Datum: (1180 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Gartner benoemt RES Software tot 'cool vendor' voor infrastructurele diensten

Erkenning voor de zakelijke impact van de RES IT Store’s-Hertogenbosch, dinsdag 28 april 2015 – RES Software, de toonaangevende producent van digitale werkplek technologie, is in het recente Gartner rapport “Cool Vendors in Infrastructure Services, 2015” benoemd tot ‘cool vendor’. De geselecteerde organisaties representeren volgens het rapport “een diversiteit in nieuwe business-modellen en benaderingen die bedrijven helpen bij het transformeren van hun IT-omgeving met als doel om te kunnen aansluiten op de nieuwe realiteit. Deze organisaties creëren nieuwe manieren om van kansen in de markt te profiteren en bieden alternatieven voor IT-managers en andere leidinggevenden die met technologische en infrastructurele oplossingen het verschil willen maken.” Gartner wijst hierbij op de RES IT Store, de fullservice IT Store die werd gelanceerd in 2014.

Volgens Gartner is RES Software een van de leveranciers die “waarde leveren aan zakelijke en IT-gebruikers door middel van innovatieve diensten en nieuwe benaderingen voor het activeren van zakelijke voordelen. Zij helpen klanten om de belangrijkste uitdagingen van de hedendaagse digitale economie het hoofd te bieden.” De RES IT Store wordt geprezen voor het bieden van “een geautomatiseerde levering van IT-diensten voor eindgebruikers” en Gartner stelt dat “de RES IT Store niet alleen de efficiëntie van de IT verhoogd en een naadloos mechanisme voor selfservice aan de eindgebruiker biedt, maar ook helpt bij het realiseren van een paradigmaverschuiving naar gebruikersgeoriënteerde levering van diensten. Een die bevrijd is uit de boeien van de apparaatcentrische desktoptools”.

“De erkenning van Gartner benadrukt wat we ook horen van onze klanten die de IT Store gebruiken,” zegt Al Monserrat, CEO van RES Software. "Het zorgt voor een drastische verbetering van de operationele efficiëntie van de werknemers, door het automatiseren van de zakelijke processen en de levering van IT-diensten. Door de IT Store te combineren met RES Workspace Manager, kunnen IT-afdelingen meer waarde aan het bedrijf toevoegen dankzij verhoogde prestaties van het personeel en een aanzienlijke risicobeperking.”

“De RES IT Store is een volwaardige service store die de visie van IT als een echte zakelijke dienst waarmaakt. Het voegt waarde toe aan bedrijven en maakt het voor werknemers eenvoudiger om maximaal productief te zijn,” aldus Bob Janssen, oprichter en Chief Technology Officer van RES Software. “We maken IT eenvoudiger in gebruik en we zorgen dat elk apparaat op iedere locatie kan worden gebruikt, met beveiliging die zich aanpast aan de context van de werknemer. Dat is hoe moderne IT moet werken.”

Wie geïnteresseerd is in meer informatie over de RES IT Store, kan contact opnemen met RES via de website www.ressoftware.nl.Over RES Software

RES Software zorgt voor flexibele en productieve werknemers, dankzij selfservice en een geoptimaliseerde levering van diensten en applicaties voor vrijwel iedere technologie, inclusief de toonaangevende platformen van Citrix en VMware. Met een gebruikersgerichte benadering helpt RES organisaties bij het realiseren van betere zakelijke resultaten met een betere gebruikerservaring, in combinatie met gestroomlijnde bedrijfsvoering en minder risico’s. RES beschikt over tal van gepatenteerde technologieën, snelle time to value en een hoogwaardige klantenservice voor meer dan 3.000 bedrijven wereldwijd. Bezoek www.ressoftware.nl voor meer informatie en volg ons op Twitter @RESsoftware_NL.

Gartner Disclaimer:
Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste ratings te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties zijn samengesteld op basis van de meningen van Gartners onderzoeksbureau en dienen niet te worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Cool Vendors in Infrastructure Services, 2015, Fred Ng, Federica Troni, Eric Goodness, Nathan Hill, 10 april 2015

Voor meer informatie: (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst / Gijs Roeloffzen
T: +31 (0) 71 568 00 28
E: ressoftware@pridepr.nl