www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 99 dagen geleden)
Bedrijf:

Dubbele DIA-nominatie voor TriMM

Enschede, 03 april 2015 – TriMM heeft voor de Dutch Interactive Awards maar liefst twee nominaties in de wacht gesleept. Met de case voor het NXP video platform dingt TriMM mee naar de hoofdprijs in de categorie B2B & Professional Services. De tweede nominatie valt in de categorie Corporate en is toegewezen aan de Philips Lighting Redesign case. De Dutch Interactive Awards zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van het afgelopen jaar.

“Helemaal met onze B2B-expertise in het achterhoofd, leveren deze nominaties bevestiging dat we de juiste dingen doen en juiste keuzes hebben gemaakt. We zijn ontzettend trots dat we voor de derde keer genomineerd zijn en ook nu weer, zelfs na onze winst van vorig jaar. Bij beide projecten hebben we een sterk concept neergezet door onze nauwe samenwerking met GriDD. Er is een ux- en designtraject neergezet, waarmee we laten zien dat we op hoog niveau meedoen. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe de cases uiteindelijk scoren. Nu we genomineerd zijn, willen we ook graag winnen,” aldus Marc Woesthuis, Directeur bij TriMM.

Philips Lighting
Philips Lighting is marktleider in de lichtindustrie. Om een antwoord te geven op de veranderende wereld in de lichtindustrie zet Philips zwaar in op een digitale toekomst. Het hebben van een goed, op de meest recente klantbehoefte afgestemd webplatform is daar een fundament voor. De uitkomst van het project met TriMM en GriDD is als volgt samen te vatten: middels verhalen over licht en wat het met mensen doet, worden doelgroepen geïnspireerd op de website. Via persoonlijke portalen worden klanten persoonlijk en in hun eigen taal geholpen bij bestellingen en vragen. De kunst daarbij is om de vele systemen en omgevingen met elkaar verbonden te laten zijn, zodat klanten één ervaring ondergaan. Het is uniek dat dit traject met meer dan 8.000 klanten is doorlopen

NXP video platform
NXP Semiconductors is een producent van chips. Zij zet haar kennis en ontwikkeling in op het gebied van de connected car, portable & wearable, internet of things en security. De opdracht voor TriMM luidde: maak een bedrijfsvideo die verder gaat dan de reguliere promotionele productie en de toegevoegde waarde van NXP voor de samenleving in beeld brengt. Het resultaat: een bedrijfsvideo die bestaat uit verschillende modules, gekoppeld aan een innovatief online platform, waar de organisatie zelf verschillende versies van de film kan produceren. “Het concept dat we bedachten is een gezamenlijke ontwikkeling van GriDD en TriMM, waarbij ook de klant NXP nauw betrokken was,” vertelt Rogier Florijn, Directeur bij TriMM. “GriDD legde de fundering voor het concept dat we vervolgens samen met NXP hebben uitgewerkt tot de gehele productie. Het is dus echt een joint effort. Het is niet alleen een bedrijfsvideo geworden, maar ook een online platform. Je bouwt de videocontent modulair op zodat de klant met de losse onderdelen kan mixen en matchen. Voor dat mixen en matchen hebben we een online platform gebouwd, zodat men het makkelijk zelf kan doen. Daarnaast levert het platform een enorme kostenbesparing op door de eenvoudige mogelijkheden voor hergebruik en uitbreiding.”

Eerder wist TriMM een DIA-prijs in de wacht te slepen met de Victron Remote Management applicatie van Victron Energy waarbij TriMM verantwoordelijk was voor het ontwerp en de technische realisatie. Deze applicatie maakt het mogelijk om snel en gebruiksvriendelijk de actuele status van een installatie uit te lezen of een configuratie te wijzigen. Dit zorgt ervoor, dat door gebruik van dit online platform, beheerders van elektrische installaties snel en efficiënt hun werk kunnen doen. Een deel van de producten van Victron Energy wordt op afgelegen of bewegende locaties gebruikt. Daardoor kan het moeilijk zijn om deze systemen te monitoren en te beheren. Om die reden heeft Victron Energy zijn producten intelligent gemaakt, wat de mogelijkheid biedt ze met elkaar te laten communiceren via een netwerk. Dit netwerk kan data verzamelen van de stroominstallatie en deze vervolgens via een gsm-module doorsturen naar een ! centrale database.

De Dutch Interactive Awards worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt en is een initiatief van de online business titel Emerce en de branchevereniging voor internetbureaus DDA.

Over TriMM
TriMM is een internetbureau met een sterke focus op B2B en onderwijs. Vanuit Enschede en Baarn helpt het bedrijf klanten met oplossingen vanuit vakmanschap op het snijvlak van marketing en technologie. De expertise van TriMM bestaat uit strategie, concept, portals, websites, campagnes en hosting. TriMM zet deze in voor nationale en internationale klanten als KPN, Philips, NXP Semiconductors, ROSEN Group, Ten Cate, Pentair Universiteit Twente, ROC van Twente en Vrije Universiteit. TriMM is gevestigd in Baarn en in Enschede op de creatieve campus CeeCee. CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor hoogwaardige en kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur.

Meer informatie
TriMM
Marc Woesthuis
T: +31(0)6-20492034
E: marc.woesthuis@trimm.nl

Pride PR
Reinier Rombouts/ Jannemiek Starkenburg
T: 071-5680028
E: trimm@pridepr.nl
Laatste van TRIMM Multimedia B.V.  
TRIMM wint Dutch Interactive Award

Voor tweede keer dubbele DIA-nominatie voor TRIMM

De glazen bol van TriMM: internettrends voor het komend jaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 99 dagen
TRIMM Multimed.. contact  

Logo TRIMM Multimedia B.V.

  053 - 48 00 480
  info@trimm.nl
  www.trimm.nl
TRIMM Multimed.. sociaal  


TRIMM Multimed.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88827 persberichten
- 5742 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8399 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl