Datum: (1196 dagen oud)
Bedrijf:
PR: AddIT Benelux

RitMeter App en Service besparen zakelijke leaserijders administratietijd

Al meer dan 65 miljoen kilometers automatisch geregistreerd om bijtelling te voorkomenWormerveer,  8 april 2015 – RitMeter ontwikkelaar Simoso heeft een nieuwe app-versie beschikbaar gesteld voor kilometerregistratie via de mobiele telefoon. Die is te gebruiken op toestellen draaiend onder Android, iOS en Windows. Het bedrijf maakt tegelijkertijd bekend dat er met deze app al ruim 65 miljoen gereden kilometers automatisch zijn geregistreerd voor sluitende administraties, oftewel zo’n 1.650 keer de wereld rond. De RitMeter App en RitMeter Service besparen zakelijke autorijders veel administratietijd om onterechte fiscale bijtelling te voorkomen. Verder helpt deze app hen ook om ritten sneller overzichtelijk te declareren. Bedrijven kunnen met de RitMeter Enterprise versie automatisch het gebruik van meerdere auto’s door verschillende bestuurders administreren.  

Automatische wekelijkse rapportage
RitMeter neemt zakelijke autorijders al het werk uit handen dat nodig is voor de verplichte sluitende rittenadministratie. Om die aan de belastingdienst te kunnen overhandigen, zorgt de bijbehorende optionele RitMeter Service voor het automatisch opslaan en wekelijks rapporteren van alle ritten. “RitMeter Service is voor mij een belangrijke toegevoegde waarde, omdat die veel tijd bespaart en automatisch een back-up bewaart”, zegt gebruiker Rob Oud, directeur en inspirator van CAD & Company, leverancier van software en service voor de bouw, civiele techniek en industrie. “Daardoor vergeet ik nooit te administreren en gaat er geen informatie verloren als mijn telefoon defect raakt, of wordt gestolen. De RitMeter Enterprise versie kan ook automatisch ritten en kilometers verdelen over verschillende bestuurders, als zij dezelfde auto’s gebruiken. Handig voor MKB-bedrijven met een wagenpark, zoals CAD & Company. Bottom-line voorkom ik zelf met een investering van slechts € 25 per jaar voor die service, een mogelijk onterechte fiscale privébijtelling van ruim € 7.000.

Over Simoso
Simoso staat voor Simple Mobile Solutions. Dit in Wormerveer gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele applicaties voor de Android, iOS en Windows platformen. De bekendste en meest gebruikte app is RitMeter, voor het automatisch registreren en rapporteren van de ritten en gereden kilometers voor zakelijke autorijders.

Meer informatie is te vinden op: www.ritmeter.nl en www.simoso.nl

OPMERKING VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06 53471777
Email: peter.gloudemans@addit-benelux.nl