www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 160 dagen geleden)
Bedrijf:

Smyths Toys kiest ZetesAthena voor click & collect dienst in 80 winkels

Brussel, Dublin - 10 maart 2015 - Smyths Toys, een toonaangevende, onafhankelijke speelgoedketen met een netwerk van 80 winkels in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, heeft voor de in-store managementoplossing van ZetesAthena gekozen om een efficiënte click & collect dienst voor klanten uit te voeren. Deze toepassing garandeert dat producten die online worden gereserveerd nog geen uur later in de winkel kunnen worden opgehaald. Bovendien gaat Zetes diensten en support voor handheld-hardware leveren en een draadloze infrastructuur bij alle winkels van Smyths Toys in Ierland en het Verenigd Koninkrijk inzetten.


ZetesAthena is een totaaloplossing voor het ontwikkelen, opslaan en toepassen van in de cloud gebaseerde in-store beheerapplicaties. Het systeem biedt winkels de mogelijkheid om doorgaans tijdrovende voorraad- en administratieprocessen op efficiënte wijze te beheren, waarbij ze gebruik maken van de allernieuwste mobiele technologie en realtime-gegevensopslag. Door middel van het MCL Mobility Platform™ wordt ZetesAthena als een SaaS (Software as a Service) oplossing aangeboden, die snel kan worden toegepast, met centraal en eenvoudig te beheren applicaties, zonder dat hier onnodige hoge investeringen tegenover staan.

Smyths Toys gebruikt SAP als haar ERP-systeem, dat met ZetesAthena en de winkelwagentechnologie voor het opslaan van online bestellingen is geïntegreerd. ZetesAthena beheert het complete click & collect-proces: zodra een online bestelling is geplaatst, ontvangt het winkelpersoneel een melding om de producten te verzamelen. Vervolgens wordt de bestelling voorzien van een etiket met klantgegevens en op een speciaal daarvoor bestemde click & collect-plek weggezet. Als de klant zijn bestelling in de winkel ophaalt en betaalt, print het ZetesAthena-systeem een bon voor het retourneerproces.

ZetesAthena maakt gebruik van het MCL Mobility Platform™, een uniek Mobile Enterprise Application Platform (MEAP) dat op applicaties in de supply chain is afgestemd. Hiermee kunnen organisaties veel sneller en nagenoeg overal mobiele applicaties bouwen, uitrollen, draaien en beheren, ongeacht het Operating System of mobiele toestel. Als organisaties het MCL Mobility Platform gebruiken, profiteren organisaties optimaal van een 'build once, deploy to many'-benadering met alle voordelen van mobiliteit, zonder de daarmee gepaard gaande complexiteit.

Na ons in door derden aangeboden toepassingen te hebben verdiept, om snel een click & collect-dienst te kunnen introduceren, was het duidelijk dat ZetesAthena een zeer kostenbesparende oplossing bood. Met hun in de cloud gebaseerde toepassing kunnen wij heel eenvoudig nieuwe winkels en functionaliteiten toevoegen naarmate het Smyths Toys-verkoopnetwerk zich verder uitbreidt," stelt Rob Wilson, Technisch Directeur bij Smyths Toys.

Het doet ons genoegen met Smyths Toys samen te werken en hun betrokkenheid bij Zetes benadrukt onze strategie ter bevordering van mobiele oplossingen met een in de cloud gebaseerd Mobile Enterprise Application Platform dat op de supply chain is afgestemd. Dit uitgangspunt illustreert uitstekend hoe snelgroeiende, onafhankelijke retailers over de allernieuwste retail-technologieën kunnen beschikken, zonder de daarmee gepaard gaande kosten voor het beheer van een dure IT-infrastructuur,” stelt Robert van Vliet, Country Manager van Zetes Ierland.

- EINDE -

Voor meer informatie
· Zetes Communications Manager – Sandra Franchitti - T +32 2 790 38 90 - E sandra.franchitti@zetes.com
· NewsEngine PR - Kim Heylen - T +32 3 260 96 42 - E kim.heylen@newsenginepr.com

Afbeeldingen: www.newsenginepr.com/documents/newsroom/150203-zetes.xml

Over Zetes
Zetes is een internationale onderneming gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën helpt Zetes zijn klanten om de snelheid en kwaliteit van de processen en de betrouwbaarheid van de gegevens te verbeteren, zodat ze een voorsprong hebben binnen hun sector. Zetes is dus zowel pionier als marktleider.

De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2013 bedroeg de omzet 211,5 miljoen euro. Meer informatie: www.zetes.com
Laatste van Zetes B.V.  
Confectieketen Cassis verdubbelt magazijnproductiviteit dankzij ZetesMedea voice picking

Realtime visibiliteit van nachtleveringen voor persdistributeur AMP met Proof of Delivery- en Logistics Execution-oplossingen van Zetes

Smyths Toys kiest ZetesAthena voor click & collect dienst in 80 winkels
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 160 dagen
Zetes B.V. contact  

Logo Zetes B.V.

  +31(0)40 844 44 44
  info@nl.zetes.com
  www.zetes.nl
Zetes B.V. sociaal  


Zetes B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureau