NetBoss BV en NetMotion Wireless Inc. tekenen partner agreement en breiden daarmee samenwerking verder uit.

IJsselstein, 7 april 2015

NetBoss BV is nu de VAD (value-added distributor) voor NetMotion in de Benelux

NetMotion heeft NetBoss benoemt als distributeur voor de promotie en verkoop van alle NetMotion producten aan Channel Partners en eindgebruikers binnen de Benelux.

NetMotion Wireless is een toonaangevende leverancier van de volgende generatie mobiele beveiliging en mobiele netwerk performance management-oplossingen. Producten van NetMotion gaan in op de unieke uitdagingen die gecreëerd worden door mobiele werknemers op het gebied van veiligheid, zichtbaarheid, diagnostiek en controle die IT-afdelingen van vandaag eisen. Daarnaast minimaliseert het de uitdagingen omtrent connectiviteit  in het veld, zodat mobiele werknemers productiever kunnen zijn. Duizenden bedrijven, en miljoenen (mobiele) werknemers over de hele wereld gebruiken NetMotion producten om succesvol verbinding met hun bedrijfsnetwerk te houden.

Over NetBoss
NetBoss BV is onderdeel van mITE Systems BV, marktleider en specialist op het gebied van Enterprise Mobility oplossingen voor bedrijven.
NetBoss biedt advies en oplossingen om organisaties te helpen hun primaire, mobiele processen te optimaliseren door opgebouwde kennis, in combinatie met unieke IT middelen, in te zetten. NetBoss’ diensten zijn gericht op het verbeteren van de connectiviteit tussen laptops (tablets) met de backend. NetBoss kijkt samen met de organisatie waar de winstpunten te behalen zijn om mobiele medewerkers zo min mogelijk te belasten met ‘technische’ handelingen op hun mobiele apparaat. Hierdoor is de gebruikersacceptatie en tevredenheid vele malen hoger en kan men volledige focus leggen op de werkzaamheden. De kosten vooraf zijn duidelijk inzichtelijk de helpdesk belasting neemt drastisch af. En dit alles binnen een veilige en beheer(s)bare omgeving. NetBoss zorgt ervoor dat organisaties weer controle hebben over hun (mobiele) netwerk!


Noot voor de redactie:

NetBoss B.V.
Kronenburgplantsoen 10
3401 BP IJSSELSTEIN (UTRECHT)

Contactpersoon: Stefan van Vlerken, directeur NetBoss

Telefoon: 085 – 4016286
Mobiel: 06 - 23957635

Email: s.van.vlerken@netboss.nl
Website: www.netboss.nl