiviteit en grotere efficiency, en bijgevolg lagere kosten.

Kostenefficiënt alternatief
Hoewel de multifunctionals uit de MC800-serie echte alleskunners zijn die zich prima lenen voor dagelijkse afdruktaken - in kleur of zwart-wit, op A3 of A4 - zijn ze bij uitstek geschikt voor documentintensieve taken. De specificaties van de hardware zijn daar volledig op afgestemd. De MC853 en MC873 combineren de betrouwbaarheid van OKI’s baanbrekende digitale LED-printtechnologie met de extra functionaliteit van duurdere copiers. Hierdoor vormen ze een kostenefficiënt alternatief, zeker voor wat kleinere bedrijven. De LED-technologie staat garant voor afdruksnelheden tot 35 ppm en scansnelheden tot 50 apm. Het 17,5 cm LCD-kleurenaanraakscherm op de ergonomisch ontworpen devices heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat gepersonaliseerde gebruikersinstellingen toestaat. Een handig kantelmechanisme verhoogt de leesbaarheid van het scherm.


 
Optimaal documentbeheer
Ook softwarematig zijn de MC853 en MC873 toegerust voor optimaal documentbeheer. Zo kunnen kopers van deze multifunctionals gratis geavanceerde applicaties downloaden als ABBYY FineReader Sprint en SENDYS Explorer Lite. ABBYY FineReader Sprint is een krachtig tekstherkenningsprogramma dat gebruikers in staat stelt papieren documenten, PDF-files en digitale foto’s snel en simpel om te zetten in gemakkelijk bewerkbare en doorzoekbare (tekst)bestanden in 190 verschillende talen. SENDYS Explorer Lite is een servergebaseerde oplossing voor documentbeheer die gebruikers de mogelijkheid biedt documenten uit allerhande bronnen te importeren en te converteren, en deze vervolgens te distribueren of naar een bepaalde locatie te uploaden. Dit geeft gebruikers meer flexibiliteit bij het bekijken, bewerken, afdrukken, ophalen en delen van bestanden.

Veelzijdige 4-in-1 devices
“Met de betaalbare, veelzijdige 4-in-1 devices (printer, scanner, copier en fax ineen) uit onze nieuwe MC800-serie kunnen bedrijven van uiteenlopende grootte, in uiteenlopende sectoren hun documentstroom perfectioneren en professioneel beheren,” zegt Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems. “Daarmee voorzien deze MFP’s in de wijdverbreide behoefte om de almaar groeiende hoeveelheid documenten te kanaliseren en te centraliseren.”

Productspecificaties MC800-serie (A3-kleuren-MFP’s)
 • Twee modellen: MC853 en MC873
 • Drie versies:
  • dn (dubbelzijdig, netwerkprinter)
  • dnct (dubbelzijdig, netwerkprinter, printerkabinet, tweede papierlade)
  • dnv (dubbelzijdig, netwerkprinter, tweede, derde en vierde papierlade)
 • 4-in-1: printer, scanner, copier, fax
 • Afdruksnelheden:
  • A4 (kleur/zwart-wit): 23 ppm (MC853), 35 ppm (MC873)
  • A3 (kleur/zwart-wit): 13 ppm (MC853), 20 ppm (MC873)
 • Resolutie: 1.200 x 600 dpi (printen), 600 x 600 dpi (kopiëren/scannen)
 • Emulatie: PCL6 en PCL5c (Windows), PostScript3 (Windows/Mac)
 • Invoer papierlade: 630 vel (standaard), maximaal 935 vel (dnct), maximaal 2.005 vel (dnv)
 • Display: 7” (17,5 cm) LCD-kleurenaanraakscherm
 • Tonercapaciteit:
  • kleur: 7.300 pagina’s (MC853, MC873), 10.000 pagina’s (MC873)
  • zwart-wit: 7.000 pagina’s (MC853, MC873), 15.000 pagina’s (MC873)
Beschikbaarheid en prijzen
De printers uit de MC800-serie zijn naar verwachting per 18 mei beschikbaar via de geautoriseerde OKI-dealers. Adviesprijzen: vanaf €2609 euro, exclusief BTW.

Garantie
Op alle printers uit de MC800-serie geeft OKI standaard drie jaar on-site garantie (bij registratie binnen dertig dagen).