www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 39 dagen geleden)
Bedrijf:

CEMinar: customer excellence als basisprincipe

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van CEM

Rotterdam, 02 april 2015 - Ipsos en Mopinion verenigen - alweer voor de derde keer - de krachten om op 16 april met het kennisinitiatief CEMinar het onderwerp klantbeleving in Nederland steviger op de kaart te zetten. Veel startups, de echte challengers, groeien als kool; al bij de opzet van deze succesvolle bedrijven stond de klant duidelijk centraal. Tijdens deze editie is het thema dan ook Game Changers in Customer Excellence.

Yuri van Geest, onder meer bekend van zijn boek over Exponential Organisations, is de keynote speaker. De inhoud van zijn boek sluit perfect aan hij het thema van de dag: Game Changers in Customer Excellence. Ook Marten Blankesteijn geeft als oprichter een kijkje in de Blendle-keuken. Naast van Geest en Blankesteijn geeft ook Patrick Hurenkamp van Bloomon acte de présence.

Leren van startups
Naast deze sprekers is er ook ruimte gereserveerd om in kleinere groepen met de betreffende sprekers te discussiëren over wat ‘de gevestigde orde’ kan leren van snelgroeiende startups en hoe zij omgaan met klantfeedback en -beleving. Het event kent van oorsprong een interactief karakter. Het is de bedoeling dat deelnemers van elkaar leren en de discussie aangaan over de ontwikkelingen in Customer Experience Management (CEM). Net als bij de tweede en eerste editie van CEMinar, loopt ook nu weer een open netwerksfeer als rode draad door de dag heen.

Marleen van den Heuvel, Client Service Director van Ipsos, over CEMinar: "Het is de derde keer dat we dit kennisevent organiseren. Net als tijdens de voorgaande edities brengen we ook nu weer partijen bij elkaar om gezamenlijk klantbeleving naar een hoger niveau te brengen.”

Udesh Jadnanansing, Managing partner bij Mopinion: “Ook in Nederland moeten we ons beseffen dat het centraal stellen van de klant een must is om te blijven groeien. Vandaag de dag zij er talloze mogelijkheden om de naar de klant te luisteren. Elke klantreactie bergt de mogelijkheid tot een conversatie waar je als organisatie van kunt leren. Naast het verzamelen van data moeten bedrijven veel meer luisteren naar klantfeedback, om dit vervolgens op de juiste plek in de organisatie onder te brengen en er direct actie op te ondernemen.”

Algemene informatie
Het CEMinar vindt plaats op donderdag 16 april van 14:00 tot 17:30 uur in WesterLiefde in het Westerpark te Amsterdam met aansluitend een borrel. Deelnemers zijn welkom vanaf 13:30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan: CEMinar@ipsos.com. Er is slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Deelname is gratis, houd wel rekening met parkeerkosten (2 euro per uur).

Voor meer informatie over Mopinion kijk op: www.mopinion.nl.

###

Over Mopinion
Mopinion is een (SaaS) leverancier van customer experience management software. Mopinion stelt bedrijven in staat om feedback van diverse stakeholders te verzamelen, analyseren en de resultaten om te zetten naar concrete verbeterpunten voor de organisatie. De technologie van Mopinion geeft inzicht in wat er speelt onder (potentiële) klanten en biedt oplossingen om trouwe klanten te krijgen en behouden. Bedrijven die werken met de software van Mopinion zijn ondermeer: Aegon, BMW, Kia, Deutsche Telekom, Austria Telekom, Volkswagen, Seat, Audi, Consumentenbond, Oxxio, NS, APG, PGGM, Delta Lloyd, Ohra, Staatsloterij, SNS Bank, Skoda, Tele2 en meer.

Mopinion biedt oplossingen voor Customer Feedback, Social Commerce, Customer Experience Management, Enterprise Feedback Management en Voice of the Customer insights.

Noot aan de redactie
Volg Mopinion op Twitter: https://twitter.com/managefeedback.
Bezoek Mopinions’s LinkedIn-pagina: http://www.linkedin.com/company/mopinion.

Wilt u meer informatie, beeldmateriaal of wellicht een interview aanvragen met een van de sprekers op dit event? De sprekers delen graag hun kennis en mening over het meten en analyseren van customer excellence. Voor afspraken of andere aanvragen kunt u contact opnemen met:

Jannemiek Starkenburg
T: +31 (0) 71 5680028
E: mopinion@pridepr.nl
Laatste van Mopinion  
Mopinion breidt team flink uit na investeringsronde

Benchmark Digitale Klantbeleving 2015

Integron introduceert Groo: continu klantfeedback leidt tot positieve gedragsverandering van medewerkers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 39 dagen
Mopinion contact  

Logo Mopinion

  +31 10 8200075
  info@mopinion.nl
  www.mopinion.nl
Mopinion sociaal  


Mopinion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers