Datum: (1207 dagen oud)
Bedrijf:
PR: ContentXperience

Martijn van Veen benoemd tot Commercieel Directeur van BPSolutionsDriebergen, 1 april 2015 – Per 13 april 2015 treedt de heer M.K.J. (Martijn) van Veen (42) toe tot de directie van ICT-dienstverlener BPSolutions als Commercieel Directeur.

Van Veen wordt binnen BPSolutions verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van BPSolutions. Daarnaast wordt hij eindverantwoordelijk voor de Cloud en Managed Services-activiteiten van BPSolutions Monitoring & Beheer B.V.

De afgelopen 14 jaar is Van Veen werkzaam geweest voor IBM in verschillende nationale en wereldwijde functies. In zijn laatste rol is Van Veen verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de IBM Managed Service Provider- en Cloud Service Provider-business in Europa.

Mark de Groot, Algemeen Directeur van BPSolutions, geeft aan: “Wij zijn zeer verheugd dat Martijn van Veen ons managementteam komt versterken. Met zijn uitgebreide ervaring is hij een perfecte match met onze strategische prioriteiten voor de komende jaren.”

Profiel BPSolutions
BPSolutions is sinds 2001 erkend specialist op het gebied van dynamische ICT-infrastructuren, analytics en data security. Daarnaast biedt BPSolutions 24/7 managed cloud services voor missie-kritische omgevingen. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HP, SAP, VMware en Microsoft.

BPSolutions Monitoring en Beheer ontzorgt de IT-afdelingen van ondernemingen van elk formaat door IT-infrastructuur monitoring- en beheerdiensten op afstand en on-site te leveren. Het motto is: 'Always Up'. Door het gebruik van bewezen monitoring tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL 'best practices' worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen.

Voor nadere informatie:
BPSolutions
Drs. M.A. (Mark) de Groot, Algemeen Directeur
Tel.: 0343-529000
E-mail: mark.de.groot@bpsolutions.nl
Web: www.bpsolutions.nl

Foto Martijn van Veen