Datum: (1180 dagen oud)
Bedrijf:
PR: OCTANE PR

Good Technology presenteert eerste hardware beveiligde user interface en beveiligde opslag voor Enterprise Mobility Management

Beveiligde container-oplossing breidt opties voor Android-devices uit en maakt meer productiviteit mogelijkAmsterdam, 28 april 2015 - Good Technology, leider in mobiele beveiliging, presenteert vandaag de eerste Trusted Execution Environment (TEE) en beveiligde opslag voor Enterprise Mobility Management (EMM). De Good TEE-oplossing is gebaseerd op een standaard die door Android-handset fabrikanten wordt gehanteerd. Deze standaard maakt ‘hardware key protection’ mogelijk voor betere beveiliging en meer gebruikersgemak van een groot aantal Android-devices. Door een partnership aan te gaan met cybersecurity expert Intercede kan Good hardware ondersteunde beveiligingsmogelijkheden toevoegen aan alle Android-apps die door Good worden beveiligd. Naast de Good-apps worden ook 1.600 applicaties van partners en klanten toegevoegd die ontwikkeld zijn op het Good Dynamics® Secure Mobility Platform.

“Beveiliging en gebruikersgemak hoeven geen nulsomspel te zijn”, zegt dr. Nicko van Someren, CTO bij Good Technology. “Met de Good Trusted Execution Environment kan de IT-afdeling tegemoet komen aan de wensen van de eindgebruiker, zoals het mogelijk maken van kortere en eenvoudiger te onthouden pincodes. Dit alles zonder de beveiliging van de bedrijfsgegevens in gevaar te brengen.”

De Good Trusted Execution Environment biedt een enkele oplossing voor diverse Android-devices, inclusief privé-smartphones en -tablets die op de werkvloer worden gebruikt. Volgens het Good Technology Q4 2014 Mobility Index Report, dat onderzoek doet naar beveiligde app- en device-activeringen onder 6.200 klanten van Good, was 25 procent van de geactiveerde devices in het vierde kwartaal van 2014 een Android-device.   

Het volledige Engelstalige bericht is hier te vinden