WeSecure sluit partnership met Netskope

Amsterdam, 17 april 2015 – ICT security specialist WeSecure heeft een partnership gesloten met Netskope.

Netskope is in Nederland een nog een relatief jonge Cloud Access Security Broker (CASB). Netskope biedt visibiliteit, beveiliging en grip op alle gebruikte cloud applicaties en brengt alle shadow IT in kaart.

Niet over één dag ijs gegaan
Eelco Huisinga, Sales Manager bij WeSecure zegt “erg blij te zijn met deze nieuwe aanwinst in ons portfolio omdat het een grote vraag in de markt beantwoord”. WeSecure is volgens Huisinga niet over één dag ijs gegaan. “Wij hebben meerdere oplossingen in deze relatief nieuwe markt uitvoerig getest. Wij zagen dat de oplossing van Netskope functioneel en technisch vele malen volwassener is dan de concurrentie en bovendien zeer schaalbaar is. Voor ons was de keuze uiteindelijk dan ook heel logisch’’, aldus Huisinga.

Bescherming van data in de cloud en op het netwerk
Voor WeSecure sluit Netskope perfect aan op het bestaande security portfolio. Met Netskope als nieuwe aanwinst biedt WeSecure nu een volledig concept voor grip en controle op toegang en gebruikersactiviteiten zowel op het netwerk als van alle cloud applicaties.

90% is shadow IT
90% van de gebruikte cloud applicaties  speelt zich voor de ICT ‘onderwater’ af (shadow IT) doordat de business applicaties zelf regelt, zonder te weten of die wel veilig zijn. Tevens weet men vaak niet of deze al elders in de organisatie worden gebruikt of wellicht met een andere applicatie wordt ingevuld. Netskope maakt dit allemaal inzichtelijk.

Thomas Kramps, Sales Director Benelux bij Netskope is blij dat WeSecure, na een grondige evaluatie van diverse CASB oplossingen, uiteindelijk voor Netskope heeft gekozen. WeSecure is voor ons een belangrijke partner met een hoog kennis niveau op het gebied van security vraagstukken in de Benelux. 

#

Over WeSecure
WeSecure is een toonaangevende IT-beveiliger en gespecialiseerd in oplossingen voor netwerkbeveiliging. WeSecure werkt samen met marktleidende fabrikanten zoals Netskope. WeSecure onderhoudt de hoogste partner- en support-accreditaties, waardoor bedrijven profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring tijdens, maar ook na levering en implementatie.

Organisaties kiezen voor WeSecure vanwege het hoge specialisatieniveau op het gebied van netwerk- en internetbeveiliging. WeSecure bedient organisaties die hoge eisen stellen als het gaat om netwerkbeveiliging. Be Secure met WeSecure! Kijk voor meer informatie op: www.wesecure.nl  of neem contact op via 088 111 2 999 of info@wesecure.nl en volg ons via @WeSecureNL