Datum: (1273 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

ServiceNow introduceert marktplaats voor enterprise-applicaties

Klanten kunnen ‘everything as a service’ leveren via ServiceNow StoreServiceNow introduceert vandaag tijdens gebruikersconferentie Knowledge15 een marktplaats voor betaalde en gratis applicaties op het ServiceNow-platform. IT-afdelingen kunnen via de app-store zelf-ontwikkelde applicaties leveren aan eindgebruikers.

Tijdens de bekendmaking worden er al meer dan vijftig geregistreerde applicaties en integraties via ServiceNow Store beschikbaar gesteld voor gebruikers. Het gaat om bedrijfsapplicaties die zijn ontwikkeld door technologiepartners, solution providers, system integrators en service providers.

Enkele voorbeelden van beschikbare applicaties:
  • Legal Workflow: deze app is ontwikkeld door Cloud Sherpas. Met deze app kunnen workflows binnen de juridische afdeling worden geautomatiseerd, waardoor er geen e-mail meer nodig is om een verzoek in te dienen of af te handelen.
  • LIFT Intake: één centrale plek voor alle telefoontjes, e-mails en self-service berichten die een organisatie binnenkrijgt. De app slaat alle inkomende berichten op en beoordeelt of ze moeten worden doorgestuurd naar IT, HR, facilitair management, de juridische afdeling of een andere afdeling. Deze app is ontwikkeld door Fruition Partners.
  • Mobility Management Solution: deze oplossing van MobiChord automatiseert mobile device management en wireless expense management. De app reduceert het aantal uren dat IT moet besteden aan mobility management, door het automatiseren van interacties met het IT-team. Ook kunnen eindgebruikers veel zaken zelf regelen in een self-service portal.
Alle apps en integraties die worden aangeboden via het ServiceNow Store-platform worden eerst gecertificeerd door ServiceNow, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan eisen op het gebied van performance, beveiliging en compatibiliteit. App-ontwikkelaars mogen zelf de prijs van een app op het platform bepalen. Klanten kunnen de apps aanschaffen met een creditcard.

Meer informatie is te vinden op de ServiceNow Technology Partner Portal: https://tpp.servicenow.com

De aankondiging werd gedaan op Knowledge15, waar ongeveer 9.000 bezoekers de mogelijkheid hadden om 100 labs en 200 break-out sessies bij te wonen, net als gespecialiseerde netwerkevenementen en de ExpoNow exhibition met bijna 120 sponsors.

Updates vanuit Knowledge15 zijn te volgen via de ServiceNow Community, op twitter via #Know15 and @Know365.