www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1645 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Provincie Flevoland kiest Gensys van SPS voor voorspellend IT-beheer

Reeuwijk, 13 april 2015 – De provincie Flevoland heeft gekozen voor SPS om het IT-beheer te optimaliseren. Op basis van de IT Service Management oplossing Gensys maakt de provincie de overstap van reactief naar proactief en uiteindelijk voorspellend IT-beheer. Het doel van de provincie Flevoland is het optimaliseren van de gebruikerstevredenheid en het garanderen van continuïteit en maximale beschikbaarheid van de IT-omgeving. SPS levert met Gensys de oplossing en voert daarnaast de regie over het verandermanagement voor de beheerafdeling. SPS is geselecteerd door middel van een Best Value Procurement aanbesteding.

Voorspellend beheer voorkomt mogelijke storingen en hierdoor krijgt de provincie volledig inzicht in de IT-infrastructuur. Om dit te realiseren dient de beheerafdeling ook een verandering in gedrag en werkwijze te ondergaan. SPS neemt deze taak op zich en verzorgt een actief programma voor de medewerkers, met onder andere workshops en trainingen. Daarnaast kijken de specialisten van SPS ook op afstand mee met de IT-beheerders.

Jan van der Werf, Projectleider bij de provincie Flevoland, vertelt over de samenwerking: “SPS gaf ons tijdens het aanbestedingstraject het volledige vertrouwen dat zij dé expert voor ons zijn. Dat is van groot belang, aangezien SPS de regie van dit project in handen heeft. De samenwerking verliep van begin af aan vlekkeloos. De specialisten van SPS beoordelen wat wij nodig hebben en vullen dit met hun kennis en diensten in. We willen dat eindgebruikers optimaal kunnen werken en met SPS heb ik er alle vertrouwen in dat wij dit gaan verwezenlijken en daadwerkelijk de stap zetten naar een proactieve IT-beheerafdeling.”

Linda Verweij, COO bij SPS, voegt daar aan toe: “Met de Best Value Procurement aanbesteding stelde de provincie minimale eisen en gaf zij ons maximaal de ruimte om zelf oplossingen aan te dragen. Hierdoor konden we vanuit onze expertrol het project volledig invullen. Deze aanpak werkt erg goed, omdat wij hierdoor in de gelegenheid worden gesteld om de toegevoegde waarde van Gensys te laten zien. We kunnen onze krachten daardoor ten volste benutten. De juiste tooling is de basis voor een preventieve beheerafdeling, maar de processen zijn hier inherent aan. IT’ers moeten een proactieve denkwijze gaan hanteren en wij begeleiden hen hierbij om winst in tijd en efficiëntie te realiseren. Zo kunnen we snel onze doelen waarmaken en toegevoegde waarde bieden aan de eindgebruiker.”

---------

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ IT Service Management (ITSM) oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij meer dan 450 gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de IT Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: “Manage IT the Gensys Way”. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op Twitter via @spsholding

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
035-5822730
sps@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van SPS  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1645 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
SPS contact  
Logo SPS
  0182-302222
  info@sps.nl
  www.sps.nl
SPS sociaal  
SPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl