Xerox organiseert seminar: ‘Van papier naar digitaal’

Op weg naar het papierloze kantoor

Breukelen, 22 april 2015 – Xerox organiseert op 20 mei 2015 het seminar ‘Van papier naar digitaal: hoe wij u kunnen helpen met dit vraagstuk’. Met dit seminar biedt Xerox handvatten aan organisaties voor het digitaliseren van documentprocessen. Daarnaast helpt Xerox organisaties bij de transformatie naar het papierloze kantoor.

Tijdens het seminar zullen verschillende sprekers van zich laten horen. Zo geeft Marcel Blommenstein van Quint Wellington Redwood inzicht in en strategieën voor digitalisering. Stefan Jansen, workflow specialist van Xerox, gaat vervolgens dieper in op praktische mogelijkheden op het gebied van papier naar digitaal. Gregory Winer van OnBase by Hyland zal tijdens het seminar uitleggen waarom de meeste bedrijven nog geen efficiency hebben bereikt in de digitale transformatie. En tenslotte reikt Ed Hoogreef, General Manager Sales Operations van Xerox, een stappenplan aan voor digitalisering en vertelt hij hoe Xerox kan ondersteunen in deze transitie.

Agenda

15.00 uur        Welkom

15:30 uur        Opening – Herman Levert (Xerox Nederland)

15:40 uur         Vision and Expectations Digital Future – Marcel Blommenstein (Quint Wellington Redwood)

16.10 uur         ‘From paper to digital: a world made simpler’ – Stefan Jansen (Xerox Nederland)

16.30 uur        Thee/koffiepauze

16.45 uur        OnBase Klantencase – Gregory Winer (OnBase by Hyland)

17.05 uur         ‘Successful  business transformation: Make it happen’ –  Ed Hoogreef (Xerox Nederland)

17.25 uur        Q&A

17.45 uur        Cocktails, canapés en netwerkmogelijkheid

19.00 uur        Einde

Aanmelden en locatie
Het seminar vindt 20 mei plaats in Kasteel De Schaffelaar, Stationsweg 6 in Barneveld. Registreren kan hier of door een e-mail te sturen aan informatie@xerox.com met daarin duidelijk aangegeven dat het om aanmelding voor dit seminar gaat.

-xxx-

Over Xerox
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van technologie en document management. Het bedrijf helpt organisaties te transformeren bij de manier waarop zij informatie beheren en hun bedrijfsprocessen managen. Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers bedienen dagelijks klanten in 180 landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk.

Xerox®, Xerox en Design® en Versant® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. XMPie® en uDirect® zijn handelsmerken van XMPie, A Xerox Company. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Jill Faro of Ingeborg Schrijver +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl